Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

heheh moge zdefiniować,on lubi definicje w moim wykonaniu;) romantyzm to chwila uniesienia,dla każdego znaczy coś innego. ;)

Gość Luśka Wind
Ładnie się nam tutaj MS tłumaczy. ;-)

Ms bo romantyzm nie jest zazwyczaj zimna kalkulacją ( choć bywa i tak :P ) ty nawet nie wiesz dlaczego :P ale natura wie.........

"i powiem, że mnie potrafi rozczulić krajobraz, uliczka albo letni deszcz. A to wcale nie koniec." - a śnieg? Jest cicho i bezwietrznie, wieczorem w świetle latarń ulicznychnych widać powoli opadające płatki śniegu... :classic_cool: Brumka, co jest? :)

Gość Luśka Wind
Czuję się jakaś rozdrażniona, co by tu zrobić, żeby było odpowiednikiem napadu z bronią?

Gość Luśka Wind
"a śnieg? Jest cicho i bezwietrznie, wieczorem w świetle latarń ulicznychnych widać powoli opadające płatki śniegu..." Pytanie retoryczne! :P

śnieg? Jest cicho i bezwietrznie, wieczorem w świetle latarń ulicznychnych widać powoli opadające płatki śniegu... a to juz jest zboczenie lusia rozbij coś :)

Gość Luśka Wind
Ike, właśnie o talerzach tłuczonych o ścianę już myślałam i nawet miałam zaznaczyć, ze to raczej odpada. Swoja drogą, w Japonii podobno mają takie usługi...

to idź do mięsnego zrób scenę, że schab jest za mokry albo boczek ma za mało żeberek

Zboczeniem byłby połyskujący w oddali żagiel łódeczki pośród bezmiaru oceanu... :P To dobrze Brumka:) poczta się kopuluje :classic_cool: Żeby nie powiuedzieć piehdoli :O

Zboczeniem byłby połyskujący w oddali żagiel łódeczki pośród bezmiaru oceanu... zimą- na pewno :P

Zozmnoży się zanadto i nie zmiesic ci się w komputerze. Uważaj, małe zeżarą Ci dysk :D

Zrób jej Armagedon MS Podobo nawet piekło zamarza.

14:01 [zgłoś do usunięcia] Luśka Wind Czuję się jakaś rozdrażniona, co by tu zrobić, żeby było odpowiednikiem napadu z bronią? Ja czasem gdy jestem sama puszczam głośno muzykę i głośno śpiewam,lub zatykam uszy i wrzeszczę :O czasem pomaga!

sami rozumiem, że nie jesteś ulubienicą sąsiadów??:D

:P mam starą sąsiadkę ,która dziwnie reaguje na mnie ale wrzeszczę zawsze przed 22 ! (i tylko wtedy gdy mnie roznosi)

która dziwnie reaguje na mnie to znaczy jak ??:D bo jak na twój widok robi znak krzyża to nie jest dobrze:P

nie bede cytować jej tekstów,bo bedziesz ZNOWU MI DOKUCZAĆ:P znaki krzyża robi babka mojej kolezanki która czasem odwiedzam w lecie. taka kościółkowa strasznie,wiem że ją do szału doprowadzam,a że mnie to bawi ===prowokuje ile się da:D

ZNOWU MI DOKUCZAĆ przykro mi ale znowu muszę udać zszokowana i zaprzeczyć :P:P:P

sami wciąż nie widzę takiej potrzeby:)