Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mama syna

Moje dziecko czesto w nocy płacze az się zanosi ma 19mc

Polecane posty

Witajcie kilka dni pod rzad mam koszmar w nocy, niewiem czy to lek przed ciemnoscią, czy bol, w dzien czuje sie bardzo dobrze, ale noc to juz inna bajka, zasypia ale budzi sie w nocy z placzem wrecz histeria, trudno go uspokoic, jesli wlacze mu bajke uspakaja sie, ale gdy bajka sie konczy znowu placz. Zamierzam wybrac sie do lekarza, bo naprawde nie wiem co to moze byc. Moze ktoras z was miala podobnie??? Z gory dziekuje za odpowiedz.

????????????????????????????????

Gość aga......p
Ja też tak miałam z moja starszą córką, która tak mniej więcej po skończeniu roku , może później miała akcje w nocy że się zanosiła w nocy z płaczu, do dzis nie wiem o co chodziło ale najważniejsze że przeczekałam i przeszło. Tłumaczyłam sobie to różnymi rzeczami, że szczepionka, że przeżywa dzień ale nie wiem o co chodziło. Też jej włączaliśmy bajke i tylko to działało. po czasie zaczeła mocnij spać i jej przeszło. NIe martw się, puszczaj mu bajki i rób co możesz a po czasie mu na 100% przejdzie.:))

Gość wierz mi lub nie ale
dzieci widza duchy wlasnie w nocy sie najczesciej pokazuja. przysiegam.. dlatego placza

Gość TO WINA SZCZEPIONKI
POWAŻNIE

Gość ANITKA300
ja mialam podobny problem syn plakal i nie mozna bylo go uspokoic podejrzewalam ze to zeby wiec poszlismy do dentysty i mialam racje bo okazalo sie ze ma stan zapalny pod zebem

Gość mój tak samo
zęby wychodzą. U nas po nurofenie wszystko przechodzi.

Gość mój tak samo
a i też właśnie jest tak ze bajka albo jakiś film go uspokaja bo nie myśli wtedy o bólu tylko się skupia na czymś innym.