Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbek

czy jest szasna o wybaczenie?! pomocy..

Polecane posty

Gość umbek

bylem z kasią nieclae 2 lata.. przez wiekszosc tego zwiazku radzilismy sobie z kryzysami itd jak to w zwiazku. Ostatnio ze mna zerwala.. przyczyna tego bylo to ze nie wylogowalem sie z facebooka i weszla na wiadomosci czytajac tam jak pisze do innych dziewczyn "masz piekne oczy, usmiech ladnie wygladasz itd" pisalem tez cos w stylu zeby poflirtowac nie pamietam dobrze.. nie zdradzilem ja nigdy i wiem ze bym tego nie zrobil niewiem co mna kierowalo by wypisywac takie rzeczy, robilem to niemal od poczatq naszej znajomosci. po przeczytaniu zerwala ze mna, nie chce mnie znac, widziec slyszec.. mysle ze to przez emocje ktore jeszcze w niej sa.. myslicie ze jest szansa to wszytsko naprawic? Wiem ze zrobilem blad i jesty mi z tym zle.. co zrobic by mogl tojakos wyprostowac..

Gość znajdz inna dziewczyne

Gość umbek
ale ja nie chce innej..

Gość znajdz inna dziewczyne
ale na te masz szanse tylko wtedy jesli ona zrozumie co traci i zacznie sama zabiegac o Ciebie.

Gość umbek
jakies proby ratowania ? pod wplywem emocji powiedziala mi tyle niemilych rzeczy.. niewiem czy cos to da.. ale nie zdradzilem jej nigdy nigdy!, i wiem ze ze zrobilem zle.. i zmienilbym wszytsko. tak samo zrobil bym wszytsko by zobaczyla jak mi na niej zalezy..

Staraj się i nigdy więcej nie rób takich debilizmów. Oprócz zdrady fizycznej istnieją inne jej formy. Na pewno poczuła się brzydka i zdołowana.

Gość ubek
ale napislaa ze nie chce mnie widziec,s lyszec, patrzec na mnie ze mnie nienawidzi..

Szczerze powiedziawszy, długo bym się zastanawiała nad tym, czy dać szansę komuś, kto oszukiwał mnie przez dwa lata związku. Nie byłabym w stanie zaufać mu tak od razu. A już na pewno nie chciałabym widzieć tego kogoś przez dłuższy okres czasu. Dziewczyna musi teraz dojść do siebie, otrząsnąć się, zadać sobie parę pytań i poszukać na nie odpowiedzi. Jeśli naprawdę zależy ci na niej, to daj jej czas. Nawaliłeś na pełnej linii i teraz to od niej zależy, czy znów będziecie razem, czy nie.

Gość umbek
jutro jade do niej z bukietem roz zostawie z karteczka w jej pokoju.. mam nawet plan isc do jej szkoly i postarac sie by cos powiedziec przez ta radio stacje do niej cos w styli "dla osoby ktora zranilem wybacz mi jestes calym moim zyciem" niewiem co robic.. strasznie mi na niej zalezy.. i wiem ze zrobilem strasza rzecz:(

Gość umbek
ehhh

Gość hahaha przez internet powod
Kaśki takie są...:D

Gość umbek
Czas... z kada chwila boli mnie jej brak.. w zyciu nie myslalem ze moge tak kochać.. mowie sobie dam jej czas wszyscy mi to mowia.. ale ile tego czasu 3-4 dni? tydzien.. caly dzien mnie w srodku boli z zalu ze moglem byc tak s konczonym kretynem majac taki skarb robilem taki glupie rzeczy.. bez niej nie potrafie funkcjonowac. Boze gdyby jakas siła powiedziala jej jak mi zle z tego powodu.. ehh

Gość niestety za bledy sie placi
ale i tak to nie sa tak straszne rzeczy nie-do-wy-ba-cze-nia:) gorzej gdybyś pobił, okradł, zgwałcił itp

Gość umbek
nawet nie zdajesz sobie spr jak wszytsko inaczej bedzie jak mi wybaczy.. w zyciu juz jej nie skrzywdze.. nigdy. Oddam jej calego siebie.. "nie do wybaczenia" wierz mi zraniłem ją.. gdybym wiedzial ze kleczenie przed jej domem tydzien to byl to zrobił.. jestem w stanie do wszytskiego.. a mowia mi "daj jej czas" . nie ma słowa ktore okresla uczucia jakie we mnie wariują...

