Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Facet- Jego chowane sekrety!

Polecane posty

O kurcze....rozmowy o kupie...niezły temat, taki fascynujacy:( BNB i Ty to czytałeś? A fe!:(

Może nie czytał,zrozumiesz to faceta:)Chociaż taki jeden to i do różnych tematów tą kupę swoją wciskał:)A FEFE:(

Gość Lucynkalucynka
anette_5 jestes bardzo mądrą kobietką. A moje spostrzezenia to, że facet po spotkaniu np. w kawiarni, kinie itd. Wsiada pierwszy na parkingu, i odjeżdża też pierwszy nie ogladjąc się czy na przykład mnie auto zapaliło.... itd, zanim wyjadę z parkingu, jego juz tam nie ma. To chyba tez o Nim nie świadczy rokujaco ???? co anette-5 o tym myślisz ?

Gość Lucynkalucynka
...

Witaj Lucynko!Dziękuję ale ja za taką mądrą się nie uważam.Ale dzięki.No nie chcę Cię martwić,ale podzielam niestety Twoje zdanie.Nie świadczy.Zle świadczy.Jesl takie potknięcie to wstyd dla jego zachowania.Ale ignorancja jeszcze gorsza.Takie zachowanie uznałabym za uwlaczające Tobie.I zerowe zainteresowanie:( Wiemy co powinien odprowadzić do auta kobietę,nawet zamknąć jej cichutko drzwi i poczekać aż odjedzie.I dopiero udać się do swojego auta.Szanujmy się dziewczynki:)Pozdrawiam.

Gość Lucynkalucynka
anettko_5 nie wiem czy akurat mnie sie tacy "dziwni" faceci trafiają, ale inna sytuacja i inny facet. Wyszlismy z kawiarni, bo wył mi alarm on kazał zadzwonić po mechanika,zadzwoniłam miał gość podjechac za 20 min , a ten mój "facet" odjechał zostawiając mnie z niezałatwionym problemem, podobno dla mojego dobra, bo on ma sprawę rozwodową i nie chce mi robić kłopotów, aby nas kojarzono. Na nastepny dzień nawet nie zadzwonił jak sobie poradziłam. Zadzwonił dopiero po 2 tygodniach jak gdyby nigdy nic...... Pozdrowionka Anetto !!! Jesteś na 5

Lucynka,nie wdawaj się z żonkosiem w takie układy:(Radzę Ci jak siostrze.Bo będziesz cierpieć.Jest tylu innych facetów wolnych:)Uwierz w siebie i głowa do góry:)Pozdrowionka

Ach i jeszcze dodam,że takich dziwnych jest masa,niestety>Uciekł aby Ci nie pomóc,bo to już nie była przyjemność.Jakby mu zależało to by żyły sobie rwał,aby Ci pomóć.Wiem jak facetowi zależy zrobi dla Niej tej kobietki WSZYSTKO.

Facet w pewnym wieku dokonuje powalającego odkrycia ...staranie się i narzucanie daje efekt odwrotny od oczekiwanego ...bycie dżentelmenem to prosta droga do "bycia zablokowanym numerem" w książce tel. ps. Anette zadaję dziwne pytania (np to o f23) bo chcę dowiedzieć się jak dużo zła i wyuzdania jest w Tobie , a przede wszystkim jak dużo kobiecej ciekawości :classic_cool:

ps. Anette zadaję dziwne pytania (np to o f23) bo chcę dowiedzieć się jak dużo zła i wyuzdania jest w Tobie , a przede wszystkim jak dużo kobiecej ciekawości BNB-a dlaczego chcesz wiedzieć ile wyuzdania jest we mnie?:) I dlaczego zla,:(jak ja jestem chodzącym dobrem:) A ciekawości mam dużo wsobie,nawet mogę się podzielić:)

To zależy jak szeroki masz te ramiona,bo ja lubię barczystych:) Ja jestem niewinną duszyczką a nie du...szyczką:) Ja Ci dam!:)

Gadacie bzdury, jak mozna ocenic druga osobe po tym czy ma sciszony telefon, nie odbiera, czy z parkingu pierwszy odjezdza.. na tej podstawie juz stwierdzacie ze kandydat do niczego? moze jedynie maniery ma kiepskie.. nic wiecej :o doszukiwanie sie przy tym jakis zdrad, klamstw itp.. jest wielka nadinterpretacja. zadna osoba, czy to facet, czy kobieta.. na pierwszym spotkaniu nie bedzie wywalac kawy na lawe i szczerze opowiadac cale swoje zycie..

