Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojny22

Ex Mojej dziewczyny nie daje jej spokoju - co robić?

Polecane posty

Gość zaniepokojny22

Jestem zaniepokojony. Byly mojej dziewczyny wydzwania do niej od czasu do czasu. Nie daje o sobie zapomniec. Rozstali sie bo zrobil dziecko innej. Ona czesto mowi o nim ze to d**ek, innym razem ze to kumpel. Mowi ze nie chce z nim rozmawiac ale odbiera telefony. Jej ufam. Jemu nie. Co zrobic?

Gość ja bym JEJ NIE UFAŁ
a jego miał w dupie... masz pecha:O

Gość zaniepokojny22
Moze jakas sensowna wypowiedz?

Gość zaniepokojny22
to juz jakies rozwiaznie :D ale raczej ostateczne. Dzieki, moze jeszcze jakies pomysly?

ja mam ten sam problem- tzn mialam- moj ex ma dziecko z inna, ale rozstałam się z nim wczesniej. Teraz mam kogoś kogo kocham bezgranicznie.A moj obecny ma problem z byla narzeczona-Ma dziecko z innym a chce wrocic do niego . Parodia! Nic nie rób, nie bój się, Ona do niego nie wróci. Ufasz jej więc nie martw się nim. Ktora kobieta by wybaczyla taka nieodpowiedzialnosc i brak szacunku skoro ma teraz kogos kto ja kocha (Ciebie) i jest jej oddany? ja mojego ex wspominam,pamietam o nim, ba wyslalam mu nawet zyczenia noworoczne. I CO Z TEGO- W ZYCIU NIE CHCIALA BYM ZNOW Z NIM BYC :o spokojnie :)

Gość avatiaria
zranił ją dlatego mowi dupek. złość jej troche przechodzi mowi kumpel zebys Ty był spokojniejszy?:) pOSTAW ULITMATUM. postaw ultimatum albo Ty albo kontakty z nim. Spytaj wprost czego ona chce. hmm no nie wiem. mysle ze ona jest rozdarta. on ją zranił ale wspomienia wracaja. moze poczekac? gorzej jak ten jej egoista ex namiesza jej w głowie.

Gość wszechwszystkowiedząca
najlepiej ty odbierz jak bedzie dzwonil. i zapytaj czego chcesz i czy ma jakis problem. a jak bedzie dalej dzwonil to zmien dziewczynie numer. a tak wogole to jesli ona chce z nim gadac to nie znaczy ze cie nie kocha i kocha jego. moze przezyli wspolnie jakies dobre chwile, a dziewczyny nie zapominaja dobrych chwil mimo wszystko. tak wiec dobrze ze ufasz dziewczynie. ona zapewne wie ze jej ufasz i ona w tym problemu nie widzi. i ty tez nie rob problemu bo go w sumeinei ma:D

bo to jest tak ze wedlug dziewczyny ona nie robi nic zlego a tobie sie zycie wali w pewnym sensie.

Gość zaniepokojny22
przezyli dobre chwile. On byl jej pierwszym. Gdyby nie to dziecko co zmajstrowal innej oni wciaz byliby razem. On wraca do tego co utracil, chce miec kontakt z tą ktora kochal, bo teraz jest z kims z przymusu. Nie chce czekac az obudze sie z reka w nocniku. Chce dzialac, obserwuje sytuacje, ale zastanawiam sie co jeszcze moge zrobic

Gość zaniepokojny22
wczoraj, po polnocy zadzownil do niej (nie bylo mnie w tym momencie przy niej). kiedy wrocilem zobaczylem ze popija wodke, czego normalnie nie robi i jest roztrzesiona. Na pytanie po co on dzwonil odpowiedziala ze zlozyl jej zyczenia noworoczne.

wszechwszystkowiedzaca- ile Ty masz lat? gora 17scie??? "na chce z nim gadac to nie znaczy ze cie nie kocha i kocha jego"- co za bzdura! ja wiem,ze mozesz byc zaniepkojony ze On szuka z nia kontaktu, ale ze z nim porozmawiala to nie znaczy ze go kocha. nie sluchaj takich durnych rad. Wiele par ma ex facetow/dziewczyny i jakis kontakt tam jest.i co z tego? I NIE STAWIAJ JEJ ULTIMATUM. to gowniarskie. zobacz moj przyklad i mojego mezczyzny- my nie chcemy wracac do bylych! a ex Twojej dziewczyny ma dziecko, to juz dla Twojej kobiety bariera! Ufaj jej. Sadze ze nie masz powodow do obaw. Ja mialam ostatio tez sytuacje , narzeczona mojego kochanego zadzwonila, chciala wrocic, ma dziecko z innym. i chocby na glowie stawala On do niej nie wroci bo nie! a tak na marginesie ja mam 23 lata a moj kochany 28.

a kochasz ją? ile jestescie juz razem. bo moze ona kocha go a ty jestes tylko ze tak powiem w zastepstwie? chamskie to ale coż... moze taka prawda.najlepiej upij ja i wtedy szczerze pogadacie. znaczy ty musisz byc trzezwy. czlowiek po pijaku jest najszczerszy:)

"przezyli dobre chwile. On byl jej pierwszym. Gdyby nie to dziecko co zmajstrowal innej oni wciaz byliby razem. "- jakbym widziala moje podejscie jakis czas temu po telefonie bylej narzeczonej mojego m,ezczyzny. PO CO GDYBAC, GDYBY NIE BYLO DZIECKA - ALE JEST!!! W NASZYM PRZYPADKU ONA TEZ MA DZIECKO!!!! sam mi powiedzial ze pewnie gdyby nie miala dziecka byl by znia. ale jest dziecko i w waszym i naszym przypadku. TU W GRE WCHODZI ZDRADA. TWOJEJ DZIEWCZYNIE WIDOCZNIE SIE POPRZYPOMINALO JAK CIERPIALA, STAD TA WODKA. wspieraj ja pokazuj jak ja kochasz, porozmawiaj z nia o obawach.

kobietapewnegomezczyzny- chuj cie to obchodzi ile ja mam lat. wiem jak jest bo sama bylam w takiej sytuacji. i wiem ze to ze byly gada z dziewczyna nie znaczy ze ona do niego cos czuje albo ze wroci i ze zerwie z tym z ktorym jest teraz

Gość zaniepokojny22
Kocham ja, pare dni temu minelo 8 miesiecy. Oni rozstali sie rok temu, na swieta. O to ze jestem jako zastepczy chlopak nie podejrzewam. Musialaby to cholernie dobrze grac, a po niej widac jak cos jest nietak. Ufam jej, kocham ją

o nie zauwazylam tegoo tej wódce. w tym wypadku stwierdzam iz twoja kobitka kocha tamtego chujeczka i nie wie co zrobic bo ciebie tez kocha a ze on ma dziecko to jest w kropce. pewnie teraz ktos napisze ze sie nie znam i ze "nie mam nawet 17 lat" ale to jest moja opinia. lepiej z nia zerwij i poczekaj az sama bedzie chiala wrocic. a jak nie bedzie chciala tzn ze cie nie kocha

no to ją upij i pogadaj wtedy, badz dobrej mysli! BEDZIE DOBRZE!!

Gość zaniepokojny22
na upiecie nie ma co liczyc. Z reszta to byloby nie fair. Co mi da ze popiaku powie to czy tamto. Po pijaku ludzie tez i glupoty wygaduja. Wiem ze wobec niej bede monitorowac sytuacje. Zastanawiam sie, co ja moge zrobic z nim.

Gość uuuhhhuuhuhuh.
to jest chyba nabardziej podłe co mozna zrobic.. nie pozwalać byc szczesliwym osobie z ktora sie kiedys było. a wiesz po co on do niej dzwoni>?? błaga o powrot i wyznaje miłsoc czy co?

Gość zaniepokojny22
nie chce mowic lubi mowi ze tak po prostu pogadac dzwonil.