Gość niestety za bledy sie placi
jak nie będzie cie chciała to i tak nic nie poradzisz na to, ale na pewno więcej zdziałasz wytrwałością niż czekaniem ale to jest tylko moje zdanie

Gość po co się męczysz
znajdź inną, lepszą, ładniejszą

Gość umbek
wytrwałoością? co przez to rozumiesz? ------------------------------------------- nie chce innej wierz mi człowiek docenia cos po stracie.. to z nia planowalem wszytsko to dla niej jestem oddac serce. nie potrzebuje innej mogloby nie byc innych kobiet. kocham ja calym sercem i wiem ze ona jest ma prawdziwa miłoscią

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Jak ty się mylisz !!!!!!!!!Dzisiaj mówisz to co czujesz .Ja bym ci nie wybaczyła ,i jej też bym tak doradziła.Mój były mąż całował się z jakąś panienką,widziałam powiedziałam że odchodzę.Prosił błagał,wynajął 7 taksówek a na kazdej napisane i love you wybacz i tak jeźdxiły pod moją pracą,koleżanki rozpływały się ze wzruszenia i takiego pomysłu.Zazdrościły że on mnie tak musi kochać.A we mnie była obojętność ale i ból.Dzis mineło 2 lata i nie żałuję rozwodu,nie potrafiłabym żyć z człowiekiem który mnie tak zranił.Jestem dziś szczęśliwa...........

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Więc daj sobie spokój mimo wszystko.

Gość tak teraz pieprzysz
że jedyna i innej nie chcesz a jak się zejdziecie znów ją będziesz ranić

Gość umbek
nie zdradziłem jej nigdy, nie dotykalem , całowalem a o sexie nie bylo mowy z inna.. to byla jakas moja glupia zabawa ktorej zaluje.. i zrobilbym wszyttsko by to cofnać.. zawsze jej mowilem ze ja kocham myslalem tylko o niej z kazda chwila kiedy cos robilem tylko ona sie dla mnie liczyła,dobrze to wiedziała... niewiem po co mi bylo taki glupie zachowanie... teraz oddam serce by mi wybaczyła..

Mówić jest strasznie łatwo, prawda? Jeśli się zniszczy czyjeś zaufanie, to później robota gorsza niż w kamieniołomach, zapewniam. Co więcej, ona teraz w ogóle nikomu nie będzie mogła zaufać. Jeśli naprawdę tak czujesz, to walcz o nią. Ale weź pod uwagę, że niezależnie od wszystkiego możesz tę walkę przegrać.

Gość umbek
bede walczył.. bo nie moge bez niej w zyciu jej juz nie skrzywdze.. , dam jej czas 3 - 4 dni pozniej przyjde z kwiatami przeprosze za swoje zachwoanie.. zrobie wszytsko by mi wybaczyla.. , zapewniam nigdy nie tknełem innej tylko glupio pisałem.. teraz tego zaluje jak nic... gdyby robota w kamieniołomach 24/h przywrocila mi ja spowrotem wierz mi zrobił bym to..

Gość dossa20
Bardzo dobrze draniu może nauczysz się w końcu dostrzegać tylko swoją kobietę podły łachu ! Na cholerę było się w to bawić ? Co inne panienki były lepsze ? To teraz masz i życzę ci aby kopnęła cie w dupe !

No, jeśli nie boisz się, że ci oczy wydrapie... Z jednej strony nie można pokazać się za szybko (nie mówię, że należy nic nie robić i czekać, tylko działać z oddalenia) a z drugiej za późno, bo w niej poczucie krzywdy nie do wybaczenia i chęć wykreślenia cię ze swojego życia zakrzepnie na kamień i nic nie zdziałasz. Nie wiem, co dla niej jest już zdradą, a co nie, ale jeśli tak zareagowała, to oznacza, że ogromnie ją skrzywdziłeś. Wykasuj profil na facebooku.

Gość umbek
ludzie popelniaja bledy.. ja dobrze wiem jak moj blad ja boli i jak ja tego zaluje strasznie... jak mi wybaczy bedzie krolowa mojego zycia.. jedyna.