Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdess

jaki model prostownicy do mocno kręconych włosów?

Polecane posty

Gość magdess

mam bardzo kręcone włosy i zdecydowałam się na prostownice, tylko nie wiem jaką kupić?bo jest pełno modeli, chciałabym wydać około 150-240 zł. no i tak? jakie panie mają prostownice i jakie polecają? proszę o opisy, no i tu też problem bo jest duuuużo firm i modeli, więc jaka firma najlepsza? a ogólnie to się narazie zastanawiam nad: prostownica Braun Satin Hair ES2 prostownica Braun ES3 prostownica Braun ES S Pro Precisionliner czy któraś z pań używa którąś z powyższych prostownic i jakie są efekty? lub ROWENTA CF 7150 Rowenta CF7620 lub Babyliss ST88E Babyliss ST87E Babyliss Slim Ceramic&Tourmaline Babyliss ST30E bo z tych co przeglądałam, to to są najpopularniejsze chyba firmy prostownic, no i mniejwięcej z tych modeli, no chyba że są inne w tej cenie mniejwięcej i dobre ? to poproszę o podanie, byłabym wdzięczna za doradzenie i również opisanie np. "że mam prostownicę taką i taką jest dobra - a mam loki- itp. " a i również chciałabym podkreślić że z funcją jonizacji z góry dziękuję za odpowiedzi, wiem że było wiele wątków, lecz one są jakby nie patrzeć np. sprzed jakiegoś czasu, to trochę stare, bo są nowe modele przecież prostownic itp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować