Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wariatka666

Też mieliście dzisiaj w nocy koszmary?

Polecane posty

Nie dość, że zasypiałam z jakieś trzy godziny to miałam ich kilka:O Przez całą noc się męczyłam.

Gość ale macie bachory
a mi sie snila byla mojego faceta:o czyli mozna zaliczyc jako koszmar

Gość O czym były
?

Czytałam już, ale prawie zasnęłam. :DJestem taka padnięta dzisiaj:O Mi się śniło, że nie mogłam się ruszyć. Tak jakby to było na prawdę: normalnie sobie spałam tak i, że niby się obudziłam i nic nie mogłam powiedzieć ani się ruszyć. Straszne :O A potem śniło mi się, że jechałam autobusem w lato i się strasznie pociłam, a potem znowu się ruszać nie mogłam:O

Gość O czym były
To pewnie był paraliż senny . Też to miałam straszne uczucie .

ale macie bachory- o tak, to też koszmar :D tylko uważaj, żeby się nie wpieprzała w wasze życie, bo często osoby ze snu potem zjawiają się na serio. Przynajmniej ja tak mam. Śniły mi się znajome, a potem spotkałam i wkręciły się na spotkanie- niechciane:O

Gość ale macie bachory
hmm chyba mi to nie grozi...moj facet z nia od dawna nie ma kontaktu i razej watpie zeby sie nam wpieprzyla

Gość Ona i on zbierają złomII14
byla pelnie i to normalne u nas pies sczekal cala noc i snilo sie nam ze szatan ponas idzie

ale macie bachory- a no tak, jeśli jesteś pewna to dobrze:) Oby więcej Ci się taki koszmar nie przyśnił :D

Gość O czym były
Pojawiają się codziennie ale to przez to , że wywołuje u siebie świadome sny . Moja podświadomość jest dziwna :O Ale już się przyzwyczaiłam .

O czym były - też miewałam paraliż senny, ale to było za czasów kiedy jeszcze praktykowałam oobe... Straszne uczucie, nie życze tego nikomu.

Gość O czym były
Ja przy paraliżu nigdy nic nie widziałam . Ale jak bym zobaczyła jakąś maszkare , to bym padła :O

Gość O czym były
Ale przywidzenie jakiś postaci jest raczej w paraliżu niemożliwe .

Teraz jak mi się to przyśni to będę wiedział co robić. Wyczytałam, że trzeba zacząć ruszać najmniejszym palcem, potem dwoma, ręką. i przechodzi. Ciekawe...

A no podobno możliwe, i że dużo ludzi to ma w paraliżu sennym. Niby to na jawie przychodzą dusić czy coś tam.

Ja tam słyszałam, że kościół uważa, że w paraliżu to niby demony przychodzą i dręczą biednych ludzi ;P

No ja w sumie też. Ale w nocy jakieś diabli przychodzą. Jednak pewnie jest to tylko ludzka wyobraźnia :)

No w sumie to nie miałabym nic przeciwko, gdyby przyszedł do mnie w nocy przystojny inkub :classic_cool: Ale to tylko marzenie :P

Hahahah dziękuję Ci bardzo ;) Zaraz zaraz, przecież powiedziałam,że nie wierzę w żadne demony więc jak mogę pragnąć, by się zjawił, to nielogiczne :P Cóż, ja sama jestem nielogiczna, a raczej psychiczna, wyszło mi tak nawet w teście osobowości :D