Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfvfvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

co robicie ze swoimi facetami?

Polecane posty

Gość fderrrrrr
up

Gość we Wrocławiu
seks to jak się się nawet filmów oglądać nie chce ani gotować :P hihi albo nocą jesli jesteśmy sami

Gość rrgrgrggrgrgrtgtg
up

Gość tnrgttrggrtgr
up

Gość 55656566565655
ty

Gość we Wrocławiu
nie ma co upać, bo nikt nic nowego nie wymyśli :P jeśli musicie już się często spotykać lub mieszkacie razem i się nudzisz to wymyśl dla was zajęcie, chociażby układanie puzzli jak sie będziecie spotykac raz w tygodniu to ten problem sam się rozwiąże :P jednego tygodnia obejrzycie film, drugiego pójdziecie na spacer, trzeciego na piwo, czwartego wyjscie wspólne ze znajomymi np. na balety

Gość we Wrocławiu
nie ma co upać, bo nikt nic nowego nie wymyśli :P jeśli musicie już się często spotykać lub mieszkacie razem i się nudzisz to wymyśl dla was zajęcie, chociażby układanie puzzli jak sie będziecie spotykac raz w tygodniu to ten problem sam się rozwiąże :P jednego tygodnia obejrzycie film, drugiego pójdziecie na spacer, trzeciego na piwo, czwartego wyjscie wspólne ze znajomymi np. na balety

Gość w sumie wszystko i nic
chodzimy na spacery oglądamy filmy chodzimy do kina spotykamy się ze znajomymi (moimi lub jego) gramy w gry komputerowe sprzątamy :) czasami wycieczki 1dniowe czasami leżymy i nic nie robimy :P

Gość w sumie wszystko i nic
chodzimy na spacery oglądamy filmy chodzimy do kina spotykamy się ze znajomymi (moimi lub jego) gramy w gry komputerowe sprzątamy :) czasami wycieczki 1dniowe czasami leżymy i nic nie robimy :P

Gość trfeeedddfdfdf
up

Gość bbbfffffffff
bbb

Gość myszaaa kjbo
mysza głupio gadasz, nie po to ma faceta żeby wszytsko sama robić żeby było ciekawiej, sami powinni urozmaicać sobie czas a jak nie to nara

Gość martymarty
-jezdzimy na wycieczki jednodniowe lub weekendowe, -wychodzimy do kina -idziemy zjesc cos na miescie -jemy kolacje w restauracjach -lezymy i nic nie robimy -przytulamy sie -kochamy sie -chodzimy na zakupy -odwiedzamy jego znajomych -odwiedzamy moich znajomych -nasi znajomy odwiedzaja nas -jak jestesmy w oddali to rozmawiamy przez skypa o tym co sie dzieje -ogladamy filmy w domu -gramy w tenisa na wii -wychodzimy na imprezy -gotujemy razem (zawsze) -gdy jedziemy do jego rodzicow to odwiedzamy wszystkich czlonkow jego rodziny i znajomych + mieszkaja nad morzem wiec jezdzimy na plaze, szwendamy sie po jego miasteczku i po duzym miescie niedaleko -chodzimy na lody -gdy odwiedzamy moja rodzine to zwiedzamy moja okolice, mieszkam niedaleko gór wiec w zimie snowboard, spacery, wycieczki z moimi rodzicami -rozmawiamy o przyszlosci naszej + mojej i jego osobno (bo kazde z nas ma swoje zycie tez), o naszych obawach, planach i oczekiwaniach od siebie i od zycia -chodzimy na jego spotkania sluzbowe (na ktorych nie wiem o czym jest mowa przez wiekszosc czasu) -chodzimy na basen -klocimy sie i godzimy -chowam sie przed nim gdzies w domu a on mnie szuka/dosyc czesto, glownie po klotni :) -chodzimy w rozne miejsca tu gdzie mieszkamy, niedawno bylismy na pchlim targu -wsiadamy z samochod i gdzies jedziemy bez celu -itd...

