Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Facet- Jego chowane sekrety!

Polecane posty

A i jeszcze jedna historia kolejnej kumpeli(ja to bym nerwów nie miała):)Poznała faceta,przez net jest atrakcyjna ma biznes więc z braku czasu poznała przez net.Widziała 1 zdjęcie rozmowy z tydz.a facet pchał się jej do domu:)Niby na spróbowanie tajskiej kuchni. Wniosek:a gdzie lepsze poznanie się?:)od razu do domu obcej osoby? Tak najwygodniej facet mieszkał nie sam a tak byłby wyskok może i liczył na małe co nieco:) i nikt by go nie widział! Sprytne:)Finał pogoniony w 4 diabły z moim doradztwem!

Gość Temat super anette_5
Moim zdaniem Faceta można wyczuć po tym czy to on Cię uważnie słucha na pierwszych randkach, czy tylko napieprza ile fabryka dała o sobie, aby tylko się nieangażować w rozmowie,a co zam ty idzie nie pomagac kobiecie w kłopotach bo on prawdopodobnie szuka przyjemnych chwil, a nie kobiety na życie. Dlatego i my powinnyśmy to wczesniej wyczaić !!!

Bo jak szuka przygody to ma być łatwo to ma być odskocznia,zero kłopotów,zero pomocy:( Jak u Lucynki brak pomocy przy aucie z wyjącym alarmem.Po co się trudzić,lepiej pocisnąć kit,że to dla kobiety dobra aby mógł spadać bo to aby ich nikt nie widział:) Oj jacy oni prości w budowie (mam nadzieję,że nie wszyscy).:)

Jak cwaniaczek nie slucha co kobieta mówi,nie pyta o otoczenie,znajomych to wiadomo,że nie traktuje poważnie kobiety. nawet jak często patrzy na prawo i lewo i Bóg wie gdzie to nie jest zainteresowany i przeważnie są to myśli jak tu by wiać:) Mam i jeszcze kila różnych przykładów,kumpelki się umawiają więc trochę badań mam przed sobą.Ale te w kolejnych odsłonach:)

Gość kamil-to ja
no nie moge w to uwierzyc.Ty anet jestes psychiczna.Bez kitu.Nadajesz sie do leczenia w psychiatryku.Z takim podejsciem do mezczyzn napewno nigdy nie zaznasz milosci.Poza tym-myslisz ze wy takie nie jestescie?Myslisz ze jestescie swiete?Wy jestescie gorsze od nas.To przez was dzisiejszy swiat wyglada jak wyglada.A kto wychowuje dzieci z ktorych pozniej staja sie mezczyzni i kobiety?A kto przedklada dzis wlasna "kariere"nad rodzine?

A najlepsze - nie za dłużo wyciagnąć z kieszeni. Zapewne chytrus ;-) kiedy chce aby rachnkiem w kawiarni dzielić się po połowie. A wcześniej pytał się : "wypilibyśmy jaką kawkę " - żenada. Była to jego ostatnia kawka w jego towarzystwie.

Kamil nie zrozumiałeś tematu. Tu nie chodzi o wszystkich mężczyzn. Zapewne są i fajni i wspaniali. Ale tez niestety beznadzieji, tu po kobiecemu chcemy odzielić "ziarno od plew " teraz kumasz ?...

Gość Jola- monola- coca cola
W rzeczy samej :-) Macie ciewczynny jakieś inne potwierdzenia na te wpadki facetów ?

Gość kamil-to ja
Nie-nie kumam bo to co napisalas ostatnio nie trzyma sie tego co pisalyscie wczesniej.Poza tym-TYLKO w POLSCE jest tak ze jak sie idzie do kawiarni z kobieta/dziewczyna to ona od razu zaklada ze on zaplaci za wszystko.!!!Mialem wielokrotnie do czynienia z takimi sytuacjami za granica i wiecie co-dziewczyny wrecz sie obrazaly gdy ja proponowalem jakis inny uklad niz-KAZDY PLACI ZA SIEBIE.!!!Wszyscy patrzyli na mnie jak na dziwaka.Spytalem wiec kilku tambylcow-chlopcow- i co sie okazuje;oni mowia tak-"z jakiej racji?"Jezeli ona nie pracuje-owszem.Jak najbardziej.Ale jezeli pracuje-Z JAKIEJ RACJI?No a tu-prosze-wlasnie przed chwila napisalas o "skapcu" co to nie chce placic.A dlaczego ty nie chcesz placic za wszystko.To ty nie jestes w takim ukladzie skapcem?A ja ci powiem ze swiat sie zmienia i coraz trudniej o jelenia.

