Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka18

ciąza ??

Polecane posty

Gość maleńka18

Ostatnio piesciłam się z chłopakiem i on robił mi palcówkę, a ja go dotykałam popenisie. słyszałam ze plemniki mozna przenosic, nie wiem czy on sie jakos tam dotykał i czy wydostało mu sie troche spermy, czy istnieje bowiem prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy ? Nie zapisałam sobie daty pierwszego dnia mojej miesiączki, ale z tego co kojarze to mogłam miec ostatni lub przed ostatni dzien płodny. Nie mam jeszcze regularnych miesiaczek. Wiec mogłam ??

Gość cobygdyby
Możesz i nie musisz, ale to chyba maloprawdopodobne...Ale chyba najlepszym rozwiazaniem jest pamietac albo zapisywac 1 dzien miesiaczki...

Gość jnkd
albo jeszcze lepsze rozwiazanie nie pieśc się z chłopiakiem :)

Gość cobygdyby
Ale jesli nie dostaniesz okresu to zrob sobie test...

Gość nie ciąża
Nie masz szans, żebyś zaszła w ciążę od 'palcówki'. Przy normalnym stosunku jest bardzo często problem z zajściem... Kobieto - skoro już podjęłaś współżycie, to znajdź w necie informacje JAK można zajść w ciążę i co do tego jest potrzebne, plus jak długo żyją plemniki i w jakim środowisku. Bo tekst w stylu, że od 1 plemnika się zachodzi, to i owszem, ale musi być spełniony warunek konieczny - ów plemnik musi dotrzeć w jajeczka w odpowiednim momencie. Dla informacji - wyczytane z poradnika pisanego przez lekarzy ginekologów. Sperma zawiera kilkadziesiąt, czy kilkaset milionów plemników (nie pamiętam dokładnie rzędu wartości). Podczas wytrysku tyle wpływa do pochwy. Z tego do właściwego jajnika dopływa kilkadziesiąt tysięcy (z tych milionów!!!). Jeśli będzie jajeczkowanie, to wokół otoczki znajdzie się kilkaset plemników... Dodatkowa informacja - plemniki poza sprzyjającym środowiskiem (czyli pochwą) żyją do 30 minut, najczęściej 15. Dobrze się doinformować, żeby później takich bzdur nie wypisywać...

jesli nie bylo wytrysku to w jaki sposob mozna zajsc w ciaze??? W twojej sytuacji jedyna mozliwoscia zajscia w ciaze moglaby byc gdyby zaraz po wytrysku namoczyl w spermie palec i wtedy by ci go wlozyl do pochwy lub kiedy wytrysk bylby na twoje narzady... W twojej sytuacji nie ma takiej opcji:)

Gość CO ZA BZDURY
Dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci! Nie pierdolic sie jak nie wiesz o co chodzi! :O