Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

elixx gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uważaj na siebie teraz i pamiętaj zero stresów. A I nie zapomnij o folku.

witajcie dziewczyny... jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane :-) elixx gratulacje!! mam nadzieję, że rozpoczniesz dobrą passę na naszym topiku!

Gość beznadziejny przypadek 2300
gratulacje! Elixx aktualizuj tabelke zapylonych :) dbaj o siebie i o swoją fasolke :) teraz dziewczyny będziemy pokolei zapylone heheh dobra passa się zaczeła :)

Mam zapytanie otóz cos zaczeło mnie łapać ból gardła i mój mąż tez niedawno przeszedł grype ale bez natybiotyków. A planujemy dzidziusia i własnie mama plodne dni. czy nic nie stanie sie jeśli bym zaszła w ciaze czy lepiej poczekac proszę o pomoc!!!!!!!!!!

beznadziejny przypadek ja mam nadzieje ze teraz bedzie dobra passa trzymam za nas wszystkie kciuki miska tez zmuszam a niech trzyma co mu szkodzi

ja rano mialam śluz lekko krwisty czy tez brazowy pozniej troche krwi no i przez caly dzien do teraz prawie nic ale jak robie siusiu to cos tam mam na papierku a tak jakby ze sluzem ta krew mi sie wydaje :) pewnie sie rozkreci jeszcze ten @:(

elixx z całego serca GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oby więcej takich wiadomości !!!!!!!!!!!!!!!!!! No dziewczyny to się teraz rozkręci!!!!....Kto następny co????? elixx kochana duuuużo zdrówka dla Was...no i ....nie opuszczaj Nas, dobrze? Tylko ZARAŻAJ ile sił:):):)

Gość elixx
Dziękuje Wam wszystkim :):):) Teraz to pewno co chwile któraś będzie pisać,że jest w ciąży :) cieszę się bardzo :):):) mężuś dumny :) Mam nadzieją,że wszystko przebiegnie pomyślnie :) Jeszcze to do mnie nie dociera :) a wg tej tabelki pod wynikiem bety, to mogę być w 2,3 lub 4 tyg ciąży,a nie koniecznie w 4,źle popatrzyłam :) Jak nam się udało, to tak samo wszystkim Wam się uda-zobaczycie za niedługo będziemy pisać o przebiegu ciąży,a nie o staraniach :):):)

Gość elixx
Wogóle co to za myśl,że mam Was opuścić,co??? :) zostaje i jak mówię-zaq niedługo wszystkie będziemy pisać o tym co nas strzyka, o naszych fochach, o tym jak brzusia rosną itp. :)

No to kochana...otwieraj tabeleczkę....mam nadzieje że już za chwilę zaczniemy się dopisywać:) niesamowite uczucie cooooo???? ile cuuuudownych chwil przed Tobą kochana:) tylko pozazdrościć...no drogie Działaczki !!! Do roboty ! Do roboty ! Nie możemy zostać w tyle !!!! :):):)

Gość elixx
Satyna18, nie możesz tak myśleć!! w tym cyklu ja, w następnym Ty :) Musieliśmy jakoś trafić z Damiankiem :) także kochane - polecam seksik co dwa dni :):):) nie ma co liczyć dni, jak jest co dwa dni,to powinno się w końcu trafić :)

satyna18 uszy do góry...u mnie już trzynasty cykl starań...mogłabym napisać powieść o staconych złudzeniach.....ale nie ...walczę do końca bo wierzę że w końcu się uda:) Będzie dobrze !!!

Gość elixx
tylko nie ma któraś z Was taką tabelkę? :) czy to coś takiego: NICK WIEK TYDZIEŃ CIĄŻY MIASTO elixx......22.....................2lub3lub4...................Bielsko-Biała

Elix!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTORA NASTEPNA??? ALE SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERAZ NASTEPNA I NASPENKA ELIX ZAPOCZATKOWALA PASSE CIAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MAM CZASU NAPISZE JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM

Skopiowałam tabeleczkę z innego topiku:P NICK....IMIE....WIEK...MIASTO............OSTATNIA @.... TER.PORODU elixx.....???......22......Bielsko-Biała......?????...............????? elixx uzupełnij jak będziesz miała chwilę:) Buziaczki Kochane kobitki:) Mamy pierwszy sukces!!! Brawo elixx...:)

oo madalenaO ja Ci mowie babcia wyczula i zobaczysz ze jestes w ciazy, mowie Ci :)) mojej kumpeli tez babcia od razu przewidziala, mowila ze inaczej jakos wyglada:) czasem to widac jak ktos Cie dlugo nie widzial mowie Ci

ja dzis zpac zaraz ide ale mysle o naszej Elix, ale sie ciesze na naszym topiku pierwzsy sukces i tak niebawem powoli wszytskie przejdziemy na druga tabelke! ja nic nir wiem co u mnie, normalnie sie czuje, cycki jak zawsze dlugo przed@ bola, mam nadzieje ze nie dostane 29 stycznie@ ktoras z was ma dostac tego samego dnia, mam nadzieje ze nie dostaniem,y Xena i oo magdalena , mamy tego samego dnia @ oczywiscie wierze ze nie przyjdzie:))) oomadalena co to bylo z tym kluciem w brzuchu? ja tez tak mam ,ale nie tak ostro Angela uwazam ze nie musisz sie na poczatku przejmowac lekami, na takim poczatkowym stadioum nic nie grozi spoko ciekawe gdzie nasza animaja, byla w tamtym tygodniu aktywna ateraz? ale ciesze sie ze Wy jestescie, Satyna, Paula, BP oo madalenaOO. no i nasza BOHATERKA ELIXXXXXXXXX O JEJEJEEJEJ DZIECKO PIERWSZE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko nas nie opuszczaj klochana pisz o wszytskim dobranoc!!!

Gość sójka
no, chyba muszę tu wcześniej zaglądać :) Satyna18 nie wiem czy powinnam zadawać takie pytanie, ale ile masz lat? U mnie takie miesiączki z długim początkiem i nudnościami zaczęły się od 25. Wszyscy mówią, że to zegar biologiczny i dziecka się domaga... ehh...i pewnie mają rację. Dzięki za info Duży Kaloryfer! Na dobranoc wszystkim życzę szczęścia Elixx i GRATULACJE dla przyszłej mamy :)

a wie ktoras jaka temperatura powinna byc w drugi dzien okresu rano chyba jeszcze niska nie? bo mam 37.24

hej dziewuszki JABLKO może masz racje, co do kłuć to ciężka sprawa wczoraj tak mnie za kuło że aż łzy poleciały, misiek tak się wystraszył ze do lekarza chciał mnie wieść, ale przeszło.

Gość elixx
Paula dziękuję za tabelkę :) NICK.....IMIE......WIEK...MIASTO............OSTATNIA @.... TER.PORODU elixx.....Eliza......22......Bielsko-Biała......12.12.2009..... ..okaże się :)

Gość elixx
strasznie się cieszę :) ciągle o tym myślę :)ale nie dociera to do mnie w 100% jeszcze :)

Gość elixx
nie ma żadnej? Ja tak na szybko w trakcie pracy tu zaglądam :) JABLKO i oOomadalenaoOo to kłucie, to może być sprawa jelitowa,tzn tam może coś kłuć,ale nie jestem pewna. Po prostu słyszałam takie przypadki. Koleżankę kiedyś tak kuło w ciąży,wystraszyła się i pojechali do szpitala i okazało się,że poprostu coś w jelitach strzyka. Ale jak Ciebie oOomadalenaoOo tak bardzo kuło, to nie wiem,choć mam nadzieję,że to nic poważnego.

Gość elixx
JABLKO, żadna ze mnie bohaterka :) to biologia :) bohaterką dam się nazwać jak już będę mieć poród za sobą... Choć przez astmę oskrzelową prawdopodobnie będę mieć cesarkę :):):) nie wiem jak bym przetrwała normalny poród, jak po gastroskopii miałam cały dzień doła :D