Gość martymarty
-jezdzimy na wycieczki jednodniowe lub weekendowe, -wychodzimy do kina -idziemy zjesc cos na miescie -jemy kolacje w restauracjach -lezymy i nic nie robimy -przytulamy sie -kochamy sie -chodzimy na zakupy -odwiedzamy jego znajomych -odwiedzamy moich znajomych -nasi znajomy odwiedzaja nas -jak jestesmy w oddali to rozmawiamy przez skypa o tym co sie dzieje -ogladamy filmy w domu -gramy w tenisa na wii -wychodzimy na imprezy -gotujemy razem (zawsze) -gdy jedziemy do jego rodzicow to odwiedzamy wszystkich czlonkow jego rodziny i znajomych + mieszkaja nad morzem wiec jezdzimy na plaze, szwendamy sie po jego miasteczku i po duzym miescie niedaleko -chodzimy na lody -gdy odwiedzamy moja rodzine to zwiedzamy moja okolice, mieszkam niedaleko gór wiec w zimie snowboard, spacery, wycieczki z moimi rodzicami -rozmawiamy o przyszlosci naszej + mojej i jego osobno (bo kazde z nas ma swoje zycie tez), o naszych obawach, planach i oczekiwaniach od siebie i od zycia -chodzimy na jego spotkania sluzbowe (na ktorych nie wiem o czym jest mowa przez wiekszosc czasu) -chodzimy na basen -klocimy sie i godzimy -chowam sie przed nim gdzies w domu a on mnie szuka/dosyc czesto, glownie po klotni :) -chodzimy w rozne miejsca tu gdzie mieszkamy, niedawno bylismy na pchlim targu -wsiadamy z samochod i gdzies jedziemy bez celu -sprzatamy -chodzimy na spacery -itd... jestesmy razem 3 lata

Gość a ja to tak
w sumie razem to mamy tylko wieczory, bo tak to praca, albo jakies zajecia domowe. no to tak sobie jemy obiado-kolacje, pijemy winko, gadamy o roznych roznosciach, czasem ogladamy filmy, no to potem gadamy o tych filmach, albo sluchamy muzyczki i tez gadamy, i o ksiazkach, i o innych ludziach, jak dwie plociuchy :P i tak codziennie, niby nuda, ale jakos nigdy sie nie mozemy nagadac :D oprocz tego chodzimy na zakupy, czasem sa jakies spotkania towarzyskie, jeszcze rzadziej do teatru, bo rzadko cos jest. a, no i na spacery tez chodzimy, co jakis czas (choc nieczesto) wyjezdzamy na weekend.

Gość a ja to tak
a, no i jeszcze sobie gdzies chodzimy, tak aby isc, a jak jest troche wolnego czasu, to tak sobie po prostu razem jestesmy w domu, czasem kazdy robi swoje, czasem cos tam razem robimy, albo sie przytulamy itd. ;)

Gość a ja to tak
a, no i jeszcze sobie gdzies chodzimy, tak aby isc, a jak jest troche wolnego czasu, to tak sobie po prostu razem jestesmy w domu, czasem kazdy robi swoje, czasem cos tam razem robimy, albo sie przytulamy itd. ;)

Gość żółtacytryna
ja posiadam taki dywan beżowo-brązowy od mc i utrzyamnie jest proste staram sie po nim nie chodzić na noc go zwijam żeby zwierzaki go nie załatwiły tak jak za każdym wyjściem :) odkurzam normalnie i wygląda jak nowy

Gość żółtacytryna
ja posiadam taki dywan beżowo-brązowy od mc i utrzyamnie jest proste staram sie po nim nie chodzić na noc go zwijam żeby zwierzaki go nie załatwiły tak jak za każdym wyjściem :) odkurzam normalnie i wygląda jak nowy

Gość żółtacytryna

Gość werniks
odwiedzamy rodzinę, czasem znajomych czasem śpimy razem czasem kochamy się kłócimy się rozwodzimy się

Gość werniks
odwiedzamy rodzinę, czasem znajomych czasem śpimy razem czasem kochamy się kłócimy się nienawidzimy się rozwodzimy się