Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

kobietapewnegomezczyzny - cięzko powiedziec, choć myślę ze Ty masz to szczęście, ze wiesz ze gdzieś tam, choć nie tak blisko, ale jednak - JEST ten ktoś, kto moze mieć podobne dylematy, kto z kazdą chwilą zastanawia się czy wszystko u Ciebie w porządku i jak bardzo chciałby z Tobą teraz być - myślę, ze Ci, którzy nie kochają - tracą właśnie tak wiele..

Gość wyjatkowa_inna
Dzięki dziewczyny :) ale trafiłam na "DOBREGO GRACZA" , sama jestem w szoku że tak mnie wzięło i tak mnie już trzyma od 1,5 roku. Na co dzien staram sie być twarda, ale jak każdy normalny czlowiek mam takie momenty że pękam !

MoonLightDreamer.- ja tez mam momenty ze pekam... chcialam przeslac nasza piosenke mojemu facetowi na komorke ale okazalosie ze mama wyzucila lub zapodziala gdzies adapter do mojej karty do komorki :/ chcialam mu zrobic niesodzianke :(

Gość wyjatkowa_inna
wzajemnie wszystkiego najlepszego !

Gość fdddddddddddddddd
a ja siedze i placze. fajnie witam Nowy Rok.

Gość wyjatkowa_inna
ja tez siedzie i płacze jak chcesz pogadac to wiesz

Gość no tak.....
samotność to taka straszna rzecz

Gość wyjatkowa_inna
Ze wszystkim dobrze się oswoić

Gość fdddddddddddddddd
chyba chce, bo musze sie wygadac. mam faceta od prawie pieciu i pol roku. bylismy u niego na sylwestrze i sie ciagle klocilismy.. na sam koniec dowiedzialam sie ze mnie oklamal w jednej rzeczy i strasznie go zwyzywalam. zreszta dzis do mnie dotarlo, ze tkwie w jakims zawieszeniu. chodze z nim tyle lat a on nie robi zadnego kroku naprzód. nie wiem czy to wszystko ma sens:( przyszedl Nowy Rok, wiec chyba czas na jakies powazne decyzje. czas chyba wreszcie ruszyc w ktoras strone te moje zycie, bo czuje sie nieszczesliwa w takim zawieszeniu. a ty czemu placzesz?

Gość rydz zmarc
ale macie problemy, mi sie szykuje wizyta u onkologa, a wy z takimi chujowiznami

Gość jestemraczejnienormalna
dobrego w nowym roku pozdrawiam Was

Gość wyjatkowa_inna
czemu placzę - bo dostałam ostro po dupie w moim 30-paroletnim życiu, krótko : bo odeszłam od faceta po dlugim czasie -uogólniając (dla potrzeb forum) "dobrego" do tzw. drania, ktorego po nie dlugim czasie zostawiłam, a teraz mam takiego moralniaka że dlugo nie będę znikim ! mam poprostu zryta psychę

Gość wyjatkowa_inna
do kolezanki powyżej - pozdrawiam - jedynie co może Ci pomoc to rozmowa - spokojna - bez wielkich emocji- jest to dosyc długo związek wiec cięzko radzić' rozstanie boli pomimo wszystko- ale czasem lepiej się rozstac wczesniej niż za późno - pamiętaj

witam was , dziś w ten Noworoczny dzień. jak moje samopoczucie?? cóz... leze w łóżku i tak zaplanowałam cały dzisiejszy dzien, bo co robić? Jeyna opcja to siedzieć na kafe. Moj mezczyzna napisal mi 2 sms. W tym ostatni jakiś taki oziębły. Nie wiem o co chodzi.. Moze ma zly nastrój? poczekam jeszcze, moze wymyslam,jak coś zadzwonię pozniej, moze wyczuje cos wiecej. chyba nie ma tu nikogo jeszcze z sylwestrowej "ekipy" jak bedziecie to napiszcie cos :*

sylwestrowa ekipa chyba jeszcze spi... :) po "ciężkiej" nocy :D ja cały dzień też się leniłam, niedawno obejrzałam film. I chyba jeszcze jeden obejrzę. Cały dzień sama...:/

ja tez sama, z rodzicami :( moj mezczyzna sam- ma dzis wolne,wczoraj skonczyl prace po 4.00,ale na jeden dzien nam nie oplaca sie spotkac bo to daleko, wiec czekamy :( umieram z tesknoty, nudze sie, caly dzien przelezalam w lozku :(

proponuje się czyś zająć - jakaś fajna książka, film może? Wtedy tęsknota nie będzie tak doskwierać... ja jutro jadę do rodziców, a dziś chyba zaraz drugi film obejrzę...

ja jutro ide z kolezanka na piwko. ale Ona juz w poniedzialek wyjezdza i co z tego.. znow bede sama... szukam pracy blizej ukochanego, ale przeraza mnie to, bo ktos zadzwoni a ja nie mam tam stancji jeszcze nawet, coz bede musiala jakos sobie poradzic...

Na sercu nie lepiej :( moj kochany napisal mi przez caly dzien tylko 3 sms, widze ze ma zly nastroj z jakiegos pwoodu, zadzwonilam to nawet rozmowa nam sie nie kleila... sama nie wiem co sie dzieje :(

Ech, związki na odległość.. Najzwyklej w świecie powiedz mu, nawet przez esemes co czujesz, jak Ci z tym źle i że się niepokoisz, może go ruszy..