Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Moz podaj Mu je "niewyprawone":P ps. Atak na marginesie- krewetki to przeca - a....f...r..o...d...z...j...a...k...i... :D

Poważnie?? Afro...? To chyba jedyny, który nie ma szans na mnie zadziałać...:O Nie znoszę krewetek😭 Moge serwowac ale nie jesc :O

Kurna!!! CZy wart czy nie...- skomplikowane to jest... Spierdzieliółam sprawę ...i on też :O Tylko czary mogą pomóc... -chyba(????)

Afro, afro..- tylko nie mów żeś rasista :P:P:P

Afro, afro..- tylko nie mów żeś rasista :P:P:P

Kradzieju- to może ....yyyy.... Crayfish? :P To wygląda jeszcze ....hmmmm.... ciekawiej, ze sie tak wyrażę:P KCM spierdzielenie to nieodłączna czesc zycia. Poprawiasz po prostu a jak nie wychodzi, to znaczy, ze i tak byłaby doopa z tego. Zaczaruje tylko trochu ;)

Val - jesteś Za- Ry -Pista!!!! :D:D:D: Jak bym byłą faciem , to pewnie tyż bym Cię ❤️

No to- że tak powiem - wieli buziek-dla Was zakochace👄 ... ciotka myka lulu( zanim porządnie narozrabia)🖐️

KCM.... czy Ty wiesz, co Ty piszesz?:D:D:D Urosne w piórka, bede mogła latać samodzielnie i producenci mopów dla mnie będą Cię niekochać :P:classic_cool:

W obięci aMorfeusza- może choć tam będę z "przystojniachą" :D papapappa🖐️

KCM To ja Ci zycze niespokojnych snów:classic_cool: łap okazję za włosy zanim wyłysieje :D Sprowadź tego przystojniache do reala ;)

Ja? Zmeczona? Chyba żartujesz :P Czy ja kiedykolwiek byłam zmęczona? :P Ja tylko tak wyłudzam buziaki:classic_cool: A teraz i tak chce, mimo, ze pelna energii;)

Zrobie to... żebys nie żalował... Dotknę kazdego centymetra, ba! nawet milimetra Twojego ciała:classic_cool: Niektórych partii to nawet wielokrotnie ...:classic_cool: