Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna dziewczyna z opola

Ciesze sie ze jestem ladna, seksowna i ze moge miec kazdego faceta!!!

Polecane posty

Gość gdybyś była naprawdę
ładna to pokazałabyś zdjęcie całkiem od przodu a tak to trudno powiedzieć, a to co widać : farbowana blondynka, solarka, dla mnie nic ciekawego , ale amatorów na pewno znajdziesz

Gość fajna laska na fotce bajer.pl
taka do ruchania, a nie do kochania:D

Gość JaNieMamNicku idź stąd
żelek:)

hahhaa bozzzze...ja bym sie wstydzila pokazacz takim ryjem i do tego blondynka wiedzialam :classic_cool: ktos z takim mozgiem jak ty nie moze byc brunetka :classic_cool:

Gość jhk
Jestes sliczna? jestes po prostu " zrobiona"!!! ciekawe jak naprawde wygladasz , bez rozjasnianych wlosow , solarium i jak rano wstaniesz z lozka bez tej tapety na twarzy... hheh

Gość jhk
Jestes sliczna? jestes po prostu " zrobiona"!!! ciekawe jak naprawde wygladasz , bez rozjasnianych wlosow , solarium i jak rano wstaniesz z lozka bez tej tapety na twarzy... hheh

Gość jhk
apoza tm masz niezle aspiracje zyciowe: miec kazdego faceta!! pogratulowac hhheh

też uważam się za atrakcyjną ale po co mi każdy facet...? może i jesteś ładna, seksowna i może możesz mieć każdego faceta, za to na pewno jesteś nieco pustogłowa sądząc po założonym temacie...

też uważam się za atrakcyjną ale po co mi każdy facet...? może i jesteś ładna, seksowna i może możesz mieć każdego faceta, za to na pewno jesteś nieco pustogłowa sądząc po założonym temacie...

przepraszam! nie widziałam zdjęcia! nie "może" po prostu taka nie jesteś, a uważasz się za taką bo dostałaś jakieś komentarze od facetów którym przypominasz po prostu pannę lekkich obyczajów.... (panterka, biust na wierzchu, solarium i tapeta którą można by zdrapywać łopatą) ja się nie maluję a i tak mam powodzenie... Przegrałaś :)

Ciemna Czekolada dobrze mowi:) po co Tobie wszyscyfaceci jesli nawet jeden nie umie ciebie pokochac? kazdy napewno traktuje cie jak szmate, jezeli sie to tobie podoba to prosze bardzo, ale powinnas pozwolic sobie na wiecej szacunku. A uwiez mi ze zaden facet sie nie chce pokazywac z taka kobieta ktora wyglada jak co dopiero wzieta z pod latarni bo porostu beda sie wstydzic.. we wszytskim chodzi o to zeby'na codzien wygladac jak dama, a dziwka byc dopiero w lozku ' :classic_cool:

Ciemna Czekolada przepraszam! nie widziałam zdjęcia! nie "może" po prostu taka nie jesteś, a uważasz się za taką bo dostałaś jakieś komentarze od facetów którym przypominasz po prostu pannę lekkich obyczajów.... (panterka, biust na wierzchu, solarium i tapeta którą można by zdrapywać łopatą) ja się nie maluję a i tak mam powodzenie... Przegrałaś a Ty wolisz jednego ktory kocha, czy wielu ktorzy chca sie z Toba kochac?

Gość 21typ
moze mylisz pojecia nie jestes ladna tylko dajesz kazdemu

Gość biznesmaan
Chcesz się dowiedzieć jak to jest, gdy ludzie zarabiają na Ciebie ? Ja wolę zarobić 1% dzięki 100 ludziom, niż 100% sam. Im szybciej zaczniesz z nami współpracować - tym więcej zarobisz ! http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Współpracuj z firmą, która nie boi się kryzysu, oferuje przedmioty, których używa każdy z nas.

Gość mnie urodą nie zaimponujesz
szukam u dziewczyny innych wartości. Nie będę pisał jakich, i tak nie zrozumiesz pustaku...

Gość niewyobrażammmm
sobie jak można napisać o sobie w taki sposób! - posłuchaj nie wiem jak wyglądasz, ale nawet jeśli jest jak piszesz - to to jak to artykułujesz dyskwalifikuje cię jak osobę poważnie traktowaną. wiesz - prawdziwe piękno nosi się w środku - a ty go nie masz - jesteś pusta i głupia. Poza tym uroda to sprawa względna - to ładne co się komu podoba. Pozdrawiam i współczuję, że odczuwasz potrzebę pisania tu - jakbyś była taka "śliczna" - wszyscy by to widzieli.

Gość oj żebyś sięeee
z tymi facetami nie pomyliła!..

Gość z komentarzy
"zajebista z ciebie suka" pozazdroscic sukcesu w zyciu :D :D

Uroda to nie wszystko a ty nie jesteś jak samochód co z zewnątrz imponujący wygląd ma a w środku fotel w tyłek gniecie, kij co widać z tyłu, a łeb obija się o sufit. A może jesteś? A co do zdjęcia to fakt ładna dziewczyna i tyle - a to tak naprawdę niewiele. No ale z wiekiem coraz więcej się sobie uświadamia.