Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwoe

Co odpowiadać na pytania chłopaka- a co z tego bede miał???

Polecane posty

Gość jwoe

Mój chlopak zawsze jak cos ma zrobic dla mnie to w zartach pyta sie co z tego bedzie mial. Chodzi mu o buziaka lub cos podobnego. Jak przekornie odpowiedziec na tak zadane pytanie?>?

Gość OlaJemioła_
buahaha kupe na klacie :D:D glen ubóstwiam cię ! :D autorko tez sie nad tym zastanawialam zawsze sie przekornie pytam( nie mojago chłopaka bo go nie posiadam) "a co byś chciał? i czy musisz byc takim materialistą" :D

Gość entrelka
powiedz mu: przestan "mialczec" bo kociej mordki dostaniesz :)

Gość krzywe nogi jak będziesz srał
Wcale się w takie dyskusje nie wdawaj, nie chce czegoś zrobić - bez łaski, wzajemnie się do niczego nie zmuszamy.

Tak jak ktoś już napisał: satysfakcję :D Kiedyś dałam kumplowi kawałek kartki do zjedzenia, zapytał się co z tego będzie miał. No więc ja mu to jw. Zjadł. bekę mieliśmy niezłą :D

Gość moj tez tak pyta
to ja na to, ze bez laski, ze wcale mi pomagac nie musi. A ten sie obraza. Zreszta prawde mowie, bo wcale pomocy nie potrzebuje ale kiedys sam mi mowil, ze zle sie czuje ze o nic go nigdy nie prosze. No ale jak prosze go, a ten pyta co z tego bedzie mial to co ja mam odpowiedziec? :O Nie potrzebuje jego pomocy. Bardziej prosze go o ta pomoc dla niego samego niz dla siebie...