Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka1977

jestem dziewica

Polecane posty

Gość alinka1977

nigdy nie spałam z facetem czy w moim wieku to normalne bo czuje sie z tym zle

Gość perełka200
Ile masz lat.

Gość alinka1977
mam 32 lata , mieszakm z rodzicami i jedynie praca moim zajeciem i rorywka chociaz ja nie lubie kontaktow z ludzmi nie wiem moze do psychiatry isc

Nie chciałaś czy ciebie nikt nie chciał? Poza tym co w tym nienormalnego? Cyba nie chodzisz z transparentem "jestem dziewicą"

Gość alinka1977
jannie umiem zagadac faceta poza tym jestem niska i mam tylek jakis jak kaczka doslownie na wszystko kasy mi szkoda na ciuchy tez

Gość alinka1977
pracuje w urzedzie i zarabiam kolo 1500 wiec aksa jest moja bo rodzice maja emerytury

Gość 1joleczka17999
napewno jestes brzydka pasztetow nie chcafaceci przeleciec

Gość reksio77
do psychiatry nie musisz. Znam troche dziewic w takim wieku. Nie są zdziwaczałe poza tym że po prostu nie chca żadnego faceta nawet dotknąć. Chyba z przyzwyczajenia. Skąd jesteś :P zawsze ktoś moze ci bezinteresownie pomóc :P

Gość jesli glosno to tak
reksio :D

Gość alinka1977
jestem z nieduzego miasta a ja nei chce isc bez sensu z kim do lozka bo czuje ze nie mam wogole pociagu do facetow do kobiet tez nie wiec cos nie tak nei maluje sie i wogole jakas nijaka jestem

Ja znam dziewicę 35-letnią!!!!! W dodatku jest atrakcyjna i piastuje stanowisko dyrektora szkoły :-D

No jak nie umiesz zagadać to musisz zainwestować w wygląd. Nie żałuj na ciuchy. Może masz kogoś kto zna się na tym i poradzi ci w czym będzie ci najlepiej. To lepiej zadziała niż psychiatra ;]

Gość reksio77
nie masz pociągu bo jesteś nieprzyzywczajona. Wlasnie te ktore znam mają tak samo. Po prostu mogą się obyc bez facet i się obywają. Kobiety które zaznały miłość ciągnie do tego.

Gość monika rzucila ratownika
Moze jestes aseksualna?

Najpierw spróbuj. Z kobietą też możesz. Jak ci się nie spodoba to będziesz chociaż miała świadomość że nie uprawiasz sexu z wyboru.

jako,że jestem wredna małpa, lepiej zostań dziewicą dożywotnio, bo albo ci się to tak spodoba, i przeruchasz nawet księdza biskupa, albo zemrzesz z żalu, że tyle dobrego przeszło ci koło nosa...

Gość alinka1977
no wasnei wogole nie mam zalu swietnie sie czuje z rodzicami i wieczorem sobie gazetke poczytam tyle ze w urzedzie sie ze mnie smieja

Gość reksio77
alinka jakby co to jestem z krakowa :P a tym ze cie nie ciagnie to sie nie przejmuj, chyba ze boisz sie ze lata leca a tu faceta nie ma. Tutaj szukałbym problemu. Bo jak nie masz pociagu to potem sie obudzisz gdy bedzie juz calkiem za pozno.

Gość jesli glosno to tak
ja wam powiem, ja jak jestem sama to tez jestem aseksualna jak Ty, natomiast kiedy poznaje faceta, i dochodzi co do czego.. kiedy mezczyzna rozpoczyna swoje podchodzy mhmm... :D na prawde ciezko jest sie oprzec!! :O choc staram sie :D i nie rozumiem jak mozna czuc inaczej:P

Gość alinka1977
latka leca a w kroku to juz chyba megabłona

Gość alinka1977
ale ja wlasnie nei amm pociagu nawet sama tego nigdy nie robilam bo to grzech przeciez

Gość jesli glosno to tak
jesli nie czujesz, ze chcesz pieszczot, czy w ogole czegos glebszego tzn. ze jestes rzeczywiscie aseksualna no ale chyba tak nie jest skoro zle sie z tym czujesz?? a moze popraostu okazji nei bylo? bo jesli byly i nie chcialas to chyba nei powinnas sie niczym przejmowac., widocznie tobie facet do ncizego nie jest przydatny :)

Gość alinka1977
do Krakowa mam za daleko bo moze bym sprobowala ale ja sie zaraz czerwienie ja wogole oklamuje z urzedzie ludzi ze mam faceta za granica zeby wstydu nie bylo

Gość perełka200
Nie martw się. Ja jestem starsza i też jestem dziewicą. Nie dlatego że mnie faceci nie kręcą lecz nie spotkałam odpowiedniego faceta z którym mogłabym to zrobić.

Gość alinka1977
no niby nie ejst przydatny ale dzieci nie mam a pozniej zostane sama jak rdzica umra i co aj zrobie?

Gość jesli glosno to tak
alinka ale co chcesz sprobowac zrobic? skoro nie masz ochoty na sex? hm

Gość jesli glosno to tak
o kurcze alinka!! to mnie zaskoczylas

Gość też dziewica
ja też. a mam 29 lat.

Gość jesli glosno to tak
alinka moim zdaniem, juz lepszym wyjsciem jest aby adopotac dzieci! chociaz nie jestem absolutnie za wychowywaniem dzieci w samotnosci!!! to jest blad, dzieci potzebuja obojga rodzicow, tutaj zaatuje egoizmem albo prowokacja

Gość reksio77
alinka. jak to dla ciebie taki grzech to spróbuj od mniejszych rzeczy: daj sie pocałować itp. mozesz nawet byc stosunkowo bierna a to wyjdzie :) dowiesz sie czy to ci pasuje czy byc moze rzeczywiscie jestes aseksualna, Chociaz podobno aseksualni ludzie nie istnieją.