Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polishsugar

jasna linia na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość polishsugar

Czesc Dziewczyny, zrobilam 3 testy ciazowe: 2 bardzo czule(strumieniowe) Clear blue, ktore pokazaly jasna linie pozytywna , i ostatni- kupilam najtanszy, gdyz te maja mniejsza czulosc- cien lini pozytywnej. Na ulotce z Clear Blue jest napisane ze nawet jasna linia swiadczy o ciazy, problem w tym ze testy robilam w odstepach kilku dni, gdzie poziom HCG powinnien wzrosnac, jednak na testach dalej sa jasniejsze linie lub tak jak na ost. (mniej czulym) cien lini i nie wiem co myslec Okres spoznia mi sie 7 dni, bola mnie piersi . Staramy sie o dzidziusa od pol roku i nie wiem czy sobie wmawiam czy rzeczywiscie jestem w ciazy. Mieszkam w Uk i wizyte z polozna mam na 6 stycznia, wiec pewnie wtedy zrobi mi badanie krwi. Moze ktoras z Was miala podobne doswiadczenia?

Gość 13 zasada
u mnie tez wyszly baardzo slabe kreseczki- ledwie widoczne moje malenstwo wlasnie probuje pelzac po podlodze :) moge ci pogratulowac :)

Powtórz po 2 dniach, jeśli krecha sie wzmocni, to gratuluję. Niestey bardzo często odczynnik, w miejscu ktrego powinna pojawić się fruga kreska - brany jest za bardzo cienk kreskę, czy właśnie cień kreski i nie ma to nic wspólnego z ciążą. Odczekaj i powtórz.