Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasiula xD

Co powinnam teraz z nim zrobić?

Polecane posty

Gość Kasiula xD

W wielkim skrócie: Kiedyś zauważyłam dziwne zachowanie u takiego chłopaka, stwierdziłam że mu się podobam (Zerkał na mnie, chodził tam gdzie ja, popisywał się, uśmiechał się, chciał zwrócić na siebie uwagę, obgadywał mnie z kumplem). Strasznie mi się spodobał i zaczęłam to odwzajemniać. Jakoś tak wyszło że zagadał ale zbłaźniłam się totalnie i wyszłam na bezczelną... ;/ Po tym zdażeniu patrzyliśmy na siebie cały czas, uśmiechaliśmy się... ale baliśmy się porozmawiać ze sobą. Czasem próbował zagadać np. pytał czy znam odpowiedź na jakieś pytanie. Po jakimś czasie koleżanka mnie zbłaźniła przed nim i zaczęła mu nawijać ze on mi sie podoba... (Ale mówiła tak każdemu chłopakowi) Uznał że robi sobie jaja (Bo ja jej o to nie prosiłam i nie chciałam żeby to robiła). No i potem było niezręcznie. Następnie byłam chora i mnie nie było i zaraz potem przerwa świąteczna... Widzimy się na każdej przerwie przy szatniach(tam właściwie wszystko się działo). Nie wiem co powinnam teraz zrobić... zależy mi na nim... Najgorsze że nie mam pojęcia co on teraz o mnie myśli czy dalej mu się podobam... Starałam się dzisiaj coś zauważyć i chyba zerkał na mnie Proszę o pomoc będę bardzo wdzięczna !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować