Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni prawiczek niestety

Jakie mam szanse starcic cnote z normalna dziewczyna

Polecane posty

Gość nie szukam_chetnych
z pewnoscia zdarzaja sie wyjatki, a charakteru oraz usposobienia, nie jest w stanie zmienic jedna noc i pare odbytych stosunkow, ale te potrafia przywrocic czesciowa wiare w siebie. Nie jestem psychologiem, wiec nie pokusze sie o glebsza analize, ale jak juz pisalam, kazdy z tych przeze mnie poznanych cechowal sie nieadekwatnym do rzeczywistosci postrzeganiem wlasnej osoby. Mocno zanizone poczucie wlasnej wartosci.

BNB, ale pieprzysz głupoty i to za dnia? To do pracy nie chodzisz, czy w trakcie niej tak Cię nachodzi? No ja wiem, że chyba musisz to pisać, wszak w stopce masz coś o prawdziwym prawiczku, więc nie możesz ulegać.

BNB z piekła....zmień sobie stopkę, wszak w niej mowa, że jesteś wiecznym zdobywcą, myśliwym kobiet,.Czyli co żadnej nie upolowałeś jeszcze, no bo wiesz...wiecznym:)

Gość nie szukam_chetnych
aha, to bardzo ciekawe podejscie, ze niby sie na mnie poznali? nie chce tutaj ujawniac dokladniejszych informacji dotyczacych naszych spotkan, ale zapewniam, ze od poczatku obie strony graly w otwarte karty.

Kochana BNB zawsze tak pisze, no bo:jest niski, brzydki, nudny, nietowarzyski, nie..coś....i jeszcze wiele nie...coś:)BNB odezwij się, bo już tęsknię za Twoim nie..coś...

BNB, skarbie, nie możesz mi opowiedzieć? Mam za wolny internet!

No to po co mówisz, żebym oglądała? Najpierw mnie zachęcasz, a potem zniechęcasz..

Oj BNB, nie mam cierpliwości, żeby to cholerstwo mi się ściągnęło.

BNB, no nie odezwiesz się? nie chcę przecież na Ciebie nastawać...więc wiesz.....nie bój się:)

No to weź, troche inwencji twórczej.....i nie mów, ze jestem nudny, nietowarzyski..ble...

Ale wiesz co, mówisz, że kobiety maja wymagania, a Wy nie macie?

A Ty BNB masz duże wymagania, bo...równo jedziesz niektórym...

Jak to np. , patrz wyżej, czyli chociażby pierwsza Twoja wypowiedź na tej stronie.

Wiesz , często się zdarza, że dla większości ktoś jest nie bardzo, a tylko dlatego, że niestety ogół jest mało oryginalny.