Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki_tulipan

najlepsze miejsce na zaręczyny..

Polecane posty

Gość dziki_tulipan

Waszym zdaniem jakie jest najlepsze miejsce na zaręczyny? czekam na propozycje

Gość pushek
dom , restauracja , spacer w parku :P

Gość knmsgld
wysypisko

Gość Patita ruda kita
Ja bym nie chciala w knajpie/restauracji etc Oboje kochamy gory wiec mysle ze jesli to sie stanie to na szczycie gdzies albo na szlaku, byle ludzi nie bylo :) Albo jak bedziemy gdzies podrozowac, na pewno chcialabym na lonie natury i z dala od ludzi.

wiesz zalezy czy chcesz zeby bylo romantycznie... np knajpka czy cos w tym stylu gdzie byliscie na pierwszej randce jesli lubcie gory to moze giewont? moj brat i obecny maz kuzynki wpadl na taki pomysl no i mi tez by to pasowalo... chyba ze jestes jej pewny to zorganizuj od razu rodzinna impreze niespodzianke i przy wszystkich sie jej oswiadcz ale ostrzegam moze przezyc lekki szok

Gość w Waszym miejscu
takim, w którym pierwszy raz się trzymaliście za ręce lub całowaliście dostałam pierścionek w naszym ukochanym miejscu nad rzeką, tam się całowaliśmy po raz pierwszy, tam się kochaliśmy, oj... będzie to najcudowniejsze miejsce do końca zycia

wieża Eiffla, najlepiej nocą gdy jest oświetlona :D

Gość leży we mnie martwy anioł
Wenecja, Most Obietnic:-)

Gość Ewellinka
Nie miejsce się liczy, lecz to w jaki sposób zostanie to zrobione i czy oświadczyny zostaną przyjęte. Myślę też, że pierścionki ukryte w torcie czy w szampanie, to już przeżytek. Niedoszła narzeczona może zlamać ząb lub udusić się 2 karatowym brylantem;)

Gość ewllinka ma racje
restauracje, dom, kkanpy tez przezytek.. najlepiej romantycznie z dala od ludzi, łono natruy..gwiazdy..hmmm;)

Gość najlepsze miejsce dla mnie
to biblioteka:) brzmi dziwnie, ale spotykam tam faceta, którego nie znam, nie zamieniłam z nim słowa, tylko gesty uprzejmości i wierzcie mi, że jego oświadczyny przyjęłabym natychmiast

Gość promyczowapogoda
Nie liczy się miejsce tylko to w jaki sposób twój przyszły mąż zadaje to ważne pytanie i czy sam jest tego pewien, czy nie zaręcza się z Tobą bo wypada. Najlepsze miejsce... nie wiem jakie jest moje miejsce, jeszcze takiego nie mam. Wiem jedno ze nie chcę żadnego pierścionka z brylantem ani ze złota. Wolę tradycyjne srebro :) bez żadnych kamyczków.

Gość brylant musi być
jestem tradycjonalistka:classic_cool:

Gość adsasd
cmentarz

Gość tak tak akurat nie wierze
masakra jak można takie teksty na takim pieknym topiku, ja juz prawie na slubnym kobiercu w marzeniach usidlam kazdego

wiesz powiem szczerze, że w zasadzie wszędzie można się oświadczyć ważne, żeby był element zaskoczenia, fajnie by było gdyby to było jakieś eleganckie miejsce. Ja chyba poszłabym w tradycję tzn. zabrać ukochaną do dobrej restauracji jak np Scandale Royal i tam się oświadczyć ;)

Tulipan ... to był zmierzch i do tego pełnia ...ona w szpilkach ...On w kurtce tej co tak ...i pełnia była... na skraju lasu...obok była.. . czy ...to Twoja bajka sam wiesz gdzie Ją poznałes pokochałeś ... wiesz ..przecież..)))

Nasze zaręczyny, odbyły się na szczycie Śnieżki:) w dzikiej mgle z towarzyszącym wiatrem:) gdzieś na uboczu, ogólnie byłam w ciężkim szoku, bo się niczego nie spodziewałam:) chwila którą zapamiętam do końca życia nie miejsce jest ważne a tych dwoje ludzi i ich uczucia:)

Gość wuzetkka255
ja chciałabym jakoś zwyczajnie, tylko we dwoje, nie lubię przesadnego romantyzmu, jak facet stara się naśladować filmy to wychodzi głupio. Najlepiej na spacerze albo w łóżku :) a na pewno nie chciałabym w restauracji, kinie czy markecie bo to jakaś wiocha na pokaz :o

Gość plaza przy zachodzie slonca
ja tak mialam zareczyny i bylo super!! Dodam ze to byla plaza w Los Angeles, California :)

Gość DenisP.
Szukam miejsca na zaręczyny, chciałbym to zrobić teraz, tym bardziej, że moja dziewczyna jest fanką zimy. Możecie polecić jakieś śliczne miejsce, nie koniecznie w górach. Może Mazury lub morze?

Gość malasmutnakorlewna
w wakacje zabierz ja nad wode (najlepiej nad morze, bo nad jeziorem moga byc komary) w jakis cieply wieczor wybierzcie sie na spacer. Wczesniej przyszykuj miejsce gdzie chcesz sie oswiadczyc - rozloz, kocyk, zapal swiece, przyszykuj jakis prowiant np. ptasie mleczko, czekoladki, to co ona lubi. rozsyp platki roz, albo ustaw wazonik z bukietem kwiatow. gwarantuje udane zareczyny :)

Gość malasmutnakorlewna
albo przyszykuj kolacje na dachu wierzowca

Gość hmhmhmh
nad morzem..zachod slonca...;D

Gość DenisP.
Szukam raczej miejsca na teraz, nie latem, chcę się oświadczyć jeszcze zimą, pisałem, że moja dziewczyna uwielbia śnieg, ludzie polecają Pałac Galiny na Warmii, słyszał ktoś może czy tam fajnie?