Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na ciebie mrau

gdzie w necie mozna poznac fajnego faceta????

Polecane posty

Oferma rozmawiaj ze mną jak dorosły a nie jak przedszkolak skup się Fizyczność to pojęcie wzgledne--okreslenie szarak to tłumaczę --facet który mnie pociąga fizycznie podoba mi się,ale dla laluni lat 25 jest beznadziejnym odpadem. Jesli z szarakiem bede miała o czym rozmawiać +iskry ,ta sama hierarchia wartości i potrzeb,akceptacja mojego syna wieku ,fizyczności--można zacząć budowac związek. MYŚL JAK ZE MNĄ ROZMAWIASZ:P

Nie rozumiesz mnie nauczyłam sie by wielu rzeczy nie pisać na kafe.I nie odpowiem na post o nudziarzu acha ja pamiętam co pisałeś o kobietach z dzieckiem:P Czy to znaczy że mam czuć sie jak odpad pisząc z Tobą?Tak sie nie czuje.

Ten wyżej post to do ofermy Na Twoje zaczepki Żelek nie odpowiadam. nie piszesz na temat,tylko prowokujesz.

Gość knsDLm
o kurwa znalazla sie samica ktora nie prowokuje , wypowiada sie w temacie :D wzielabys sie w koncu za slownik inteligentko od siedmiu bolesci :D

ech znowu nie zrozumiałeś gdzie napisałam ze mnie szaraki nie chcą czy tez chcą? jesli nie potrafisz uogólniać nie czepiać sie tego co pisałam możemy kontynuować rozmowę,jesli tego nie potrafisz nie bedę pisać juz na ten temat.

"t,czy tez nie opisywała swoich przygód ni" to raczej nie będzie trudne 🖐️ " http://www.fotka.pl/profil/TsUltrasikToMi/ " no i ile set lasek w komentarzach prawie go obslinia charakter, tak? bądź sami uczicwa :D "bieta po 30-tce z dzieckiem odpad " tak chyba było zawsze dziecko obcego faceta to raczej nic ciekawego bo to obciążenie zresztą na kafe laski też nie chcą faceta Z dzieckiem więc 🖐️ i jak jakaś pyta to większosć jej odradza "Fizyczność to pojęcie wzgledne" chyba jesteśnaiwna :D Jest kanon który od małego jest ładownay w twoją podświadomość i ty według tego kanonu oceniasz. + pare osób z inny mi gustami w wyniku innego warunkowania

BNB Ty sie w końcu zdecyduj czy jestem odpadem czy też nie,bo jeśli tak to po co mi okazujesz foty przystojniaków i wmawiasz ze jestem jak inne? Jesli nie jestem odpadem i mam prawo wybierać wśród przystojniaków...to także moge wybrać faceta z dzieckiem Mam własne preferencje wiem czego chce znam swoje potrzeby,nie obchodzą mnie inni

BNB jak ty bierzesz pod uwagę zdanie gwiazdek z kafe to ja nie mam więcej pytań. To nie portal randkowy nie odczuwam potrzeby pisania jacy faceci mnie kręcą . a co do tematu--nie chce faceta z netu,nigdy w zyciu--a fuj .

" bierzesz pod uwagę zdanie gwiazdek z kafe to ja nie mam więcej pytań." myslisz że w realu są lepsi ludzie? wątpię 🖐️ "a co do tematu--nie chce faceta z netu,nigdy w zyciu--a fuj ." a potem sięokaże że ten z reala teżsiedzi na fotce :D

Gość powiedz to temu szarakowi
oferma, filmik miazdzy, straszne to :D i trafia w sedno, no ale jak juz naprawde te dziolchy przycisnie to poszukaja jakiegos "szaraka" :D

nie odpowiadam na to pytanie jak wkleje jakiegos faceta to znowu sie komuś narażę :P

"kobieta po 30-tce z dzieckiem odpad zamknąć taką w klatce niech nie strszy jesteście naiwni.Słynna launia po solarce z cycami na wierzchu,szukając partnera na stałe,zmyje makijaż ubierze golfik zacytuje Mickiewcza i już jest tą z lepszej półki Prości naiwniacy!" Kobieta po 30-tce jest w wieku najlepszym dla siebie i dla mężczyzn. Najczęściej jest jeszcze na tyle młoda (i nie o wygląd tu w tej chwili chodzi), żeby nie utracić NATURALNEJ, młodzieńczej radości życia, nawet po tzw. przejściach potrafi się "przestawić" na pozytywny odbiór i nadawanie. I na tyle doświadczona i dojrzała, żeby być w stanie ocenić jak najbardziej prawidłowo swoje predyspozycje, możliwości i najważniejsze - zaczyna świadomie dostrzegać właściwe proporcje rządzące związkiem. Dlatego właśnie jest w stanie stworzyć związek stabilny ale nie rutynowy. Dziecko? Ono w wielu wypadkach jest właśnie POWODEM, dla którego kobieta jest atrakcyjna, bo dziecko kształtuje tę atrakcyjność w sposób znaczny (znowu nie mówię o atrybutach zewnętrznych). A prostym naiwniakiem jest każdy, który się nabierze na ww charakterystykę :p

Żelek kocha sie w jakimś starszym nieatrakcyjnym facecie czego jej sie nie czepiacie:P ps podpadam facetom w realu tak samo jak w wirtualu pa:P

A o co chodzi w stwierdzeniu: "nie poznam. ja mam spaczony gust i wszystko inne" ? Asekuracja czy zalotna prowokacja? A może zaniżona samoocena dla komfortu psychicznego na zewnątrz? Bo jeśli tak uważasz w rzeczywistości, to bnb jest Twoim naturalnym sprzymierzeńcem w wyścigu o miejsce dobrowolnej rezygnacji z siebie.

Gość marta111asd
jesli chcesz poznac kogos fajnego to polecam gochat.in, nie ma tam zboczencow