A. zabij sie B. zabij ją C. zabij jego D.utop rybki masz 4 mozliwości! do wygrania 1000000!

Gość zaniepokojny22
Wybieram odp E, zrobic cos sensownego.

Gość uuuhhhuuhuhuh.
wszech.. - po co agresja?:) po co piszesz takie wywody? to ze miałas podobna syt. nie znaczy ze dziewczyna autora musi postapic szablonem Twoich doswiadczen. bez sensu ! To jak jest wie tylko Ona. niekoniecznie musi kochac byłego. moze pałac do niego nienawisci za kazdym razem gdy pomysli ze ja zdradził.

wszechwszystkowiedzaca- to co wyplywa spod Twoich palców to jedynie bezprzedmiotowa paplanina. "jakz nim rozmawia to znaczy ze go kocha"- dziecko prosze Cie :D zaniepokojony- ja sądze ze Ty jej poprostu nie ufasz! Gdybys ufal nie martwl bys sie dzieciatym ex. Ja mialam ten problem, moj kochany ma ten problem, jestesmy powaznymi ludzmi, a Ty mnie nie sluchasz :)

Gość uuuhhhuuhuhuh.
szkoda ze nie chce mowic.. moze trzeba znalezc srodek na to by sie otworzyła. upewnij ja ze sie nie pogniewasz. ze chcesz o tym z nia pogadać ze moze byc szczera ze zaakceptujesz ze chcesz pomoc.

Gość dwulicowość i zakłamanie
możesz doprowadzić do konfrontacji...spotkać sie z tamtym i przyjść ze swoją dziewczyną. zobaczysz co powie /ona/

Gość uuuhhhuuhuhuh.
kobietapewnegomezczyzny - a skad wiadomo ze u niego bedzie tak jak u Ciebie? moze faktycznie ten jej ex daje jej ciagle nadzieje a ona moze sie w koncu zaczac zastanawiac..Autor musi sie dowiedziec co ona czuje- i wlasnie tu pies pogrzebany..

Gość zaniepokojny22
kobietopewnegomezczyzny. Ufam jej. Wiem ze ona nic nie zrobi w kierunku spotkania. Wiem ze boalo ja to co on zrobil. Ale czuje ze ona wciaz czasem o nim mysli. O tych chwilach ktore mieli i mogliby miec. Czlowiek zawsze zaluje sytuacji ktore nie wykorzystal. Wiem tez ze mnie kocha. Jej zazdrosna o kolezanki i o moje byle. Moja byla zrobila maly dym Mojej obecnej piszac do niej jaki to ja jestem swinia, cham i prostak. Jak widac taki najgorszy nie jestem skoro jestem z moja obecna caly czas. Jak juz powiedzialem, jej bylemu nie ufam. Chce mu pokazac w pewien sposob, ze ja jestem z nią, ze ja się nia opiekuje i ze on spieprzyl swoja robote. Mial swoja szanse ale spieprzyl. chce mu pokazac ze nie ma co myslec o powrocie do tego co bylo. Chce zeby o tym wiedzial kiedy bedzie do niej dzwonic

kobietapewnegomezczyzny-ja pisze nosem gdyz jestem sparazlizowana. wiec prosze nie obrazaj kaleki. dorgi krzysztofie( takie ci dalam imie zaniepokojony gdyz wole zwracac sie do dciebei po imieniu, tak mi latwiej). z przykroscia stwierdzam iz twoj zwiazek jest zajebiscue przykaldowym zwiazkiem! nie tylko ty masz taki problem. kobietapewnegomezczyzny tez taki mila problem lecz jest ona tak zajebista ze sobie z tym radzi razem z jej lubym. tak wiec skoro oni dali rade to korzystaj z rad kobietapewnegomezczyzny gdyz jest ona bogiem i wie ze ma racje. kobietapewnegomezczyzny i jeszcze jedno groga pani. nie wyrywaj z kontekstu tego co mowie.bo ty mowisz ze ze swoim lubym nie checie wracac do bylych a potem piszesz ze on nadal ma taki problem. wiec o co chodzi?