VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu Czemu bicu nie ma szacunku dla dumbo gdyby nie ona to by nigdy pipy nie zobaczył huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu To takie wygidne Ty dostałeś spadek to się zajmuj Ty z niom mieszkasz to płac Ty nie pracujesz to się zajmij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1088 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Czemu bicu nie ma szacunku dla dumbo gdyby nie ona to by nigdy pipy nie zobaczył huh O jak fajnie, będziecie mogli sobie wspólnie powspominać i porównać wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1088 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: To takie wygidne Ty dostałeś spadek to się zajmuj Ty z niom mieszkasz to płac Ty nie pracujesz to się zajmij Nie rób z opieki nad grobem jakiegoś wielkiego poświęcenia i ciężaru życiowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: O jak fajnie, będziecie mogli sobie wspólnie powspominać i porównać wrażenia. No właśnie tak obserwuje że źle jom traktuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: To takie wygidne Ty dostałeś spadek to się zajmuj Ty z niom mieszkasz to płac Ty nie pracujesz to się zajmij Takie życie katolika. Moja wina. Wybacz mi synu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 1 godzinę temu NIE WIERZĘ ŻE BICOWI COKOLWIEK WYSŁAŁA MUN TO KAFE ALVARO, A TOBIE Z POLITOWANIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salix napisał: Nie rób z opieki nad grobem jakiegoś wielkiego poświęcenia i ciężaru życiowego. Nie kazdy się do tego nadaje. Dobrze się odzywiacie macie czym dojechać środki czystości w mieszkaniu posprzatane aktualne nfz i szczepienia od tezcow to se róbcie a wara ode mnie. Ja bym wolał to zlecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: To takie wygidne Ty dostałeś spadek to się zajmuj Ty z niom mieszkasz to płac Ty nie pracujesz to się zajmij PRZERASTA CIĘ PÓJŚCIE NA GRÓB 1 CZY 2X DO ROKU I ZGARNIĘCIE LIŚCI ORAZ ZAPALENIE ZNICZY? TY PIEERDOLONY LENIU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Nie kazdy się do tego nadaje. Dobrze się odzywiacie macie czym dojechać środki czystości w mieszkaniu posprzatane aktualne nfz i szczepienia od tezcow to se róbcie a wara ode mnie. Ja bym wolał to zlecić. A CIOTKA NIE CHODZI NA GRÓB? BO JAK ONA CHODZI I OGARNIA, TO SPRZĄTAĆ JUŻ TAM NIE MUSISZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VOLVO napisał: PRZERASTA CIĘ PÓJŚCIE NA GRÓB 1 CZY 2X DO ROKU I ZGARNIĘCIE LIŚCI ORAZ ZAPALENIE ZNICZY? TY PIEERDOLONY LENIU Owszem. Jest daleko nie mam darmowego transportu jak ciotka. Jak masz w fartownym miejscu to może wystarczy liscie zamieść zmiotkom. U nas trzeba ciąć na około chwasty a ja nie mam siły w nozyczkach do tego nieprzeznaczonych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Nie kazdy się do tego nadaje. Dobrze się odzywiacie macie czym dojechać środki czystości w mieszkaniu posprzatane aktualne nfz i szczepienia od tezcow to se róbcie a wara ode mnie. Ja bym wolał to zlecić. Boisz się tężca a gary w zlewie pleśniom zarastają i jaj nie myjesz. To się nie trzyma kupy i dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Owszem. Jest daleko nie mam darmowego transportu jak ciotka. Jak masz w fartownym miejscu to może wystarczy liscie zamieść zmiotkom. U nas trzeba ciąć na około chwasty a ja nie mam siły w nozyczkach do tego nieprzeznaczonych. CO ZA LEŃ XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Owszem. Jest daleko nie mam darmowego transportu jak ciotka. Jak masz w fartownym miejscu to może wystarczy liscie zamieść zmiotkom. U nas trzeba ciąć na około chwasty a ja nie mam siły w nozyczkach do tego nieprzeznaczonych. Przypominam że w Warszawie istnieją środki transportu publicznego. Jednak widzę że nadal masz fobia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, salix napisał: Nie rób z opieki nad grobem jakiegoś wielkiego poświęcenia i ciężaru życiowego. Chodzisz sprzątać? Bo fajnie to od kogoś zdjęcie dostać leżąc przed netflix jak krowa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Boisz się tężca a gary w zlewie pleśniom zarastają i jaj nie myjesz. To się nie trzyma kupy i dùpy A wiesz co to kontakt krwi. Do zlewu użyłem niebieskie rękawiczki i okulary ochronne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Przypominam że w Warszawie istnieją środki transportu publicznego. Jednak widzę że nadal masz fobia I myślisz że som darmowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: A wiesz co to kontakt krwi. Do zlewu użyłem niebieskie rękawiczki i okulary ochronne. A przylubice xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: I myślisz że som darmowe? Na inpost codzienny cie stać a 5 zł na bilet nie aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) DOBRZE, ŻE ZNOWU WIĘCEJ PISZESZ LEŻAK, PO TO GŁÓWNIE TU WCHODZĘ ŻEBY CIEBIE CZYTAĆ XD MAŁO KTO ZAPEWNIA TAKĄ DOZĘ REGULARNEJ BEKI Edytowano 1 godzinę temu przez VOLVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: A przylubice xD Muszę kupić dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Muszę kupić dopiero Boisz się że zachorujesz bo nie masz ubezpieczenia i temu zęby pobiegłeś reperować gdyż sepsa to drogi interes na nfz. Ja wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Na inpost codzienny cie stać a 5 zł na bilet nie aha A ty myślisz że co ja kupuje albo inwestycje albo rzeczy tansze a potrzebne niz na żywo. Nawet dyski twarde to inwestycja bo im więcej miejsca na gry tym bardziej mogę piracic i nie kupować dla siebie, taka jedna gra to 300zl z budżetu by było a tak 1tb dodatkowo zamykający projekt wyjdzie 100 a pomiesci ich 5-10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Boisz się że zachorujesz bo nie masz ubezpieczenia i temu zęby pobiegłeś reperować gdyż sepsa to drogi interes na nfz. Ja wiem No zwłaszcza że zbiegło się z zarobkiem 3000 z allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: A ty myślisz że co ja kupuje albo inwestycje albo rzeczy tansze a potrzebne niz na żywo. Nawet dyski twarde to inwestycja bo im więcej miejsca na gry tym bardziej mogę piracic i nie kupować dla siebie, taka jedna gra to 300zl z budżetu by było a tak 1tb dodatkowo zamykający projekt wyjdzie 100 a pomiesci ich 5-10 Nie pjerdol. Nikomu niepotrzebne dyski i 10x 85 cali nawet w sraczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 1 godzinę temu Jak kogoś nie stać na nagrobek od A do Z to niech zostawi krzyż z drewnianą skrzynką. Bo teraz leżakowa matka leży jak jakiś NN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie pjerdol. Nikomu niepotrzebne dyski i 10x 85 cali nawet w sraczu Może tobie u mnie hobby gier to jedyne co mi zostało z tego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 1 godzinę temu lezaku bedziesz grac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bycznik_hate napisał: lezak bedziesz grac? Nie wiem bo mnie głowa boli trochę od rana mnie tak za rogiem migrena czuje podchodzila i trochę nie w sosie jestem pograć ale Control sprawdzę jak się wypakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Jak kogoś nie stać na nagrobek od A do Z to niech zostawi krzyż z drewnianą skrzynką. Bo teraz leżakowa matka leży jak jakiś NN? Zostawi? A kto daje skrzynie za darmo? Kopiec kreta i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach