Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni prawiczek niestety

Jakie mam szanse starcic cnote z normalna dziewczyna

Polecane posty

sadze ze moje szanse maleja z wiekeim nie cche zostac 40 czy 50 letnim prawiczkiem

Gość może przestań mówić o sobie
(i myśleć) że jesteś prawiczkiem, bo jesteś przede wszystkim człowiekiem, mężczyzną i masz na pewno dużo innych zajęć niż rozglądanie się za straceniem cnoty.

Przestań się użalać nad sobą i zacznij myśleć racjonalnie.W końcu kogoś spotkasz, ale z tęsknoty za kobietą nie rzucaj się na byle jakiego lachona.

Gość a jaka to jest normalna
dziewczyna?

ja sie w sumie nie uzalam, wiem ze nie ma sensu zalic sie, ja siedze na tej stronie troche czasu i wiem jacy niekorzy sa np bnp czy jakos tak; nalezy patrzec optymistycznie z wiara w siebie, ale wiesz ja mam juz 30 lat i nie jest latwo szczegolnie jak sie jest bardzo niesmialym

BNB to frajer jaka to nomalana dziewczyna mila, sympatyczna, ineligentna, bez nalogow, nie przeklinajaca za duzo, zadbana, skromna,

BNB, kotuś a Ty znowu swoje. Jak będziesz udzielał takich rad innym facetom, to naprawdę zostaniesz królem prawikow, chociaż już chyba nim jesteś....A Ty też niby nieśmiały, a całkiem pewności nabierasz, jak się podszywasz.

no ja jestem własnie taka, miła fajna, zadbana... ale sory, u takiej nie masz szans :D lepiej poszukaj : rozwiedzionej z trójką dzieci syndromem utrzymanki uzależnionej od alko narko seksu i neta palącej grubej baby :)

Prawiczku, zabrzmialo to powyżej jak z ogłoszenia matrymonialnego. Pan pozna panią bez nalogów, zadbaną, kulturalną,,,,

Gość Temat dla życiowych
spierdolin , ps .BNB jest dla mnie fenomenem :D

Gość BNB peneterator 2k9
Wszystkie kafełowe dziewice som moje ! :classic_cool:

No i co Ty na to powyżej? BNB wszak to Twoje podszywy.Nooo, całkiem śmiały z Ciebie chłopak.

Gość bojabojaboja
A co się stało, że się dopiero teraz obudziłeś?

Gość BNB peneterator 2k9
Jestem Brzuchaty , Napalony , Bandyta :classic_cool: Pozwolę przetłumaczyć , BNB (prawdziwy) twierdzi iż masz nierówno pod kopułą inaczej i prościej że masz nasrane w bani :D

BNB, złotko, nie masz już o czym? Co mi znowu zakrzywia?.......O Bożeeeeeeee, no nie wiem co.

Gość BNB peneterator 2k9
BNB się nie podszywa ani nie mitomani na pomarańczowo , a Ty masz bujną wyobraźnię :D

Dlaczego 30 letni prawiczek to frajer? Uważam, że nie. Jak ma się kochać z byle kim, to woli wcale. Ja to rozumiem.

Oj BNB, znowu stchórzyleś? I na dodatek podajesz się za prawika.....jak nim nie jesteś.

Gość BNB peneterator 2k9
A skąd wiesz że nie jest prawiczkiem ?? spałaś z nim ??

do burdelu oczywiscie nigdy nie pojde i mam szanse na normalna dziewczyne - tylko musze przebywac w towarzystwie gdzie jest wiele dziewczyn n. kurs tanca, szkola tylko lepiej zebym sie nie przyznawal ze jestem prawiczkiem a sam jestem calkiem spoko mily, inteligentny, szczery, skromny, zadbany, bez nalgow , skonczylem dobra uczelnie mam niebieskie oczy, 177 wzrostu, BMI w normie, zaczalem chodzic na silownie tylko troche brak mi pewnosci siebie

BNB pene coś , a Ty co tak bierzesz w obronę niby prawdziwego BNB.? I gotowy jesteś się pokroić za to, że BNB to prawik.....