Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni prawiczek niestety

Jakie mam szanse starcic cnote z normalna dziewczyna

Polecane posty

Najbardziej tajemniczy i zagadkowy znak. Jaki?

Gość BNB peneterator 2k9
Jest baranem :classic_cool: Ps nie chcę bronić BNB ja tylko troluję :D

Gość bojabojaboja
Ja bym Ciebie nie chciała. Przerażają mnie faceci bez doświadczenia w realcjach z kobietami. Jeszcze jak jesteś nieśmiały to w ogóle porażka. Jak trafisz na nieśmiałą cnotkę, to się Wam ułoży o ile lubisz takie kobiety. Bo jak wolisz z charakterem i niezależne, to sam pewnie wejdziesz takiej pod pantofel o ile takiego faceta potrzebuje, bo jak nie to kopa w tyłek dostaniesz:]

BNB pene coś, wiem, że trolujesz...Nie wiesz o czym pogadać? A z tym znakiem to nie wiem.

Gość BNB peneterator 2k9
Z tym znakiem to żart . Samotny 30 latek ma tylko jeden ratunek pieniądze dużo pieniędzy , bo widać ze ma coś z głową nie teges i dla tego nie układa mu się z kobietami.

BNB pene, sądzisz, że jak sie ma pieniądze, to można załatwić wszystko?

Jestem Ryba A o co chodzi z ta kasa? Muesze ja miec aby miec kobiete? Nie ide na to. Widze jak inni doswiadczeni zyja - wcale nie sa super.

Gość BNB peneterator 2k9
Wiadomo bywa różnie i różnie się ludziom układa . Skoro do 30 roku życie nie zapracowałeś na miłość to musisz ją kupić :O

Gość bojabojaboja
Nie, ale kurcze koleś coś z Tobą nie tak. MAsz 30 lat i teraz dopiero się budzisz, że chcesz kobietę. Przecież takie potrzeby pojawiają się jak ma się naście lat. Wtedy zaczyna się wchodzić w relacje z płcią przeciwną, po jakimś czasie dłuższym albo krótszym pojawiają się też potrzeby seksualne. Jakim cudem Ty tego wszystkeigo jeszcze nie masz za sobą, bo ja tego nie rozumiem?

Ryba jest bardzo łagodnym znakiem, musisz kogoś znależć spod znaku wodnego......rak, skorpion.To naprawdę działa. Co do kobiet za kasę, to się zgadzam, że nie warto.Wiem, że są takie, ale to w takim razie puste lachony..., co to gotowe nogi rozłożyć przed każdym , byle za forse. Kurczę, a gdzie uczucia. Jak można się w ogóle wtedy podniecić?

Oczywiscie zainteresowanie placia przciwna pojawilo sie u nie w wieku nastoletnim. Ale bylem i jestem nadal bardzo niesmialy. Nie jstem jakis bardzo nieatrakcyjny - byly dziewczyny ktore mnie podrywaly.

Gość bojabojaboja
Wiem co to znaczy nieśmiałość, ale litości, to nie jest cecha, która może bez problemu towarzyszyć całe życie. Wybacz, ale pozbawie Ciebie złudzeń - daleko to Ty nie zajedziesz z takim charakterem. Mi to powtarzała cała rodzina całe moje nastoletnie życie i skutecznie. Z nieśmiałością można i trzeba walczyć. Atrakcyjność nic Ci nie pomoże;] Chyba, ze tak jak pisałam wcześniej chcesz dziewczyny, która Cię poderwie a potem zdominuje, ale chyba niekoniecznie.

Gość BNB peneterator 2k9
To na pewno nie nieśmiałość . Po prostu jesteś dziki i nie nadajesz się do miłości :O

Gość asadsadcas

Gość heeeeeeeejhooooo
takie same jakie są Twoje szanse na związek z normalną dziewczyną (i NIE jest to związane z wiekiem) :P

Cnote to trzeba tracić jak sie jest młodym. W wieku 30lat jest większa szansa na śmierć niz na dziewczynę.

Gość kawior123
Myślę, że masz całkiem spore szanse, aby "stracić cnotę" z normalną dziewczyną, tylko więcej wiary w siebie i nie zamykaj się sam w pokoju. Przede wszystkim nie bierz pierwszej lepszej tylko dlatego, aby to zrobić. Powodzenia

Gość bnb kontraktakuje
Proste że nie będzie miał baby , są takie pierdoły życiowe i on jest jedna z nich :)

Gość szanse są zerowe

Gość kiedys to zrobie....napewno

Hmm...tak nie doczytałam do końca. Ile miała?Teraz gdzieś nie mogę znalezć tematu i jeszcze skasowałam sobie ulubione:(

Gość krol prawikow
jest tylko jeden...

Gość krol prawikow
a co mozesz wiedziec o prawikach ewelus. nic o nas nie wiesz

Gość krol prawikow
czyli nas nie lubisz