Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boostka

Nie radze sobie na studiach

Polecane posty

Gość Boostka

Studiuje 3 kierunki: ekonomie na czwartym roku, filologie angielska na 3 i zaczelam trzeci - architekture. Nie moge pogodzic wszystkeigo czasowo. Wykladowcy nie chca mi pomagac - mam problemy ze zmiana grupy itd. Co zrobic?

Gość zdzirson orencz
idz jeszcze na marketing i zarzadzanie🖐️

Gość odpuscic architekturę

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
siedem fachów ósma bida :O Skąd taki rozstrzał? Masz już licencjata z filo? To daj sobie z nią spokój, kontynuuj ekonomię i inwestuj w architekturę... Będziesz zarabiać dopiero po 30-stce, co za żal.

Gość Boostka
Takie sa czasy. Nie chce miec pozniej 30 lat i studiowac. Dzis tylko lekarze moga studiowac tylko 1 kierunek, inni musza robic przynajmniej 2

Proponuję poprzekładać część egzaminów. A od następnego semestru weź dziekanką.. inaczej, po prostu wykończysz się dziewczyno... Ja studiuję 2 kierunki i momentami padam na paszcz....

Gość co z tego że skończysz 3
kiedunki jak wszystkie skonczysz ledwo ledwo? Przyłóż sie porządnie do jednej rzeczy, max 2, żeby wyjść ze szkoły z jakąś wiedzą. A tak to część zajęć się pokrywa, na czymś tam Cię nie ma bo jesteś na innym wykładzie. Ja też studiowałam równolegle to wiem jak to jest. Już pracuję i czasem wstyd mi, bo mam jakąś lukę w wiedzy i nie wiem o czym mowa i tak pomimo 2 kierunków skończonych, czuje się jak młotek chwilami. Lepiej byś zrobiła studiując jeden kierunek i pracując, po magisterce miałabyś i studia skończone i doświadczenie, o prace byłoby Ci łatwiej. A tak to Ty się namęczysz i skutek marny - braki w wiedzy (nie oszukujmy się muszą być skoro zajęcia się pokrywają i skoro masz 1/3 czasu na naukę tego co Twoi rówieśnicy na daną dziedzinę). Sama pomyśl - jakbys była pracodawcą i zobaczylabys w CV 3 kierunki studiowane równocześnie co bys pomyślała? że taka pracowita osoba sie tyrafiła? Kazdy kto studiował pomysli sobie "jak ta osoba studiowala?" chyba byle jak.