Ja Ci dam ale po głowie!:) Husky-oj wiele można się dowiedzieć i z 1-szego zachowania Jegomościa!Jego oczka też dużo mogą rzec:) A brak kultury (ten parking)to bez komentarza:) Czasem lepsza wielka nadinterpretacja niż wielkie rozczarowanie!Pózniejsze!:)

Po tej...no dużej:):)Jak jeszcze raz ten jęzor mi tu to nie wiem,co Ci zrobię! Odpowiadam już bo pewnie zaraz Ty odpowiesz UDUSZĘ:)

No i popatrz anette do prawd o facetach wcześniej wymienionych, czyli: - obawa przed kobietą - tęsknota za duzym przecinkiem dochodzi jeszcze chęć wsadzenia kobiety do kuchni w tzw. gary.Wszak koledze zachciewa się kurczaka duszonego i to w winie.

abc101 ja ewentualnie mogę Go poddusić w Jego własnym sosiku:) BNB ale tylko w rondlu przyniesionym z gorącego żaru z wiadomego miejsca:)Pożegnał się:(

abc101 niech no tu się zjawi:)ja mu pokażę:)Że zamiast tam na dół odleci w przeciwnym kierunku:)

Kochana, Ty go nie strasz.....pamiętasz jedną z prawd o facetach? OBAWA PRZED KOBIETĄ!

Nie wie co traci:)Myślę,że się opamięta:)Bo jak nie to pogadamy.Ty świadkiem...:)

Gość Jolka - monola - coca cola
Anette znasz jakieś inne wpadki facetów ? My kobitki musimy się wspierać i nie być naiwne. Lucynka mam nadzieję, że takich mężczyzn o takich hamskich zachowaniach od razu sobie dała spokój. Tak jest anette, jak się same nie bedziemy cenić, to tym bardziej facet nas nie doceni !!!

Witaj,Jolu w naszym stadzie.Miałyśmy i mężczyznę może jeszcze tu wpadnie.Ale my baby tu rządzimy. Niektóre ich zachowania trudno wyrazić słowami i przelać na tekst.Ich mimika,gestykulacja mówią za siebie. Taka ostatnia kumpeli:poznała faceta,widziałam zdjęcie (niby wzbudzający zaufanie):)ale...po wywiadach okazało się że gagatek w trakcie rozwodu,zaparty twierdził że kawaler ze sto razy!Mający syna.Takie niby niewiniątko:)W wakacyjne niedzielne popołudnie nie odbierał tel.(był w centrum zabaw dla dzieci),teksty do niej:czekam na Ciebie 10 min.(bez wcześniejszego umawiania się),nic mi nie kupiłaś na urodziny kup mi (tu rodzaj prezentu):)Gdy w niedzielę odebrał tel póznym popołudniem chciał się zrelaksować i życzył sobie gaguś podjechania pod niego ale stał daleko od swojego miejsca zamieszkania:)miała podjechać karetą po króla:)i miał być wypad na skałki:) Wniosek:rozkazy! Czyli wiadomo,nie zależy na kobiecie.Ale ona mając taką sprawną przyjaciółkę :)pogoniła dziada i nie dała się naciągnąć i wykorzystać! Wniosek:nie odbiera tel.w piękne niedzielne popołudnie( obowiązki rodzinne)! A i zainteresował się też bardzo z kim mieszka(mieszkała sama)więc mu pasowało.:)