Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Gość idzcie stad
rozchodzic sie :D

ja co piję....? ee... no... tylko degustuję sok z czarnego bzu zaczerpnięty z sokownika / i tej wersji będę bronić ;)/ popieprzony, wolę pogo-lubnych :) znaczy, skażonych tańcem ;)

popieprzony, ale jednak można te dwie rzeczy połączyć w jedną pożyteczną całość.... taniec w pozycji horyzontalnej ...... :D:D:D

Wronka, po co Ci fotka Kradzieja, jak on już tę rurkę w dzierżawę oddał, więc i tak nie masz jak wykupić :D Kradziej, można sam, ma właściwości zdrowotne oprócz walorów smakowych ;) popieprzony ... to rozszerz stopkę o jeszcze inne sprawy porządkowe, oprócz garów ;) pewnie niejedna się skusi :D

Wronko - mniejszej nie mam :D :P Nadziejo - z checia bym spróbował a widze że teraz jest pełno owoców czarnego bzu :) Niestety musze Was opuścić ,do wieczorka alb o popołudnia ,a Wy możecie tu rozrabiac dalej :D miłego dnia!

Popieprzony ..:D:D:D:D:D kurna aż tyle ..:D:D nie mogę

popieprzony :(cos tanio ci wyszło :P:D Rurke chociaż powinienes drożej policzyc :Ptaki sprzęt jest bezcenny ..no chyba że już sflaczały :(;)

Kradzieju, czarny bez wychodzi dobry tylko w sokowniku :) potem dodaje się tylko cukier i na gorąco zamyka buteleczki :) ja też muszę znikać:) miłego