Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni prawiczek niestety

Jakie mam szanse starcic cnote z normalna dziewczyna

Polecane posty

dobry wąż to i może czerwone przepłynie Niezła prowokacja z tym kochaniem w okresie :) dorośli ludzie w erze seksu i zgorszenia a boją się kupić prezerwatywy :D

narazie abc prawiki cie zgadaly widac ze malolata jestes ,twoj sex odbywa sie w kibelku w taniej dyskotece przy muzyce dody lub jakims zdezelowanym bmw

Noooo, właśnie koń, ale dobry. NNoooo, co Ty za brednie wypisujesz.Prawiki wcale mnie nie zagadały, bo nie są w stanie, a i żadną małolatą nie jestem. Widziałeś kiedyś tak inteligentną małolatę? Ja na dziś się żegnam. Nie wiem jak Wy, ale ja jutro idę do pracy. Nooo jesteś zainteresowany, to wpadnij jutro, a reszta prawików też może, jak nie będziecie się bać.

tak inteligen tne sa tylko malolaty ,ja pracuje w srode intuicja mnie nie myli

" męska chuć to drugie " a bycie takim beznadziejnym i brZydkim że nawet depseratka na ciebie nie poleci to trzecie? "Widziałeś kiedyś tak inteligentną małolatę? Ja na dziś się żegnam. Nie wiem jak Wy, ale ja jutro idę do pracy. " piękny wykręt żeby uciec z tematu prysznic 5 minut wstajesz pewnei koło 6 to masz jeszcze dobrą godzinę na pieprzenie o niczym

BNB, bracie, ale się rozochocileś, więc wchodzę tu dziś po raz oststni tylko dla Ciebie...... A zatem chlopcy do jutra, tylko sie nie wystraszcie......

Gość Grucha . . . . . . ..
jak nie mam doświadczenia to nie bo zaciąże?? kiedys w końcu i tak to zrobię ;Pjakoś doświadczenie trzeba uzyskać .. a po za tym nie , nie chcę robić tego pod czas okresu, wiem że ochyda, sama bym nie chciała, chodzi mi tylko o sam fakt czy można zajść

BNB, oż w mordę, czujesz się jednak prowokowany......to już dobry znak, tak trzymać....

BNB wiesz są takie dziwne kobiety,ale tu jest dużo projektów Panno Pomarańczowa idź do skelpu i zakup opakowanie prezerwatyw albo poproś o to swojego chłopca i bawcie się dobrze byle z wolna i ostrożna :)

ja jestem za ,gdyby poczula 3dni i noce bez jedzenia tylko sex to inaczej do sprawy by podchodzila

Gość Grucha . . . . . . ..
nie wiem co ma pytanie "czy lubię prawiczków" do mojego pytania :D . ale spoko . .. mimo wsystko nada nie otrzymalam odp na moje pytanie, ale widze ze nie ma tu kobiet, więc ide gdzie indziej xD

Nooo, nie bądź niemiły. Poza tym wiem chłopcy, że przepadacie za mną, ale nie prowokujcie mnie, bo muszę już iść spać.

Gość umcumcumc
jak sie robi buźki na kafeterii ?? umiem tylko usmiechnięta xD

Nooo czemu jesteś niemiły. Poza tym chłopcy ja wiem, że uwielbiacie mnie, ale nie prowokujcie mnie, bo muszę iść spać.

ha poczytaj siebie zobaczysz kto jest nirmily,imoge sie zalozyc ze niemialas nic ludzkiego ,miedzy nogami niz palec

Gość umcumcumc
ejo ejo , prawiczki i inne stworzenia, jak się robi tą machającą rączkę :D:D ??

Nooo, czemu się denerwujesz, wyluzuj. Chodzi Ci o te moje lata?

Gość nikt nie pomoże koleżance
?

Gość O fajnie - ludzki człowiek z
Ciebie :D