Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablistka

Test osobowości - zaskakujące... jestem 7w8 a wy?

Polecane posty

http://test-osobowosci.com/ Siódemka jest bardzo energiczna, żywotna i nastawiona optymistycznie. Chce uczestniczyć w życiu i czerpać z niego pełnymi garściami. Jak postępować ze mną * oferuj mi swoje towarzystwo, oddanie i swobodę * doceniaj moje wielkie plany i słuchaj moich opowiadań * angażuj się w rozmowy ze mną i w śmiech * nie staraj się zmieniać mojego stylu; akceptuj mnie taką, jaka jestem * nie krytykuj mnie i nie mów mi, co mam robić Co lubię w byciu siódemką * bycie optymistycznie nastawionym;. nie pozwalam, by przeciwności losu mnie przytłaczały * bycie spontanicznym i wolnego ducha * bycie otwartym i skandalicznym; to jest część zabawy * bycie szczodrym i staranie się uczynić świat lepszym miejscem do życia * posiadanie wielu zainteresowań i umiejętności Co jest trudne w byciu siódemką * nigdy nie mam wystarczająco dużo czasu, aby zrobić wszystkie rzeczy, które chcę zrobić * nie kończę tego, co zaczęłam * nie umiem czerpać zysków ze specjalizacji; nie przywiązuję się do jednej tylko kariery * mam tendencję do zbytniego fantazjowania na temat moich planów * czuję się ograniczona, gdy jestem z kimś w bliskim związku no to tak w skrócie, ale prawda jak jasna cholera.. Cała ja w punktach:P

Ja nie musze żadnych testów rozwiązywac, żeby wiedziec że pojebany jestem :classic_cool: 🖐️

Gość cyklop to nie ja
ja nie jestem cyklopem i to tyle na ten temat

Gość ja jestem 5w4
czyli "obrazoburca", wszystko sie zgadza - odchył jestem :o

Oj o to mi nie chodzi.. Ja tam wiem jaka jestem, ale nie wiedziałam, czy test wie ..:D mi by się np. nie chciało takiego testu odpierdalać...

Gość to się nazywa ENNEAGRAM
🖐️

Rambo.. ty to masz łeb.. Wszystkich jednym zdaniem.. Zrobił ktoś jeszcze ten test i się zgadza? Albo tam piszę ile osób co zrobiło test jest takich samych.. Mi wyszło 3.5% No łał:P Jestem inna

Bardo inna jesteś 😘 ...bo jak tak to moglibyśmy ten tego...no...tralala...pszczólki, motylki....😍 . Ja to nawet jestem inny z wyglądu niż inni O!

Ty... pomarzyć każdy może ;) Owady tylko dla realnych... a z resztą za młoda jestem(teoretycznie;))

Gość Queenetka
Hhhhm, ciekawe, że nikt nie napisał, że ten test to ENNEAGRAM jeśli chcecie sobie o nim poczytać, jest dużo stron na ten temat zamieściłam linki o tej tematyce na: http://testyosobowosci.blox.pl/html miłego rozwiązywania testów!