Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Facet- Jego chowane sekrety!

Polecane posty

Eeee,jakie my tam biedne!To badanie to moje hobby:)ale jak wytropimy oszusta,ktory podlatuje do kumpeli i wyśpiewamy mu jego brednie to jaki mamy humor,wooow!To nawet biżuteria czy zakup nowej fury nas tak nie ucieszy:)Bezcenne!Tego nie kupisz:) Nie musimy,ale chcemy!Trochę jesteśmy wścibskie:)Ale zmaskowanie cwaniaka to dopiero sukces:):)

nawet może zarejestruję działalność,bo chętne już są!I w miasto za lisami:)Ale jeszczę trochę doświadczenia!

Gość BNB penetrator
fakt mało wiem. Z kafeterii dowiedziałem się że masz małe cycki :classic_cool: ale nic nie wiem o Twojej zastawie stołowej :)

Gość nodawajjj
Daj rady !!!!!!!!!! ja chetnie poczytam, zalozylas topik , a odpisujesz na glupie zagrywki niektorych debili, daj rady:)

A mam małe?:)nie wiedziałam,dobrze że mnie poinformowałeś:)A ja tu wyczytałam,że masz małego przecinka!:)

Gość nodawajjj
eh, ide sobie, ty chyba nie wiesz po co zalozylas ten topik

do nodawajjj,a co moja droga robić:!jakich mam adwersarzy taka i polemika z nimi:)na niektórych tematach gadają o kupie:)więc tu nie jest zle!:)

Gość BNB penetrator
tak mam małego przecinka :)

Gość BNB penetrator
ps. też czekałem na rady 😭

Jak zasłużysz to dostaniesz:)Jak mnie za te małe cycki przeprosisz:) Ale to mają być rady dla kobiet nie dla faceta:) Co taki przebiegły chcesz być?:)

Przeprosiny przyjęte:)ale dalej główkuję o tym profilu...i o tych małych:) Aaaa lubisz małe:):)

Gość jihugy
Podczas randki też można drynknąć jeśli będzie na wył.dzwięku może to oznaczać,że obawia się tel. od żonki,dziewczyny." uuuu, jaka ty sprytna jestes, a co jak facet na randce wylacza tel bo jest dobrze wychowany i nie chce by dzwonek rpzerywal randke? do dobrego tonu nalezy wyl komorki, zwlaszcza jak to elegancka restauracja no i na pierwszych spotkaniach,

Teraz wychowanie nie jest w cenie , najlepiej jak absztyfikant obgaduje zakupy na allegro już na pierwszej. pokazując jaki to on zaradny i bystry , oczywiście w taki sposób aby oznajmić wszystkim biesiadnikom w lokalu o swoich planach :classic_cool:

Gość jihugy
e no chyba ze tak, to chyba autorka sie spotykala z takimi, jak odbierali na randce to sie cieszyla bo niby uczciwi byli, a jak glosno zaczynali gadac z kims przez kom, to pewnie sikala z radosci bo to oznaczalo ze nie ma nic do ukrycia (bo jakby mieli to by mowili cicho, tak by nie slyszala) :classic_cool:

Gość jihugy
moze i dziarska ale niezbyt madra

jihugy nie podniecaj się tak moją dziarskością:)A jakim cudem wydedukowałeś,że to ja chadzalam na randki:)Pisałam coś takiego?:)Żeby wiedzieć nie znaczy w tym brać udział:) To się chłop natrudził w tym swoim rozważaniu:)ciekawe ile mu to zajęło:) BNP jakie dokuczanie:)Im więcej będę was rozumieć tym dla mojej populacji korzystniej:) Eeee,z tą moją dziarskością to rożnie:) martwi mnie to,że pieklo mnie już lubi:)Co ja takiego nawyprwaiałam:)

A jakim cudem wydedukowałeś,że to ja chadzalam na randki... Z reguły , aby randka była udana , muszą przyjść dwie osoby , więc chadzałaś na randki z żonatymi , być może nieświadomie ,a może celowo :classic_cool: Piekło się interesuje Tobą od bardzo dawana moja droga :classic_cool:

13:20 [zgłoś do usunięcia] anette_5 jihugy nie podniecaj się tak moją dziarskością A jakim cudem wydedukowałeś,że to ja chadzalam na randki Pisałam coś takiego? Żeby wiedzieć nie znaczy w tym brać udział Czyli znasz takie sytuacje z opowiadań? Jak byłam mała tez mi mama bajki opowiadała.

Gość e to po co zalozylas ten topic
kobieto? ja czytam i czekam az cos walniesz wiecej a tu lipa :o mozesz od razu napisac ze chcesz sie tu sprzeczac a nie pisac o tym o czym swiadczy temat....debilizm :o tak jak widelec i diiabeł....nic tylko pozazdroscic ...

do e to po co... A po przeczytaniu wpisów był ktoś przed tobą zainteresowany?:)Wszyscy wszystko wiedzą tylko potem lament:) No widzisz chyba nie ma sensu nic "walić":)nie ma komu:) Britnej znam z opowiadań np.zaprzyjaznionych osób:)Trudno to pojąć:)wiem jak dla ciebie...:) Dobrze że choć piekło w dobie kryzysu przejawia chęć czegokolwiek:)

Witaj anette, sądzisz, że można się jeszcze czegoś dowiedzieć o facetach. He he, toż to nieskomplikowane przecinki przeciez.

Witaj abc101:)te PRZECINKI:):) Nieskomplikowane,naprawdę. czasem im tylko się wydaje,że są inni.Ja jeszcze badam ich,nie znudzilo mi się to:)