ewela1777 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Witam. mam pewien problem. 31.12.09r wzielam 18 tabletke i po 20 minutach pilam alkohol. Nastepnego dnia wzielam 19 tabletke bylo ok. 02.01.2010r rano poleciala mi krew i do dzis leca ze mnie takie brazowe skrzepy. Oczywiscie 2 stycznie wzielam 20 tabletke. dzis bede brac 21 ostatnia. I moje pytanie brzmi co ja mam myslec o tych skrzepach co to moze byc czy ktoras z was tak miala , czy musze skrocic przerwe co robic pomozcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela1777 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Biore Novunette jest to moje 2 opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Styczeń 3, 2010 Ulotka. Do trzech opakowań możesz plamić a nawet krwawić nie tylko w przerwie.Przyjmuj dalej, tabletki działają. Jeśli do 3 miesięcy się nie unormuje - wtedy do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela1777 0 Napisano Styczeń 3, 2010 ale mam normalnie zrobic 7 dniowa przerwe?? Bo ja myslalam ze dostalam okres i zadzwonilam do gina i powiedzial zebym wziela je do konca i skrocila przerwe o 2 dni . ale teraz sie okazalo ze to nie okres tylko jakies skrzepy brazowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 3, 2010 Już odpisywałam w innym wątku - bierz normalnie tabletki i już. i jak nglka napisała - jak się nie unormuje sytuacja, to do ginekologa na badanie, i być może zmianę tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Styczeń 3, 2010 tak, normalnie robisz przerwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach