Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Facet- Jego chowane sekrety!

Polecane posty

Britnej dziękuję za podjęcie decyzji:)gratuluję! BNB ale wcześniej musicie spełnić trzy moje życzenia,tylko nie wiem czy dacie radę i czy będzie was na to stać!:)Wynośna jestem nieco:)

BNB, zgoda pobawię się jak spełnisz te życzenia i jak jeszcze zabiorę do was jakieś towarzystwo!:)Coś za coś:)

Wynośnia ? To wyniosę Cię niczym rakieta Sojuz IV, co wynosiła Sputnika, na orbitę rozkoszy :classic_cool: Dla Ciebie tuż przed wyjściem przykryję klucze ogonem (jak to diabły mają z wyczaju) . Proś o co chcesz :)

Wynośna tzn.że za dużo kosztuję:)A piekle też kryzys:) Tyle mnie cieszy,że ogrzewanie mnie nic nie będzie kosztować:)Lubię ciepełko!:) A te prośby to są wstydliwe:)I niejeden diabeł już czerwony jeszcze bardziej może się zarumienić ze wstydu:)

Gość masz calkowita racje i juz
Anette calkowicie sie z toba zgadzam ja tez nigdy nie dalam sie oszukac i nie dam!! po prostu nie ufam zadnemu jelopowi w 100% i bacznie go obserwuje :) szczegolnie te ich wpadki. heh jeden myslal ze sie nigdy nie dowiem, ze z byla laska ma wspolny biznes.. mieszkal w innym miescie, pewnego dnia weszlam na jego komputer zobaczylam 3 nr gg (kiedys dal mi screena z pulpitem o cos tam chodzilo i mial 3 gg wlaczone ja sie zapytalam o te 3gg a on ze mu kurwa mac KOMPUTER zwariowal!! buahahah dlatego sie sklonowaly.. taaa) i pozlamalam wszedzie hasla (kto normalny ma hasla na gg?) w swoim kompie jak sam go uzywa.. na poczte tez weszlam, i byla rozmowa na gg z jego byla (dosc czesto potrafili pisac) i on w tym czasie do niej walil smety dlaczego tak wyszlo i ble ble i ze to ona go nie chciala i taie tam.. wiedzialam ze po tym to juz nie bede tak samo wypieral sie jak mu powiedzialam, ale stw ze pokaze mu fakty ;] to byl w szoku ze zlamalam mu hasla itp. pozniej sie rozstalismy przez te jego klamstwa , dziewczyny nie dajcie sie robic w chuja!! jak facet sciemnia to nie musi was olewac itp. on tez mnie nie olewal.. codziennie gadalismy itp. kwestia tego kto jak dobrze GRA! ;] bylam tak wredna ze usunelam mu 2 nr gg (mial tam nr innych lasek) oczywiscie nie kolezanek tylko mial je podpisane nickami ;] wiec wiadomo o co chodzi!! byl przystojny, inteligentny, wiedzial jak kobiecie zrobic przyjemnosc (wycieczki, drogie prezenty itp.) ale byl i tak chuja wart!! taki mlody a taki zjebany.. ehh.. no ale warto sie przygladac kazdemu nawert najbardziej pewnemu kolesiowi - aktualnie z kims jestem ale tez go mam na "muszce" nie mam zamiaru potem byc czyjas satysfakcja jak glupia idiotka slepo zapatrzona byla w swoj obiekt westchnien ;]

Gość baaardzociwspolczuje
i tak trzymać kobitki!!!!!!!

