Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni prawiczek niestety

Jakie mam szanse starcic cnote z normalna dziewczyna

Polecane posty

moze i by bylo ,tylko ja tak niechce nie mam szacunku nie czuje tego

BNB, Ty naprawdę jesteś tylko 25-letnim? Fakt, będziesz bez szans.

Nooo to na co czekasz? Aż sama kobieta za Ciebie zadecyduje?

Nooo, ale kobiet nie pyta się o wiek. Ale nie przejmuj się nie jestem stara.W wieku prokreacyjnym jeszcze:):):)

mozliwe ze i tak sie stanie ,niekture takich lubia slyszalem

"Fakt, będziesz bez szans." na dziewczynę? to chyba oczywiste dziewczyny nie lecą na kogoś kto jest: nudny - brzydki - niesmiały - nierozrywkowy - nie prowadzący życia towarzyskiego - nieciekawy - małomówny - nie mający zainteresoań - nie mjący prawa jazdy - niski - nie tańczący - nie imprezujący - nie mający bogatego życia towarzyskiego - nei mający gustu - nei mający perspekltyw - nie przebojowy - nie umiejący się bić - mający małą stopę - i pewnie jeszcze sporo innych ale sie nie rozdrabniajmy

Oj, BNB uroczy jesteś, wreszcie podałeś swoje cechy. Ty to jednak zgrywus jesteś, ale nic się nie martw, wszak masz szanse.

a to przez ortografie jestem prawik ,wieku nie podalas

Nooo wymiękłeś? Boisz się, że jestem w wieku emerytalnym. Nie...nie, nie jestem..

to dpowiedz mieczakiem nie jestem ,po co tyle pisac jak mozna podac 2 liczby

Gość Grucha . . . . . . ..
nie będę nowego tematu zakładać, skorzystam z tego :D .. jestem dziewicą, mam 19 lat, a mój chłopak coraz cześciej robi takie "podchody", zapytał mnie w prost rok temu czy będę się z nim kochać, ale powiedziałam że nie jestem gotowa, kocham go i myślę że w końcu jestem gotowa żeby skonsumowaać nasz związek.. Bardzo dżo się jednak mówi, że pierwszy raz boli. Czy to prawa?? .. aha, i czy podczas okresu można zajść? bo słyszałam że nie, ale nie wiem czy to prawda ^

Chlopcy, a Wy do pracy nie idziecie jutro? No bo chyba nie do szkółki, no nie. Dowodziki macie, co?

abc101 -> Babciu za dużo reklam oglądasz :) My mamy sporo lat i jeszcze więcej problemów ja już mam siwe włosy :) BNB -> wrócę do swojego pseudo za kilka dni jak mi się projekt znudzi . nie masz nic przeciwko ?

Grucha, jak Ty nie wiesz co i jak, to Ty lepiej tego nie rób, bo jeszcze zaciążysz. No i podczsa okresu chcesz to robić? Ohyda...