Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

basiula jestesmy w podobnym wieku ciazy ja tez za kilka dni mam 6 tydzien i podobnie mecza mnie mdlosci tylko ze od dzis caly dzien sie mecze az taka przycmiona sie czuje jakas

Cześć:D Jestem już z powrotem:) Urlop udany chociaż @ przyszła zaraz po wylądowaniu we Włoszech, widać zmiana klimatu ją wymusiła. Jakoś bezstresowo ją przeszłam i ogólnie psychicznie odpoczęłam od liczenia i staranka przyjemniejsze były;) Jutro mam wizytę u gieni, zobaczymy co nowego wymyśli:) Bureczku strasznie mi przykro:( Los Cię nie oszczędza:/ Mam nadzieję że jednak stanie się cud i zostaniesz mamusią:)

wstępnie ustalam @ na 31maja, zobaczymy kiedy przyjdzie NICK....................WIEK.........CS.........KIEDY @....SKĄD satyna18.................21...........???...........11.04 .2010.... wlkp. Paula_27..................27...........16?17?......21. 05. 2010.... wlkp Gucci24...................24...........22..........31.05. 2010....... pom. B.P.2300..................23...........10..........05.05 .2010...w arm.mazur) basiula3...................24............4...........28. 04.2010 ........lubuskie Różowa chmurka........25............4...........08.03.2010... lolitka......................25......4 i przerwa....03. 04.2 010.....małopol. oriananana...............25............9...........22.05.2 0 10..... wlkp. monia2152................28............4...........05.06.2010 wlkp. jutka1975...............35.............5...........02.06.201 0...śląskie ewka4127...............24............2............21.05.201 0..zachpom aga_ton.................25............14...........05.06.2010 ...mazowieckie ZACIĄŻONE: NICK WIEK ..... CYKL STARAN .....POROD........MIASTO elixx ...............22............2...............19.09.2010 ................Bielsko-B aniamaja....... 29............3...............11.10.2010 ............... zach.pom marika30 ....... 32.......... 3.............. 12.10.2010.... ............pomorskie izulek_2006 .... 25 .........2 ..............25.10.2010 ................zach.pom oOomadlenaoOo.......20......niespodzianka.....01.2011.... ..stargard

magdalena to ja dzis prawie cały dzień przespałam o Bożym swiecie nie miałam pojęcia obiadu nie zrobiłam:P teraz mi troszke lepiej a żeby pranie do pralki włożyć to musiałam sie przespać 3 godziny cały czas miałam ciężko na żołądku gucci hej mam nadzieje że urlopik udany teraz nowe nadzieje trzymam kciuki:)

slyszalyscie moze dziewczynki o tym maluszku co znalezli je w lasku przy lotnisku owiniete reklamowka? ja nie rozumiem jak to w tym zyciu jest kobiety ktore pragna dziecka maja taki problem by ziscilo sie ich marzenie a takie siksy jak tamta matka poprostu zaszla i w tak bestialski( bo ja inaczej nie umiem tego nazwac) pozbywa sie ,,klopotu"

beacik powiem ci ze ja tez najchetniej spac bym poszla ale chodzi za mna salatka z kfc i nie moge przestac o niej myslec

Hej kobietki... Mam podły humor:( Moja gin mnie załamała...po clo wyszły mi torbiele, więc w tym cyklu znów nic nie wyjdzie:( Po @ mam się u niej pojawić to zobaczymy jak wyglądają, mam nadzieję że się wchłoną:( Miałam podwójną owulację i gówno pomogła!!! chodzę wściekła jak osa:(

Paula strasznie mi przykro:( wiem że kolejne rozczarowania bolą ale w końcu wszystko się poukłada. musi:)

hej laski o 8 rano próbowałam wejśc i zobaczyć co paula napisała ale miałam problemy z netem ale jakos naprawiłam nie wiem jak:P maż mnie napewno zabije tak namieszałam:P ale mniejsza z tym:P Paula!!! no kuzwa!!!!! co takiego?? no przecież nie mogę w to uwiezyc:( co za cholerstwo:( przykro mi:( oby sie wchłoneły a jak sa torbiele to nie można zajść w ciążę??

