Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekajaca. znowu.

Czlowiek cale zycie na cos czeka

Polecane posty

Ha , ha , ha !!! Też odpada , bo mówi "nie chce mi się z tobą gadać ................." ;) :D

To ja chyba odpadam. U mnie w pracy 7\10 kobiet stwierdziło że jestem przeciętny. 2,że przystojny...ale one są starsze. I jedna, że nic mi nie pomoże bo jestem debilem...:D

Co tam książę :) Trzymajcie się .Dla Was ode mnie na cały dzień 🌻

Nawzajem Awe 🌼 :) Hmmm kogo bym widziała? W sumie niewiem,bo ja tak nie bardzo ten film lubie :P hihi Ty lepiej powiedz jakie Ty kobiety lubisz,jesli nie księżniczki :P?

Też zaraz ide spac bo z pracy o 7 wróciłem i siedze tu zamiast leżec w wyrku...

A ja do 14 jeszcze bede w pracy gnic, 😭 Idz Rambo,ja juz Cie nie zameczam,bo niewyspany bedziesz :P :)

Ja lubie kobiety....inteligentne i wesołe przede wszystkim. Jeżeli nie mają tych cech to im uroda nie pomoże...hehe. Jakbym miał jakiś wybór nie? Przecież wiadomo, że to wy trzęsiecie światem :)

Hehe wiadomo,kobiety rządzą :P CHociaz nieraz mi sie wydaje,ze to Wy sobie wybieracie tą,którą chcecie i nawet jakby niewiadomo jak jakas inna sie starała Was zdobyc to Wy i tak macie swój cel(kobietę) i do niego dążycie :D No ja w pracy :-0

Fajna praca :D Z tym wybieraniem to mam podobne odczucia względem was...no ale to chyba dlatego, że każdy i każda poluje na te najlepsze okazy...a jak wiadomo Tacy są wybredni.

Hehe widzisz,czyli działa to w dwie strony :) Moim zdaniem powinno sie walczyc/starac o tych na którym nam zalezy:) Ja walczyłam kiedys,mimo iz teraz bym juz o nikogo tak nie zabiegała.Mimo ze mnie olewał,ja dalej walczyłam,bo wierzyłam w to,ze to TEN JEDYNY...I mimo iz był zupełnie inny niz ksąże z bajki,ba nie miał z nim nic wspólnego,to kochałam go ponad wszystko,prawdziwą miłoscią,jaka zdarza sie tylko RAZ:) Dlatego wierze w to,ze jesli sie kogos naprawde pokocha,to jest sie w stanie zrobic wszystko by byc z tym kims :) No praca moze i fajna,ale małopłatna i nudna.. :P Ale cos za cos hehe.Pracuje od 8 do 14,do domu mam dwa kroki,po drodze malude z przedszkola odbieram,wiec narazie nie narzekam,bo moze byc gorzej :P

Nie wnikam skad sie wziął ów Maluda:D. No kazdy ma chyba podobne doświadczenia w tym względzie. Lete spac dzidzia*** ...Autopromocja;)?...Miło było pogawędzic. Na pewno sie jeszcze spotkamy. Miłej pracy życze 🖐️ i do zobaczenia!

hehe wziął(tzn wziła) sie z miłośći dwojga ludzi...Która wygasła juz niestety :-0 Spij dobrze i na pewno sie jeszcze spotkamy hehe ;) Dobranoc 👄 ;)

lorika - to bardzo dobrzę ,że tak myślisz .Ja także pomimo wielu smutnych chwil w życiu wciąż lubię świat i ludzi :) Pozdrawiam :)

Gość Czekajaca. znowu.
"Bo w zyciu na nic sie nie czeka bo to nie kolejka za miesem w czsach PRL tylko z zycia sie bierze co sie da a raczej wyrywa wyszrapuje bo dla tych co czekaja nic nie zostanie." Ale czasami, kiedy juz zrobisz wszystko, co mogles, to pozostaje Ci tylko czekac. Ja nie jestem osoba, ktora potrafi stac z zalozonymi rekami i patrzec, jak inni ukladaja zycie za nia, wiec robie to, co moge, ale czasami trzeba po prostu CZEKAC. Znowu.

Gość SmutnaSara
a najgorsze jest to, jak czeka się na niemożliwe :( a takie proste :(

Gość Czekajaca. znowu.
Albo jak sie czeka i nie jest sie pewnym, ze w ogole jest na co... Ze warto...