Dzięki i już Cię poważam! Szacun.Dzięki,że napisalaś!Mamy miliony naiwnych dziewczyn,dających się oszukiwać!A potem laaament...jak to moglo być>:(A tu trzeba bacznie patrzeć,pewnych zachowań nie da się przenieść na literki,trzeba to czuć.Ja kiedyś w rozmowie z koleżanką(ona naiwna)"dopatrzylam się"czegoś zastanawiającego... Opowiadala mi,że spotkala się z facetem idą sobie przez miasto i przechodzi obok nich znajoma!jego znajoma.Poiedzieli sobie cześć i ona pyta jego kto to jest,a ten jak spojrzał na nią,to jej w pięty weszło i nic nie odpowiedział:)Ona niby nic w tym zlego nie widziała! Proste:facet nie wiązał z nią dalszej poważnej znajomości uczulilam ją na takie zachowanie!Nie chciał jej powiedzieć skąd była itd.takie żeby o czymś rozmawiać,a powinien!Nie trudził się bo miała być przelotna,ale ja bylam czujna!:)Niestety moje przewidywania się sprawdziły!Wiadomo jaki był koniec.Jeśli facet o swoich znajomych nie mowi nie opowiada,o swojej rodzinie także:NIE TRAKTUJE POWAŻNIE TEJ OSOBY!Proste!

To kwestia zaślepienia ,nie tyle są naiwne co chciwe , myślą że złapały bóg wie co a to tylko stateczny pan szukający rozrywki i historyjek do poopowiadania w biznes-klubie :) a wracając do tego o co proszą wszystkie Kobiety ciągle tylko proszą o czarne kutasy i dużo złota , to już nudne , jak nie kutas to złoto a najlepiej kutas ze złota 😭

Anette , BnB chciał się bawić w doktora i pielęgniarke. Jak myślisz, byłby pielęgniarką?

BNB-hmm nie wszystkie o to proszą.Zwłaszcza czerń nie przez wszystkie lubiana! abc101:)może i byłby dobrą pielęgniarką,a;e nie wiem czy ten biały kubraczek nie odbijałby się zbytnio:)No i przecinek...:):)

Aale chyba ma przecineczek, bo wyżej pisze o jakiś marzeniach kobiecych na temat czarnoskórych. Czyżby im zazdrościł?

Panowie też rywalizują w dlugości przecinka:)A te czarne skojarzenia to chyba wynik naszego Belzebubika wyniesione z piekielka:) Nie ma Go?:( Jak każy facet dał nogę:)

Pewnie, że dał nogę. Rozgryzłyśmy jego problem. Ale założę się, że gdzieś tu się czai iodbije piłeczkę, jak da radę:):)

Widzisz anette, już mamy rozwiązanych kilka sekretów o facetach: - tęsknota za długim przecinkiem - obawa przed kobietami Zobaczymy, co jeszcze nam się trafi!:):)

Możecie wierzyć lub nie ;) ale ja pracuję troszku :classic_cool: O czarnych (a właściwie powinienem napisać śniadych ) bo tu ciągle o Turkach , Kurdach i arabach na kafeterii , przynajmniej dziś :) Ja to mam serce ze złota członki ze stali w rękach mi płonie robota kuję aż się fundament wali taki ze mnie kowal :P

No baczmy uważnie,jak myślisz pojawi się jakiś odważny choćby dzisiaj?Na co obstawiamy? My chyba jakieś straszne baby jesteśmy:(Wszyscy wieją,jak tak będziemypostępować nie będziemy mialy nikogo naszych experymentów:(

PNB my już z abc101 odwaliłyśmy robotę,nie nie czarną tym razem:) Wierzymy Ci,a myslałyśmy że nasz utracjusz zwiał:)

No BNB w takim razie jestem pod wrażeniem Twego kunsztu .A co to za robota? I tylko troszku?

Czytałem kiedyś ale tylko troszku , Twoje wypowiedzi anette_5 na erotycznym :classic_cool: to było dawno , ale lubię Cie :P Moja praca jak prawie każda bardzo uszlachetnia, ale pamiętajmy lenistwo uszczęśliwia :D

Poważnie czytałeś:):)To masz bratku pamięć,ja tego nie kojarzę jakoś!:)Muszę iść odwiedzić "stare kąty"choć czy moje:)

Rozmowy o kupie to tu na kafe były,ale ja nie brałam w nich udziału!Trudno nie zauważyć glen b,chyba!:)W tematach wszędzie się wciśnie:)