Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melchiorna

pieluchy

Polecane posty

Gość melchiorna

Mam pytanie? Jak dobrac odpowiednie pieluchy dla dziecka i ktore wg Was sa najlepsze? Moj maly przesikuje kazde pieluszki nawet gdy jest przebierany co godzine.Juz nie wiem co robic ... poradzcie

Gość MOJ TEZ TAK
przesikiwal boki i ubranka non stop do prania. kupilam pampers 1 ten poczatkowy rozmiar jedna paczke i jest ok w rossmannie jes promocja

Gość jkkjhjh

moja corka na początku miała orginalne pampersy ,ale dostała na nie uczulenia :-o teraz kupuje jej te z Happy ,na dzien zakładam jej Happy 5 ( mniejsze ) a na noc Happy 6 ( większe ) i

Gość mama klaudii
w polsce z pieluch najbardziej jestem zadowolona z huggies , pampki przesikuje w uk z pamersów przeciekaja huggie nie wiem czemu :( jakoś tak dziwnie

Gość 5 i 6-tki
hohoho to ty duże dziecko już masz. nie lepiej oduczyć dziecko sikania w pieluchy?

Gość melchiorna
powinien nosic 3 z pampersa a kupuje juz 4 chociaz wazy tylko 6 kilo

Gość melchiorna
poradzcie prosze bo juz ubran mi brakuje :D

Gość mamili
huggies. serio. mi z pampersów wysypywały się kuleczki żelu! przereklamowana tandeta.

Gość melchiorna
ale ktore huggies? jest chyba duzo rodzajow?

Gość mamili
na początku używałąm classic.do niedawna one były bez tego cudownego żelu, tylko z jakimś wkładem celulozowym. teraz mają już żel. Ja używam premium - od classiców różni je gumka wszyta z tyłu pieluchy, a więc są lepiej dopasowane i wygodniejsze dla gzubka :)

Gość melchiorna
dzieki

a ja Pampersy. Huggisy przeciekały, i to bardzo. Próbowałam różnych pieluszek, ale Pampersy są najlepsze i najbardziej miękkie. A jak ktoś ma wątpliwości - spróbujcie pochodzić przez 24h, 7 dni w tygodniu z pieluchą z Biedronki czy Rossmana, w majtkach :)

Gość melchiorna
marysiaa a mi wlasnie pampersy calkowicie przemakaja ;)

no to chyba używamy innych Pampersów :) Moze masz rozmiar źle dobrany. Jak moja córcia wyrastała z 2, to też czasami przeciekały... ale szybko zmieniłam na 3, i jest super.

albo źle zakładasz ;) Moja siostra źle zapinała, i jej chłopaczek zasikiwał całe ubranka :) Ja zapinam tak, by obrazek na środku był widoczny, i jest ok.

Gość melchiorna
marysiu ale ja juznawet za duzych uzywam i tezjest zle :(

aaa, i ona zapinała bardzo nisko. Wiadomo, dla chłopca trzeba trochę luzu dać, ale bez przesady :)

Gość melchiorna
' albo źle zakładasz Moja siostra źle zapinała, i jej chłopaczek zasikiwał całe ubranka ''' tez sie nad tym zastanawialam ale " Ja zapinam tak, by obrazek na środku był widoczny, i jest ok."" u mnie tez jest dokladnie po srodku i widoczny

Gość Lowerrs
Ale baby głupie jestescie Jak za duze to wiadomo ze przelatuje bokiem a jak za male to wiadomo Moja corcia uzywa pampers od urodzenia terza ma 10 mc i nadal jest ok Wystarczy dobrze rozmiar dobrać estem facetem i takie proste sprawy to kazda matka musi wiedzieć

heheh jaki mądry! Tyle, że z przemakaniem pieluch przeważnie mają problem mamy chłopaczków! :P

Gość inka777
a co ile zmieniacie pieluszki? moja corcia nie ma nigdy problemu z przemoczeniem. co ok 3h jej zmieniam , nosi pampersy 4 i wazy 7 kg.

corka ma półtora roku ,ucze już ją powoli sikać do nocnika ,ale nie tak łatwo ... ona woli sie nim bawić niż zrobić siku ... i stwierdzilam że może za wcześnie jeszcze...

co ok. 3 godzi. Ale sprawdzam częściej :) No i potwierdza się. Kolejna mam córci bez problemów z przemakaniem :)

Gość inka777
to roznie z tymi rozmiarami, moja wazyła 6 i musiałam zmienic na 4 bo w nozki ja sciskały, to zalezy od obwodu ud.

Gość melchiorna
marysia ale 3 strasznie przemakaly to teraz sprobowalam 4 i nadal ten sam problem (zmieniane czesto zeby nie bylo)