Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewusia26

Liszaj plaski pomocy

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie i niestety dołączam do grona liszajowców.U mnie choroba zaczęła się ponad 2 miesiące temu,na początku,miałam parę aft w jamie ustnej,język miałam obłożony i bolesny,po pary dniach zaczęła mnie strasznie swędzić głowa,po następnych paru pod pachami,w pachwinach,pod piersiami,pośladkami,i z tyłu nogi,świąd był nie do wytrzymania,ale bez zmian skórnych,oprócz głowy,na której miałam czerwone plamki ,w jednym miejscu,niezbyt liczne,i parę krostek rozlokowanych w paru miejscach,nie wiedziałam co się dzieje.Zaczęła się wędrówka od lekarza do lekarza,gdzie stwierdzono,że mam zapalenie języka,na głowie zapalenie łojotokowe skóry,a swędzi mnie ciało z nerwów,poprawy mimo stosowanych leków nie było,wiec postanowiłam udać się jeszcze do jednego lekarza,pani doktór gdy spojrzała w moją jamę ustną ,i wysłuchaniu objawów stwierdziła że to wszystko,świąd głowy,i zmiany na niej,oraz w jamie ustnej mają powiązanie to liszaj płaski..Bardzo bym prosiła kogoś o poradę,czy ktoś zetknął się z taką odmianą liszaja?.jestem załamana bo poprawy nadal żadnej nie ma...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować