Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tricky

Najlepsze triki celem uwiedzenia faceta

Polecane posty

Gość tricky

No własnie, jakie macie sposoby, żeby uwieść faceta, wkrecic go na maksa? Chodzi mi o drobiazgi. Ja np. kiedy facet jest mna jakoś tam zainteresowany i zaczyna zazwyczaj (takie czasy :) ) pierwsze rozmowy na gg, mam zwyczaj prowadzenia szybkiej bardzo miłej rozmowy, i ucinania jej w najfajniejszym momencie :) To trudne nawet dla mnie samej, ale po kilku razach facet wariuje zazwyczaj :)

Gość dzieki za cenne wskazowki
🖐️

Gość kurcze eh
jeśli mu się spodobasz, to powinien zadziałać :) wygląd plus charakter

Gość tricky
O rany boga, laski :o ;) Chodzi mi o triki, spojrzenie jakies musniecie... nie tzytki :P

Gość ale facetom chodzi o tzytzki
:o

Gość kurcze eh
mowa ciała: 'odbicie lustrzane', spojrzenie krótkie, lecz znaczace:P, ciało pochylone ku niemu, uśmiech, częste spojrzenia, delikatny dotyk jego o to chodzi?;p

Gość tricky
tak :D kazda ma jakies swoje wypracowane sposoby, podzielcie sie :)

Gość tricky
na tym forum to chyba wszyscy maja połamane serca i wieczna doline, stad pewnie niska frekwencja w topikach o chociazby tak minimalnym stopniu konstruktywnosci jak ten :P nie lepiej sobie o czyms miłym podyskutowac? :)

Gość ajajaja jestem inna
nie mam/nie korzystam z zadnych trickow, conajwyzej moge poczytac...:o

Gość tricky
moze jakbys zaczeła korzystac to nie musiałabys jedynie czytac ale tez sie dzielic?;)

Gość kurcze eh
też się podziel swoimi :P wymienimy się;) hm..co by tu jeszcze?... ja to głównie stosuję uśmiech i rozmowę :) spojrzenie, ale nie wiem jak o spojrzeniu Ci napisać, po prostu gdy On się mi podoba, to moje spojrzenie samo się takie kształtuje ;p No i wygląd, najlepiej być zadbaną, pachnącą, ladnie ubraną, tak by nie mię cwszytskiego odsłoniętego, lecz by wyobraźnia pracowała:D

Gość ajajaja jestem inna
to prada ale i tak nie mam na kim wykorzystywac takich trickow o jakich piszecie, a jesli nawet sie ktos znajdzie.. to i tak nie potrafie:P ech

Gość kurcze eh
'ajajaja.." spróbuj :) może się uda:) poza tym faceci na nas tez swoje triki testują;)

Gość dżołanna
Klaskam mu pośadami przed nosem i jest moj

Gość tricky
moj 2 taki konkretny to doprowadzenie do sytuacji, w której facet mi w czyms pomoze. tak, zeby poczuł sie profesjonalista, podziwianym :);) trzeba wiedziec w czym facet jest dobry i najlepiej pozalic sie jakims problemem z ta działka zwiazanym :P super sposób i sprawdzony bo łechta ego faceta i otwiera okazje na kolejne spotkania tudziez wymiane nr telefonu :)

Gość kurcze eh
jak ja uwodzę to tylko, tego na którym mi zależy... więc mylisz się Prawiku

Gość wertgyhjd
nie warto się trudzić z głupcami , niech siedzą przy swoich kokoszkach

Gość kurcze eh
tak, to prawda, faceci lubią być chwaleni (prawda panowie?;p) no i cieszą się gdy mogą nam pomóc, a po tym usłyszeć, jacy to oni są super mądrzy :)

Gość a ja slucham co mowia
nawet jesli to bzdety, czesto nie pamietam o czym mowili juz po kilku minutach, ale jak mowia to slucham uwaznie, zadaje pytania, itp

Gość kurcze eh
ah te nasze triki, ciekawe jakie oni mają których nie znam :P

Gość komentarz 6789
my się dwoimy troimy, a tak mało który się orientuje, najlepiej w leb takie kuflem trafić> Czasem to takie wkurzające, mimo oczywistych faktów facet nadal ma problem z domyśleniem się Eh, szkoda słów

Gość hhhmmmmmmmmmmmm
Tricky- mnie rozwalają takie panny które ciągle się dopytują i chcą żeby im pomagać, owszem to działa niestety. Jestem kobieta i uważam że to mało subtelna metoda, więc tylko czasem ją stosuje. Ignorowanie działa ale też onieśmiela facetów :-)

Gość ojjj...
Ja mam tak: najpierw proszę go o pomoc w czymkolwiek, a potem mówię niby żartem jaki on silny dotykając jego ręki, mięśni. Mówię wam to działa-dotyk zawsze działa, a najlepiej jak ręke przytrzymasz ociupińke dłużej. Jest Twój :D Aha jeszcze trzeba patrzeć się w oczy-przeca musi się zahipnotyzować hehe

Gość hhhmmmmmmmmmmmm
Bystry facet nie da się tak łatwo nabrać, znam mężczyzne po psychologii, ma ogromne powodzenie u dziewczyn, i ciągle słyszy jak to on dużo umie i wie, ale jest całkowicie obojetny na takie sztuczki. to zadziała na większość bo większosć facetów ale może nie zadziałać na tych naprawdę atrakcyjnych.. Moja zasada to nie starać się za bardzo.

Gość zrób sekcje zwłok
bombarduj dziada od czasu do czasu komplementami, chwal go jaki on wspaniały i mądry a potem olej dziada i zostaw ze złamanym sercem

Gość nieznana wciąż orange
mowa ciała :) oraz odpowiedni strój ja zawsze wyznawałam zasadę, że facetowi nie należy się narzucać

Gość najgorsze sa te
ktore uwazaja, ze facetowi nie nalezy sie narzucac. Zazwyczaj pod tym kryje sie fakt, ze wola lezec i pachniec a facet ma tanczyc wokol nich :D.

Gość ara999000555
"Czasem to takie wkurzające, mimo oczywistych faktów facet nadal ma problem z domyśleniem się " Widocznie nie takich oczywistych.

Gość TH is IT
Nie wiem o co w tym chodzi