Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annulkaa

activia dla prawie rocznego dziecka?

Polecane posty

Gość annulkaa

moja tesciowa daje mojemu 10 miesiecznemu synowi activie, zastanawiam sie czy to nie wplywa negatywnie na jego uklad trawienny. Probowalam rozmawiac z tesciowa ale ona jest taka uparta...

Nie powinnaś dawać maluchowi activi- to może mu zaszkodzić. Mój mały też chciał( spodobało mu sie opakowanie) ale lekarz stanowczo odradził. Pomyśl o jakiś innych smakołykach na dodomku.pl znajdziesz ich duży wybór. A teściową musisz "postawić do pionu" - tylko ty możesz decydować o tym co powinno jeść twoje dziecko

Nie powinnaś dawać maluchowi activi- to może mu zaszkodzić. Mój mały też chciał( spodobało mu sie opakowanie) ale lekarz stanowczo odradził. Pomyśl o jakiś innych smakołykach na dodomku.pl znajdziesz ich duży wybór. A teściową musisz "postawić do pionu" - tylko ty możesz decydować o tym co powinno jeść twoje dziecko

a czemu niby tesciowa ma decydowac co je twoje dziecko? activia nie jest odpowiednia dla dzieci

Nie rozumiem takiego podejścia " bo teściowa jest taka uparta...". Jakby teściowa "uparła się" na coś co w moim mniemaniu szkodzi dziecku to na noże bym poszła a nie jak rozlazła mimoza na to patrzyła.

Gość annulkaa
to nie ja daje mu activie tylko moja tesciowa, jestem zmuszona zostawiac malego u niej kilka razy w tygodniu i nie jestem w stanie kontrolowac co ona mu daje jesc, rozmawialam z nia o tej activi ale ona tylko mnie zbywa i jestem przekonana ze dalej go karmi tym jogurtem