Gość kamil-to ja
"Temat super anette_5 A najlepsze - nie za dłużo wyciagnąć z kieszeni. Zapewne chytrus kiedy chce aby rachnkiem w kawiarni dzielić się po połowie. A wcześniej pytał się : "wypilibyśmy jaką kawkę " - żenada. Była to jego ostatnia kawka w jego towarzystwie." ............. za tzw.zagranica zaprosza cie np.na czyjes urodziny.Do pubu albo jakiegos innego miejsca.I wiesz co?Nikt ci tam niczego nie postawi.Sama zaplacisz za to co zjesz i wypijesz.Podobnie-zaproszenie na kawe nie jest rownoznaczne z tym ze facet zaplaci za wszystko-czas to wreszcie zrozumiec i zmienic.Ja naprawde bardzo cenie nasza polska goscinnosc.Nie uznaje czegos takiego ze ktos zaprasza np.na urodziny czy imieniny i ty sama placisz.My-Polacy mamy piekny zwyczaj-zapraszania do naszych wlasnych domow.Goszczenia czym chata bogata.natomiast z tymi zaproszeniami dwojga do kawiarni itp.-CZAS TO ZMIENIC.Skoro sama zarabiasz-dlaczego ty sama nie chcesz za siebie placic?Albo na zmiane.Wytlumaczcie mi-bo ja tego nie kumam.

kamilku dziecko drogie idz już spać,a lekcji nie zapomniałeś odrobić,a co to w gimnazjum już nie zadają?:) Idz nie mąć tu i nie zawracaj glowy nam dorosłym.:)

Kamilku nie kumasz to i nie pokumasz:)Ot,taka Twoja uroda!Byłyśmy nieraz za granicą naszego kraju,więc też znamy ich obyczaje:)Wierz mi!To nie epoka kamienia łupanego:) Więc nie roapisuj się jaki to ty sssswiatowy jesteś:) Ale my dziecko drogie jesteśmy w Polsce,Polsce i takie panują u nas obyczaje!Wiem,wiem kieszonkowe dostajesz w dobie kryzysu marne,więc rozumiemy twój ból i solidaryzujemy z tobą.Ale nie musisz tu dziewczyn nigdzie zapraszać,one mają powodzenie więc kto inny je zaprosi i z radością za kawkę 3,50 bądz 5,50 zapłaci,a tobie zostanie się na batonika,może nie markowego ale słodzycz i tak poczujesz:) To prawie jak kobieta:)Tylko nie mów nam,że na fajeczki!

A to bobre;"kto wychowuje dzieci, t których są mężczyźni i kobiety"No pewnie, że my kobiety i dlatego faceci są zniewieściali.Chłopców powinni wychowywać ojcowie, a ponieważ tego nie robią , więc drogie kobietki, mamy, to, co mamy.Ci młodzi faceci to nie faceci.No i kolejny chowany sekret nam wychodzi, że faceci są zniewieściali i dodatkowo o ten stan obwiniają kobiety.

No ciekawe anette, jaki jeszcze nam się tu nawinie i jakie wyciągniemy wtedy wnioski.:)Kurczę, ale boję się, że nie będzie chętnych.Faceci, nie bójcie się i odzywajcie, może po Waszych wystąpieniach wpadniemy w zachwyt.

abc101 oczywiste,ponadto są bardzo zakompleksieni,wzrok wbity w dół jak idą ulicą.Czyli ogólnie jakim mnie Panie Boże stworzyłeś takim mnie masz:) Biedactwa są nieudolni i nawet kobietom kawkę wymawiają!Polski facet:)

abc101 kamilek nasze dziecko forumowe,stwierdził,że my nawet jesteśmy gorsze od nich:) To już nie wystarczy mu zachwyt kobiet tych co spotkał na tych swoich zagranicznych wojażach...:)

Gość do anette_5

Gość JADZIA Z WOLI
a ja dodałabym, że mylenie imion to też jego " wpadka" osobą którą sie naprawdę interesują w zyciu nie pomylą z inną !!! no nie anette_5 ?

Gość JADZIA Z WOLI
I nie patrzy na zegarek !!!

Anette cukiereczku , nie stchórzyłem , poszedłem podbijać świat :P. Jeśli chodzi o zapędzanie kobiety do kuchni to sam chętnie pomogę w duszeniu piersi :classic_cool: nawet potrzymam jak będzie trzeba i co będzie trzeba . Odnośnie dyskusji : Kobiet jak królową traktować nie trzeba , bo je to nudzi , jak nie mają nutki niepewności że nie ma kogoś (rywalki) , wszystko jest dostępne na telefon to mówią stop i wysiadają :D

Jadzia,masz rację:)Jak pomyli imona-po nim! Iwa-wiekowa nie jestem:) BNB-no myślę:)że nie stchórzyłeś...:)I podbiłeś?Ten świat?

Gość HERKTOR 30
i co dalej z tymi wpadkami ??? znalazłyście jeszcze jakieś??? bo my faceci musimy je poznać, aby sie lepiej zakumuflować ;-) I rolować Was babeczki heheheheh

Weeken-ostatnie newsy!:) Kumpela nie mogła z nim porozmawiać bo...Uwaga:! cyt."Brat przyprowadził młodych i są u mnie"NIE DAŁO SIĘ CHWILĘ POGADAĆ!:):)