Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

To nie czekaj-tylko dzialaj :P baran przygotowany? to eja!! :D Poszedl...w las... a im glebiej w las (wlazl) ...tym wiecej drzew (tym trudniej wyjac :P )

Gość o ja pierdziu ale milosc
nagiego w pokrzywach hihihihihihihihihihihihi

Kradzieju-nie za glowe...:O Ehhh... pokieruje troche...:P Trzeba Ci wyslac instrukcje obslugi wiedzmy :P O ja pierdziu-przyprowadz swoja milosc i rezerwuj krzaki obok :P :D:D

Nie bede komentowac tego co wlazlo i ma trudnosci z wylaznieciem :P Jakby co, to na razie trza zaczac od wyobrazania sobie cieplejszej pory roku, bo chyba zimno bedzie w odsloniete czesci ciala :D :P

Jakie wybryki Kochanie?? :P Jeszcze nie zdazylam sie dobrze rozpedzic a Ty to nazywasz "wybryki" to co bedzie jak zaczne pisac scenariusze przygod lesnych :P "Lesne przygody" To chyba byla taka ksiazka...albo bajka... A ja zrobie z tego film erotyczny :D:D ...ale jak zaniemowisz, to przynajmniej nie bedziesz protestowal :P

Ja tez jeszcze nie znam takiej lektury-jest dopiero w trakcie pisania :D A najadlam sie... nie wiem co to bylo ale dziala :D:P " Na jagody"...to nowy tytul lesnych opowiesci a jagody to nie beda...jagody w rzeczy samej ;) Jaaacciieee ....:D:D:D Chyba wiosna dziala :D :P Do lasu, do lasu, do lata piechota bede szla...:P Idziesz ze mna czy juz tam czekasz? ;)

Jak to dobrze, ze Ty jestes taki tolerancyjny;) Nawet czarownica co ma dwie lewe rece nie zniecheca Cie ;)

19:52 [zgłoś do usunięcia] ***valkiria* http://images04.olx.pl/ui/2/39/27/26013227_1 .jpg Bede z doskoku pobudzac wyobraznie ------------zarezerwowana------------- ---------------- K ------------------- 19:54 [zgłoś do usunięcia] ***valkiria* Kominek tez jest http://bi.gazeta.pl/im/1/6227/z6227711X.jpg ------------zarezerwowana------------- ---------------- K ------------------- NIEZŁE LEGOWISKO :D:P:D

Gość a ja jestem szczesliwie
zakochana w Lad

🖐️ Zakochani, odwiedzajacy, kochajacy ... Kradzieju😘 mam poczatek czegos, moze zechcesz kontynuowac? ;) ....wędrówki po lesie, zwłaszcza zimowa pora i we dwoje maja swoje plusy i minusy. Plusem jest to, ze podczas spaceru można isc blisko siebie, albo gonić sie po śniegu, przewracać w miekki puch i bezkarnie kraść całusy niby przypadkiem albo ukradkiem. Minusem jest niemożność kontynuowania ekscesów zaczętych pocałunkiem ale od tego sa domki -koniecznie z bali i z kominkiem!!, z czego będzie juz inna historia ;)

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZ hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahhahahaha nie spesz się Yupi ale zabawna ta TWOJA NARZECZONA:D:D:D