Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huuuanitaaaa

CZY JA PRZESADZAM??CZY ON ???

Polecane posty

Gość huuuanitaaaa

Nie wiem,czy mi hormony już szaleją,czy może faktycznie to ja mam rację. Wczoraj napisałam sms do mojego chłopaka,,Co robisz?'',a on na to,,Oglądam tv,niedługo będę na gg''.Poczekałam,faktycznie się zjawił.Dziś mi powiedział,że to tv oglądał u kolegi.A ja już zrobiłam aferę.Że mógł napisać,że jest u kumpla,a tak zabrzmiało,jakby oglądał tv u siebie w domu.A powinien napisać,że jest u kolegi.Zrobiłam aferę,że nie jest szczery wobec mnie,że mnie oszukuje,okłamuje...A on na to,że jestem nienormalna,że o takie coś robię aferę!No ale dlaczego nie mógł być ze mną szczery?Przecież jest moim facetem,to powinien mi pisać,gdzie jest,co robi ,itd.

Gość uoooooooooooooooooooo szał
wszczep mu GPSa od razu..... ja pierdole:o

Gość huuuanitaaaa
Nie chodzi mi o to,że się spotkał z kolegą.Ale o fakt,że to zataił.Napisał tak,jakby siedział w domu,a sobie siedział u kolegi i dziś łaskawie się przyznał.Nie cierpię czegoś takiego,ja się ze wszystkiego tłumacze :(

Gość rude to wredne
on nie widzi takiej potrzeby najwidoczniej. przesadziłas troche. nie osaczaj go bo ucieknie. najlepiej jest powiedziec ze sie ufa. zawsze bedzie mu głupio zrobic jakis głupi krok.

Gość llllllllllllllllllllllllllll
głupia jesteś i tyle!!

Gość jesteś nienormalna

Gość huuuanitaaaa
No właśnie tyle razy mu to mówiłam,a on ciągle,,przepraszam,przepraszam,nie pomyślałem,że to takie ważne''.Idzie do sklepu na chwilę,to mi napisze,,Oglądam tv''.Tłumaczy się tym tak,że nie chce,żebym pisała po 100 smsów,czy już wrócił ,z kim jest,itd.A mnie coś takiego denerwuje,ja liczę na 100% szczerość.Tłumaczę mu się ze wszystkiego,żeby wiedział co robię i gdzie jestem.

Gość huuuanitaaaa
La Firynda - tzn?

Gość zdecydowanie on przesadza
rzuc go :classic_cool:

Gość huuuanitaaaa
Nie musi się ze wszystkiego tłumaczyć.Ale jeśli już zadam pytanie,co robi,to chociaż mógłby szczerze odpowiedzieć,no nie?A gdybym do niego poszła,bo przecież ogląda tv...A tu jego mama mówi,że jego nie ma w domu.Jeszcze gorzej by było,bo już bym sobie zaczęła coś myśleć.Tak wychodzą póżniej głupie sytuacje.

Pytasz, czy przesadzasz :-o Jak chcesz kogoś kontrolować, to kup sobie psa. I jeszcze sobie go wychowasz tak, jak chcesz. Mężczyźni są prości. Konkretni. A ty dopowiedziałaś sobie resztę. Zastanów się, co robisz :-o

"Nie musi się ze wszystkiego tłumaczyć.Ale jeśli już zadam pytanie,co robi,to chociaż mógłby szczerze odpowiedzieć,no nie?" - a nie odpowiedział? Zapytałaś go, gdzie jest? Dopiero następnego dnia i powiedział, tak? Rany, dziecko. Ogarnij się :-o

Gość huuuanitaaaa
Napisał ,,Oglądam tv'',a zawsze tak pisze,gdy siedzi w domu.Bo gdzie indziej się ogląda tv?ja bym napisała,,Ogladam tv u koleżanki''.

Gość jihugy
idz sie leczyc na nogi bo na glowe to za pozno

Dziecko, czy ty czytasz co się do ciebie pisze? Mężczyźni myślą inaczej! W większości przypadków mówią skrótami, są lapidarni. Powiedział to, co uważał za najważniejsze. Ile ty masz lat? Piętnaście?

Gość jihugy
ty bys napisala tak, a on inaczej on jest kim innym i inaczej rozumuje i zachowuje sie etc zreszta nie sklamal a ty jestes nienormalna

Gość bolkowicz
Przecież on był z Tobą szczery- "oglądam tv". A to, że był akurat u kolegi nie powinno mieć znaczenia. Po prostu nie sprecyzował odpowiedzi ;) Nie powinnaś się tak unosić...

Gość huuuanitaaaa
Oboje mamy po 22 lata. No tak,ok.Ale gdy ja chciałam do Niego przyjechać,to nie,bo chory.Ale do kolegi poszedł na piwko i na film.Ostatnio wywinął mi niezły numer i powiedziałam mu ,że teraz będzie musiał starać się ,aby odzyskać moje zaufanie.Po prostu strasznie cenię sobie 100% szczerość.On już to wie,ale dalej postępuje tak samo :(

Acha, to poruszamy teraz inne kwestie :-o Jeśłi cenisz szczerość, to zadawaj sprecyzowane pytania. Nudno tu. Dobranoc.

Gość jihugy
100% szczerosc jest nuuuuudna i zabija zwiazek, zobacz, on juz woli kolege z piwem od ciebie :P

Niezly numer Ci wywinal ? Az boje sie zapytac jaki konkretnie :)

Gość rude to wredne
on juz ma tego dosyć bo bedzie chciał się wysrac w spokoju to tez bedzie ci musiał o tym mówić?? on nie da się omamić i dobrze! chciałabys za kazdym razem tłumaczyc sie komuś non stop? ile bys wytrzymała?? zaufaj mu i przestań wariować bo w koncu przestanie odbierać telefony.

Gość Inenna
Hahah., smiechu warte, przesadzone nudą. No tak jak komisariat wszystko musisz wiedzieć, ja bym nie wytrzymała z kims takim jak ty ;p Współćzuje mu

Gość huuuanitaaaa
Pojechał na imprezę bez mojej wiedzy.Kiedy dzwoniłam,to wpajał ,że jest w domu.Ale na szczęście moje koleżanki go wydały.Dlatego nie wierzę już na słowo.

Gość rude to wredne
no to jak leci w kulki to go kopnij w dupe bo jego zachowania nie zmienisz. nie da sie usidlic najwidoczniej.

Masz wspaniałe koleżanki :D Tepsa powinna podpisać z nimi umowę o wykorzystaniu ich, jako kable światłowodowe :-o Też bym się przed tobą kryła na jego miejscu. Żandarmetka. Ble.

Gość jihugy
ojej, to on nie ma prawa nigdzie wyjsc bez twojej wiedzy? :O rude to wredne ma racje, juz ci nie mowi bo ma dosyc kontrolowania, pewnie za krotszy (jak jest madry) lub dluzszy (jak mniej madry) czas kopnie cie w dupe i znajdzie sobie zdrowa psychicznie dziewczyne