Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

ta zima zaczyna mnie przerażać pare dni temu zostaliśmy pozbawieni wody a wczoraj prądu strach się bać co bedzie nastepne

to ja ci tak samo grzecznie odpowiem:) w dupie!!!!

ktoś musi miec odwagę sprowadzić go na poziom kafeteryjny:P

i w ogóle nic a nic nie jest przyjemnie ani miło :P a po za tym wiec że sami sie dowie o tym jak sie zwracasz do mnie ... :D

heheeh w dupie?:P Dzięki ike-- nie masz prądu?to skąd piszesz z tel.kom? Witam regresiku Słodziaku mam pytanko,czy zwolnisz mnie z obowiązku ''echów'''achów''jak to zrobił zs z iftar?

jak nie jest jak jest ? skarżypyta:P kabel :P kapucha:P

nic nie mów Pani mojego syna wpadła na super pomysł zabrania dzieci w taką zimnicę na kulig z jednej strony weź i nie puść dzieciaka jak inni jadą z drugiej przeraża mnie wizja tego wyjazdu i ze względu na stan naszych podlaskich dróg i temperaturę

Słodziaku mam pytanko,czy zwolnisz mnie z obowiązku ''echów'''achów''jak to zrobił zs z iftar?" NIE !!! nie było slajdów wczoraj wieczorem :O

nieodpowiedzialne zachowanie temp około -10 jest szkodliwa dla starszych a także dla dzieci.Trudności z oddychaniem,możliwość wyziębienia organizmu no i przemoczenie,jesli będą biegać po śniegu. Nie zgadzaj się na to!niech poczeka jak będzie max -5

sami nie znasz naszych matek, które najchętniej by wlazły wychowawczyni w odbyt bez wazeliny ja co najwyżej mogę nie puścić swojego:P

Regres nie rób mi tego:O ja Cię bede wielbić po cichutku ZWOLNIJ MNIE I TO JUŻ! (zapomniałam o focie) Ike nie widzę serduszków dla msa--czy tylko ja mam honor na tym topie?

ja Cię bede wielbić po cichutku" no chyba że tak ;) To cofam to "NIE" wymuszona miłość i miłe słowo nie ma racji bytu :P Oficjalnie cię zwalniam !!! ale fotę mogła byś podesłać swojemu misiaczkowi :)

sami przecież moja umowa wygasła o północy:P nigdy więcej serduszek dla MSa!!!!

no jednak się nie myliłam co do Ciebie Regrsik--słodki miły seksowny i uczuciowy! pożegnalna pioseneczka http://www.youtube.com/watch?v=ltjLHiQbjPw fotę?--obiecałam sobie że już nikomu nie wyślę z forum,ale jeśli obiecasz że nie wkleisz,nie wyślesz nikomu i oczywiście dostanę Twoją to za 5 min dostaniesz @;)

sami a to ty nie wiesz że jak dostaje od kogos fote to zaraz ja rozsyałam dalej i z miejsca ja wklejam na kafe :) no ale dobra w twoim przypadku zrobię wyjatek i tego nie zrobię :P jesli dostane to oczywista oczywistość ze i odeślę swoją :) ale musisz sie uzbroić w cierpliwość bo zrobię to dopiero wieczorem w domu ...

Sprawa uczuciowa w zawieszeniu i od razu dwugodzinny przestój. Nie chciałabym wyciągać pochopnych wniosków, więc to chyba dobrze, że tak ogólnie raczej staram się unikać myślenia i zastanawiania. ;-)

Gość kaj sie podziewocie
ty go unikasz ???????? ty w nim trwasz :D

Gość treść.
Nastąpił lifting społeczny?Mógłby,oj mógłby. :)

Gość treść.
Czyżby,czyżby?

dziś jest sądny dzień wszyscy zajęci jak cholera