Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki_tulipan

najlepsze miejsce na zaręczyny..

Polecane posty

Gość patrrricja
Jesli chodzi o miejsce w stolicy to polecam www.antich.pl Moim zdaniem to włansie najlepsze miejsce jesli chodzi o klimatyczną kolację we dwoje.

Gość Konradoo
Ja mam zamiar niedługo poprosić moją dziewczynę o rękę. Niby pojedziemy na weekend do Rymanowa, zatrzymamy się hotelu Jaś Wędrowniczek w Rymanowie na Podkarpaciu. Tam ma nas czekać pięknie przygotowany pokój, nastrojowa muzyka, kwiaty, kolacja. Ma być kameralnie i nastrojowo. Trzymajcie kciuki, żeby się udało.

Gość gość
najlepsze miejsce na zareczyny jest w helikopterze

Gość gość
Myślę, że jakieś romantyczne miasto np Kraków nad rzeką wieczorem, widziałam filmik z zaręczyn na youtube stworzony przez ekipę Bycze Filmy, też taki bym chciała, z tego czytałam dojeżdżają w każde miejsce Polski, wiec może nie będzie problemu.

Gość gość
Hotel Sommer Residence organizuje konkurs, w którym do wygrania jest pobyt dla 2 - osób w SPA. facebook.com/sommerresidence/photos/a.961726077211592.1073741826.959165030801030/1053924904658375/

Gość gość
Moje zaręczyny były w bajkowym miejscu a mianowicie w pałacyku Soplicowo :). Przyznam szczerze że w ogóle się ich nie spodziewałam bo mieliśmy tam pojechać niby tylko i wyłącznie po to żeby świętować naszą 5 rocznicę związku. A tu nagle szok ! :). Wszystko odbyło się w pięknej zabytkowej restauracji. Nie wiem jak w takim miejscu nie można odpowiedzieć „tak” ;). A no i również bardzo miły Pan właściciel który nam pogratulował :). Postarał się wtedy ten mój chłop ;)

Gość alicja1us2ny
Nowy Jork, Empire State Building ! wieczorem gdy jest juz ciemno i Manhattan Cudownie Swieci milionem swiatel! tam sie zareczylam :D cudownie !

Gość gość
Po zdobyciu jakiejś góry jeśli lubi góry.O wschodzie słońca nad morzem jak lubi morze.

Gość pinkla
W dobrym lokalu, mój oświadczył mi się w Bubbles w Warszawie, przy lampce najlepszego szampana (a wybór mieli ogromny). Nigdy nie zapomnę tej chwili, bo było po prostu pięknie,nawet lepiej niż to sobie niegdyś wymarzyłam.

Gość Maciejjjjooo
Ja oświadczyłem się swojej dziewczynie w Domu Kresowym w okolicach Piaseczna!Jest to nasz ulubiona restauracja.Od jakiegoś czasu jesteśmy ich stałymi klientami i nie wyobrażałem sobie innego miejsca na zaręczyny!!Super atmosfera w lokalu,pyszne jedzonko i do tego duży wybór win!Było super!

Gość gość
Kilka romantycznych miejsc, któe polecam na zaręczyny: Barcelona Paryż ewentualnie Budapeszt ( wieczorne światła są tam przepiękne). Szczególnie do Węgier można znaleźć niedrogie loty. W niektórych przypadkach po kilkadziesiąt złotych za osobę. Kilka porad na temat wycieczki na Węgry znajduje się na stronie: https://www.uniqa.pl/ubezpieczenia-dla-ciebie/moje-zycie/lubie-podroze/jak-przygotowac-sie-na-wakacje-na-Wegrzech Kraj ten jest bliski Polsce, jednak kilka róznic się znajdzie.

Gość Wejherowo1
Moim zdaniem najlepszym miejscem na zaręczyny jest jakaś klimatyczna miejscowość w Polsce. Polecam Wejherowo, bo jest to malownicze miasto położone niedaleko morza. Możesz skorzystać z wielu atrakcji turystycznych, ale również miło spędzić czas podziwiając piękne krajobrazy i romantyczne miejsca. Warto przejść się starówką i tam znaleźć lokal do zaręczyn. Sam zobacz jak wygląda miasto: www.wejherowo.pl

Gość gość
A tak konkretniej to np. jakaś przyjemna restauracja to dobre miejsce. Brat się niedawno oświadczył w Filharmonii Smaku http://www.filharmoniasmaku.info/ Fajna knajpka, jedna z lepszych restauracji w Łodzi, utytułowana, z pyszną kuchnią. Na pewno miejsce wyjątkowe warte takich wydarzeń jak zaręczyny.

Najlepsze miejsce na zaręczyny?? Żadne, te pasożyty chcą nas uzależnić od siebie i żebyśmy ich karmili naszą energią życiową. Ja i wielu moich znajomych ten błąd popełniło i żałujemy, to tak jakby się z własnej woli oddać komuś na niewolnika. eksploatują nas te pasożyty, które uważamy za nasze kochane kobiety. To ściema. Ja dobrze już wiem dlaczego mężczyźni żyją krócej od kobiet. Umieramy szybko, one się cieszą. Nie dajmy sobie tego robić, nie żeńmy się!!!!

Gość karolbinski

na pewno mega fajna sprawa sa oswiadczyny w klimatycznej restauracji. W sumie jest wiele takich miejsce w Polsce. Swego czasu szukalem takiego miejsca na specjalna impreze powitalna i znalazlem restauracje goralska www.czarciekopyto.pl cos niesamowitego, 100% klimatu

Naturalność 🙂 Pomyśl może o tym gdzie najbardziej lubicie spędzać wspólny czas, albo gdzie Twoja narzeczona chciałaby wyjechać?

Może na tą porę jakieś zimowe szaleństwo, a zaręczyny wieczorem przy kominku i grzanym winie?

Jeśli chodzi o mnie to oświadczyłem sie w tej resturacji:

http://www.przystanektlen.pl/site/6/restauracja.html

Świetne miejsce i piękne położenie w Borach Tucholskich.