Hej dziewczyny :) Przy torbielach oczywiście można zajść w ciażę, ryzyko jest tylko takie, że torbiel może zacząć rosnąć razem z dzieckiem (chociaż w większości przypadków się wchłaniają) i wtedy trzeba usunąć torbiel operacyjnie. Ja dokładnie tak miałam w pierwszej ciąży, bo zaszłam w nią, nie wiedząc nawet, że mam torbiel...

Cześć:) Co to się dzieje na naszym wątku??? Same marne wieści:( Basiula wysyłaj szybko wiruski ciążowe!;)

Hej Marika:) Dobrze że zajrzałaś, pocieszysz nam Paulę chociaż trochę:)

Gucci, ale miałaś fajno z tym urlopikiem :) też sobie bym gdzieś bryknęła :P

No niby fajnie ale i tak wolałabym w domu z dziećmi siedzieć:P Miałam dużo snów na urlopie, karmiłam piersią, z dzieckiem do baru poszłam bo stwierdziłam że mi się drin należy po urodzeniu:P Nawet mój B. miał sen że szliśmy sobie a on wózek pchał z dzieckiem, aż się popłakał jak się obudził.Może to jakieś prorocze sny były?:P

zawsze jest coś do napisania, zobacz jakie farmazony ja wypisuje:P Podziel się z nami swoimi myślami, może z deka ulży?

jestem w takim stanie Gucci,w jakim jeszcze nie bylam... kolezanki wysylaja na maila fotki noworodkow,a ja rycze... ze torbiel,ze operacja,ze znow wszystko odwleka sie w czasie,ze .... Wy tu sie cieszycie testowaniem,czekaniem kiedy ja nie mam na co czekac...

Ryczeć też czasem zdrowo, ale nie za dużo;) Wiem że ciężko cieszyć się szczęściem innych kiedy same przechodzimy przez piekło. Każde słowo boli podwójnie, ja to wiem i Cię rozumiem. Testowanie, czekanie a potem płacz bo znów się nie udało, nie wiem czy jest czego zazdrościć? Ja na Twoim miejscu nie robiłabym tej operacji, zaufaj terapeutce i poczekaj chociaż ten miesiąc, dasz radę, już tyle masz za sobą. Scciskam Cię mocno Bureczku:*

wysyłam Wam wszystko co ciążowe:):P oby sie udało:) mnie od wczoraj boli brzuch a w szczególności prawy jajnik i nie wiem czy to rozciągająca sie macica czy mam panikować czy nie ale nie panikuje i nie przejmuje sie w poniedziałek mam wizyte to sie wszystkiego dowiem staram sie nie panikować i być normalna ostatnio wszystko mi za słone nawet młoda marchewka Gucci Ty jesteś nie możliwa sny masz rewela:P ja dzis w snie pisałam mature z matmy i byłam załamana bo nic nie umiałam a nikt mi nie chciał pomóc a jedno pytanie było takie : ile gram ma mała porcja frytek buahahah superburek:(ja wierzę że nie ma sytuacji bez wyjścia i będziesz sie cieszyła dzidziusiem:) pisz do nas nie opuszczaj nas musimy sie wspierac Paula zobacz co napisała Marika może nie wszystko stracone;)

bureczku jak nie masz na co czekac?? masz na co czekac masz czekac na cud na dobe nowiny od lekarzy ja wierze że ktoś ci pomoze czy to będzie bio... czy inny lekarz czekamy z Toba:) i wspieramy:)

dzieki Basia! moze zadzwon do gieni i zapytaj o te bole,lepiej dmuchac na zimne!

ale jak ja dzwoniłam do ginekologa żeby zapisać sie na wizyte to on mi powiedział bóle brzucha mogą wystapic ale jak pojawi sie malutkie krwawienie to szybko mam zadzwonic do niego

bardzo mocno mnie nie boli bez przesady ale o tej nospie tez myślałam wezme zaraz i zobaczymy co będzie

Hej:) wróciłam właśnie od gieni. Ogólnie wszystko ok. Zrobiła mi usg i stwierdziła że jest ok tylko 1 jajnik powiększony lekko ale widać taki mój urok. Przepisała mi dostinex, narazie taka sama dawka, w przyszłym cyklu robie badanie prl i mam mailowo wyniki z nią skonsultować, wtedy ewentualnie zwiększy dawkę lub zamieni lek na inny, łagodniejszy. No i do okulisty muszę iść bo wzrok mi się chyba pogorszył po dostinexie bo mnie głowa boli często. No i mam być cierpliwa:)