Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el dżiii

ktora fryzura na sylwestra?

Polecane posty

Gość FRYZURECZKA POCZESANA ROWNO
jezeli chcesz żebym dawała ci pomysły na fryzury na rożne okazje to tylko napisz do mnie a ja ci wyśle opisy i zdięcia moich fryzur lub nowych jaklis mo numer telefony to 514492240 nazywam sie patrycja

Gość Bobbbb
wiem że pisze po czasie ;D ale teraz zauważyłam tą stronę i musiałam Ci napisać, że trzecia fryzura (pogniecione fale) są BOSKIEEEEE!!!!!! świetnie by pasowały do Twojego stroju. bardzo sexy ;]

Gość jakkksdf
pojdz do dobrego fryzjera (typu salon Denique) i zapytaj, na pewno Ci poradza i powiedza

Gość mala2702
Gość pammmulska
To jesli szukacie dobrego fryzjera w stolicy to mogę spokojnie polecic salon Revlon w Reducie. Tutaj na pewno bedziecie zadowolone z tego co zostanie na Waszej głowie po wyjściu od fryzjera.

Gość joannnka23
To prawda, ja jade do mojej ulubionej fryzjerki Pani Anetki. Chce żeby fajnie mi podniosła tył, ale całkowicie wygładziła włosy. Tak sobie wymyśliłam.

Gość gość
Mysle juz powoli o fryzurze na sylwestra :) chyba zepne wlosy w kok, bede czesala sie w Black Pearl (Kraków).

Gość gość
Moge Wam polecić swietne studio Dorothy w Warszawie na ul.Zimnej. Idealne miejsce żeby odświeżyć kolor, czy wzmocnić włosy po lecie.

Gość martha88
Proponuję wybrać się do fryzjera :) Dobry fryzjer będzie wiedział, z jaką fryzurą będzie Ci do twarzy. Osobiście chodzę do Pani Ani z salonu Vici, ma genialne wizje na włosy. Zawsze wychodzę zadowolona więc wszystkim polecam :)

Gość Ania

Ja się uczeszę sama. Pod choinkę dostałam nawet odpowiedni sprzęt ;) Lokówko-suszarkę z babyliss, znacznie łatwiej nią wymodelować włosy niż suszarką na szczotce czy prostownicą albo lokówką. Szybciej i bez szarpania włosów. Mam model AS 520E, bardzo fajna, to z tej nowej serii sensitive