Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerin

Mąż mało zarabia i ja mało zarabiam

Polecane posty

Gość nerin
Teść powinien się cieszyć z wnuczki!:O to jest jedyna dziewczynka wśród jego wnucząt.

Gość od rana w humorku
jeśli to nie prowo to proszę cię przestań pierdolić w pierwszym dniu nowego roku,a ty w ogóle pomyślałaś co by było jakby tfu tfu coś stało się twojemu mężowi i co wtedy??? dobra rada-ogarnij się i poszukaj jakiejś lepiej płatnej pracy albo dorób w jakiś sposób a nie mamroczesz na forum internetowym.

Gość nerin
Wiecie ile kosztuje małe dziecko?:( na szczęście po urodzeniu małej to moi rodzice,którzy mają mniej pieniędzy kupili śpioszki dla mojej córeczki,gdy się urodziła! Rachunki i wyżywienie, wiecie ile to pieniędzy idzie? siostry,brat i bratowa mojego męża, każde z nich lepiej zarabia niż ja i mąż razem wzięci to jeszcze teść ma im dzieciom prezenty robić? a moją córke olewać?:(

Gość terminarium
Małe dziecko kosztuje relatywnie mało. Już teraz możesz się szykować na wzrastające z wiekiem wydatki. Naprawdę myślisz, że jesteś jedyną na świecie osobą z małym dzieckiem i średnimi dochodami??? :O

..>terminarium masz c oś z glacą nie tak, że dajesz się tak wkręcac? Rusz mózg i czytaj ze zrozumieniem, bo prowokacja jest cieniutka a ty się podnicasz jak dzierlatka :D

Gość nerin
No właśnie z wiekiem dziecko jest coraz droższe!:( więc właśnie teraz teść, który jest dziadkiem powinien się dołożyć i zrobić coś dla wnuczki:O

Gość terminarium
ło boziuchnu - no daj się powczuwać, mam resztki kaca i nudzę się :D

Gość aknowi
Może jesteście z mężem za bardzo rozrzutni. Mój mąż zarabia 2300 zł ja prawie nic a jakoś dajemy rade. Nikogo nie prosimy o pomoc.

Gość haha ciekawe
w ciuchlandzie kupisz kupe cuszkow na wage za grosze, wiec sie nie uzalaj.

Gość nerin
Moja córka ma dziadka który ma na to pieniądze i ma używane ubrania nosić? :O To w takim razie do czego jest potrzebny mój teściu?:( ani się wnuczką nie zajmuje ani jej nic nie kupuje:(

Gość fasola1
ale masz dziwne podejście do zycia..twoje dziecko czy jego..on moze dac prezent ale nie musi..ty masz obowiązek ją utrzymać..zmień prace jak ci nie pasuje i juz bedzie wiecej pieniędzy a nie zwalasz wszystko na teścia

Gość uhg
A ja uważam że masz prawo mieć żal do tesścia skoro gorzej traktuje twoje dziecko, to tak samo jego wnuczka.

a czyja to wina że zarabiacie tyle ile zarabiacie? Chyba nie teścia wiec nie rozumiem Twojej roszczeniowej postawy. Wpadliście, macie dzieciaka to sobie radźcie a jak wiedzieliście że nie poradzicie sobie to trzeba było się nie bzykać albo usunąć. A nie teraz masz idiotko pretensję do innych że cię na dziecko nie stać:O

w sumie to ma racje. teść nie uświadomił synka, że trzeba uważać na to z kim się bzyka. i wypada myśleć przed faktem, a nie po. niech teraz płaci, za swoje błędy wychowawcze.

Gość do EwelinaEwa
Twoje dziecko było utrzymywane przez Twoich rodziców więc się nie wypowiadaj! urodziłaś jak miałaś 17 lat!

Gość ja sie tam nie dziwie ze masz
zal do tescia! trzeba przyznac masz racje to stary sknera! sam chetnie powinien dac ci pieniadze! :)

Gość ja na miejscu autorki
nie mialabym zalu ani nie roscilabym sobie prawa zeby tesciu cos mi dawal. natomiast na pewno bolal by mnie fakt gdybym widziala ze moje dziecko jest trakktowane gorzej niz pozostale wnuki. z czasem i to dziecko zauwazy ze jest cos nie tak

Gość niestety....
tacy są nie którzy dziadkowie :(

Gość sybila
mój mąż zarabia 1500 i ja tez 1500 i wynajmujemy mieszkanie i też mamy córeczkę i dajemy radę. I nigdy nie oglądaliśmy się na rodzinkę. Przykre jest kiedy dziadkowie faworyzują któregoś z wnuków. Przykre i dla matki i dla dziecka

Gość miła jak zawsze
2800 to jest tak akurat na 3 osobową rodzine...albo provo albo jakaś rozpieszczona kretynka;/

autorko tesc nie lubi ciebie wiec inaczej traktuje twoje dziecko... i nie ma zadnego obowiazku dawania pieniedzy na mała...twoje dziecko to nie pępek swiata..... jezeli nie mieliscie pieniedzy to sie trzebabylo dobrze zabezpieczyc...tak tak zaraz wszyscy powiedza ze nie ma 100% antykoncepcji....no nie ma ale sa takie metody które daja prawie 100% bezpieczenstwo.... klamka zapadła dziecko macie to zamiast biadolicc i i zadac on innych dokladania sie do waszego budżetu to rusz dupe i szukaj lepszej pracy....tyle w temacie...

Gość ptasiek nastroszony
czyli parytet i rownouprawnienie zachowane zgodnie ze standartami unijnymi

Gość moze czeka az
wnusia skonczy 16 lat, wtedy sie nia zainteresuje :P