Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie wiem

23.12 zaręczyny.. dwa dni pozniej okłamał mnie..

Polecane posty

Gość nic nie wiem

i kurwa co ja mam zrobic ???..najgorsze jest to ze az do dzisiaj wobec moich znajomych , rodziny robil ze mnie kretynke !!!!!Wyprowadziłam sie od niego!!!Bo jak mozna jednego dnia prosic kogos o reke a dwa dni pozniej bezczelnie ja okłamac i robić z tej osoby kretynke !

Gość dnbhfb
oklamuje sie w małżeństwach wiec co cie tak zdziwiło ? kłamstwo w narzeczeństwie ? tez mi cos

Gość napisz konretnie w czym cie
okłamał, o co poszło, bo tak po łepkach to skąd mamy wiedzięc o co chodzi :o

Gość nic nie wiem
Nie jest z mojego miasta,malo bywa u rodzicow,wiec ustalilismy ze na wigilie pojedzie do domu.Tam tez mieszka jego byla wspolokatorka,przyjaciołka przez ktora czesto sie klocilismy!w pierwszy dzien swiet mial przyjechac do mojej rodziny.Mowil ze zadzwoni w pociagu,nie dzwonil tylko pisał smsy z opoznieniem.wdrugi dzien swiat sprawdzał przy mnie biling konta bankowego.Jakos tak dziwnie szybko "przejzał".Ja zauwazyłam pewna platnos z daty 24.12 ktorej nie powinno byc miejsca.Tlumaczyl mi i wszystko w okolo,ze to pomylka.Dzisiaj przyszedl i powiedział,ze jechał samochodem z ta byla wspolokatorka i jej facetem samochodem.Oni cos niby chcieli kupic,a nie mieli gotowki przy sobie!...Sciema totalna.. mi mowil ze ja sobie cos uroilam,a teraz sie przyznal,ze jechal z nimi samochodem.Gdzie ciagle mi powtarzal,ze ona jest dla niego nikim...a przelozył jej "dobro" nad moim..nie dzwonil jak mowil.. klamal w zywe oczy,nawet plakal,ze to pomylka bankowa...Nie robi tylko ze mnie idiotki ale moim rodzicom tez tak mowil... ponadto w pierwszy dzien swiat pisała do niego jakas kobieta smsy..Podobno pomylka bo dzien pozniej ktos do mnie dzwonil tlumaczac ze to pomylka..Kurwa jak mozna byc takim bezczelnym gnojkiem!!!!

Gość krmg
a na chuj ci to wiedzieć :o

Gość krmg tez cie kocham

Gość nic nie wiem
ale co wiedziec??no tak !!po co mam wiedziec ze ktos mnie robi bezczelnie w chuja..?? po co?? lepiej wyjsc za tego kogos ..widziec jak Cie , zdradza, oklamuje , nie szanuje tak ?? ale miec chuja przy dupie .. no sorryy ... jak tak mozna??

Gość nic nie wiem
kopnełam go w dupe.Wyprowadziłam sie z domu.. Boli mnie tez to ,ze w oczxach moich znajomyc, rodziny zrobil ze mnie krewtynke.Jezdzil do znajomych moich rodzicow plakal im,ze to naprawde pomylka bankowa.Wszyscy wierzyli mu!!Mowili,ze on kocha a ja sobie cos wymyslam..!!!!!!:(...a dzisiaj sam przyjechal i przyznal sie przy moich rodzicach,ze mnie jednak oklamal!!!dlaczego?? kurwa dlaczego??? Nie wiem czy on do niej kiedys cos czul... z tego co mowil to nie..Ale wiele dla niej by zrobil..i duzo dla niej robil dopoki razem z nim nie zamieszkalam!!!

Gość dziwnie zyjecie
wszystko musza wiedziec twoi rodzice? głupio by mi tak było prać przy nich wszystkie brudy, albo żeby mój facet im sie tłumaczył.

Gość jackowa89
mam wrazenie ze robisz na sile z igly widly albo to prowo!

Gość zelek jest glupia jak kapec
co to znaczy "zauwazylam platnosc ktorej nie powinno byc"?? to jego konto i chyba ma prawo wykonywac tyle operacji ile chce ? jak w ogole mozna kontrolowac w ten sposob czyjes zycie? zagaladac w bilingi, w telefony, no kurwa :O jestes pierdolnieta, idz sie leczyc, dobrze ze go kopnelas w tylek, niech sobie znajdzie normalna kobiete a nie taka histeryczke

Gość nic nie wiem
kurwa.. nie robilam tego z premedytacja...To chyba normalne,ze siedzimy razem przy kapie.On chce na chwile wejsc to wiadomo ze ja nie odejde..tymbardziej,ze wiem.. co chce zrobic.Zreszta nie raz kazał mi patrzec , albo chcial zebym robila przelewy z jego konta.. a tym ze jezdzil do mojej rodziny ,znajomych gadał bzdury .. tez sporo stracił..Nie rozumiem jak mozna tak robic..

Gość nic nie wiem
no tak jego konto, ale caly czas powtarzał,ze pieniadze sa wspolne .. wiec kurwa..

Gość nic nie wiem
poza tym pieniadze wspolne mielismy to chyba normalne ze ptrzymy na biling..

Gość nic nie wiem
i takim sposobem nie moge spac po nocach !!!zna ktos jakis domowy sposob na sen!!! Ten mi nie daje spokoju,przyjezdza,placze,blaga .. a ja nie widze dla nas przyszlosci.. a teraz chce zasnac i kolejna noc nie moge spac;/

Gość A teraz do sedna
O co chodzi?

Dobrze zrobiłaś, że go kopnęłaś w dupę! On na pewno miał więcej na sumieniu. Osoba, która z taką łatwością kłamie, nie jest warta zachodu. Sam byłem swego czasu perfidnie okłamywany przez dziewczynę, więc wiem doskonale, że jak ktoś ma to we krwi, to zawsze będzie kłamał. :(

Gość chce byc szczesliwa...
I ot to Pablo_Wawa ma swieta raje :) Uciekaj do niego !!! Bedzie klamal caly czas !!! nie wybaczaj mu, pamietaj tego kwiatu jest pol swiatu, a moze za jakis jakis czas znajdziesz swoja polowke druga ktora bedzie wobec Ciebie najszczersza osoba na swiecie i ktora bedzie Cie kochala...?!

Gość Ale o co chodzi bo
Nie wiem?ze jakis przelew zrobil? co on ma na sumieniu??

Gość Pewnie bal sie Ciebie
I prawde zatail. moze nie mogl inaczej.. .Wiedzial ze bedziesz miala pretensje i tak to sobie obmyslil a ze mu nie wyszlo....:o. a Ty i tak obrazona...

Gość nic z tego nie rozumiem

Gość Poranny_drąg
Wszyscy jesteście równo pierdolnięci..

Gość nic nie wiem
Co zrobił?? Miał jechac pociagiem z rodzinnego miasta do mojego.Okłamał mnie,ze brat go zawiozl na pkp,tam spotkał kumpla,zagadał sie z nim i dlatego nie zadzwonił jak obiecywał.Napisal dwa smsy.Spoznil sie na obiad u mojej rodziny.Mowiac,ze byl kupic , wodke i ze pociag sie spoznil.Prawda jest taka,ze wracal z jego byla wspolokatorka ktorej wrecz niecierpie(wedlug mnie nie jest dobrym czlowiekiem potrafi doskonale manipulowac ludzmi;a on duzo dla niej zrobil).Wracał z nia samochodem niby dlatego,ze ona nie miala pieniedzy zeby cos kupic.Gdy przyjechali do Bydgoszczy podobno odrazu mu je oddala..Byli u nas w mieszkaniu..wiecej nie wiem..Ale dla mnie nie jest logiczne to,ze niby nie miala pieniedzy zeby cos kupic,przyjechali do mojego miasta i tu pieniadze mu oddala.To nie mogla tutaj tego czegos kupic?i na chuj wprowadzil ja do naszego mieszkania gdzie obiecywal ze jej noga nigdy tam nie postanie?!?!... Klamstwo jak klamstwo...ale przez 7 dni utrzymywał,ze jechał pociagiem z kolega.Plakal!Jezdzil po znajomych, mowiac ze ja sobie cos uroiłam..!!!!Ze on nie jest winny a ja sobie cos wymyslam.Kurwa robil ze mnie kretynke na calego!!!!

Gość nic nie wiem
no i pewnie bał sie mojej reakcji dlatego to zaatail..Zdaje sobie z tego sprawe.Ale to jest kolejne klamstwo przez nia ?!?!?!?! mowi ze ta kurwa jest dla niego nikim ,wiec dlaczego przez nia mnie oklamuje ?! mam ochote jej napisac pare slow..ale niech wszystko sie toczy po swojemu.. Nie moge zniesc mysli ze ona byla u nas w mieszkaniu!!!

Gość nic nie wiem
no ale i tak ja jestem ta najgorsza... rodzina ma mnie w dupie.. ciagle broni go.Ten podobno wlasnie zlozyl wypowiedzenie z pracy,wiec w oczach jego rodziny tez pewnie ta najgorsza..bo przeze mnie robi glupoty.. Trzeba wyjechac dalekooo..

Gość nic nie wiem
i kurwa nie rozumiem ... po co ludzie zawracaja drugiej osobie dupe??? po to zeby ja cale zycie oklamywac?? czy to tak wiele byc szczerym ?? No kurwa chyba zbyt wiele nie oczekuje ..?!

Gość nic nie wiem
i kurwa nie rozumiem ... po co ludzie zawracaja drugiej osobie dupe??? po to zeby ja cale zycie oklamywac?? czy to tak wiele byc szczerym ?? No kurwa chyba zbyt wiele nie oczekuje ..?!

Po prostu z nim zerwij. Co za problem? Nie jesteście niczym związani, ślub Was nie łączy. Znajdziesz innego. Też to przechodziłam.