Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys1818

oczekiwanie na dwie kreseczki

Polecane posty

samosiaGosia-życze Ci , żeby faktycznie to były wczesne objawy ciaży...a na kiedy masz miec @, moze juz bys tescik zrobiła...

Gość ramonka33
witam dziewczyny... mogę się dołączyć? staramy się z mężem już 10 miesięcy. byłam u ginekologa wielokrotnie. badania nie wskazują na to żeby działo się coś nie tak. wszystko w normie. ale co z tego skoro nie mogę zajść . jestem załamana :(

@ ma się podobno zjawić ok 20 stycznia.. więc jeszcze trochę poczekać muszę.. dziękuję za pocieszenie Kasiulak :*

hej ja biore sie za starania jak tylko @ minie:) moze tym razem sie uda w koncu trzeba myslec pozytywnie. pozdrawiam

Hej justyś a ile dni po @ zaczniesz staranka? :) Bo u mnie jest juz tydzien po @, czyli 8 dc, i tak się zastanawiam czy już działac;P

ja kupilam testy owulacyjne i sprobuje wedlug nich sie starac. kupilam takie drozsze plytkowe wiec powinny byc skuteczne. zaczne je sprawdzac od soboty

Gość agaz25
Czesc Witam nowe dziewczyny :) Majeczka my juz zaczelismy :) olej bede brała tak do 15 dnia cyklu Miranda zrobiłaś test? pozdrawiam

Gość
Dziewczyny dzisiaj mam 4 dzien płodny i zauważyłam, ze strasznie dużo mi śluzu leci, taki gęsty i jak oddaje mocz, to jest taki mocno żółtawy, a zawsze miałam jasno żółty. Wczoraj wieczorem jak leżałam w lóżku to czułam po lewej stronie brzucha takie ukłucia, tak jak by to była kolka... Codziennie mam parcia, czy to są oznaki ciąży? Kurcze, tak bardzo się stresuję żeby okres nie przyszedl, że już schizuję heh:/

Gość agaz25
Daria w sumie to nie wiem czy to oznaki ciazy ale trzymym kciuki za Ciebie wiem jak to jest z tym czekaniem ale musisz sie uzbrioc w cierpliwosc i jk @ nie przyjdzie to zrobic test chociaz to kłucie to moze byc oznaka

Daria-oczywiście życze CI jak najlepiej, ale w 4 dzień płodny czuc objawy ciazy to chyba niemozliwe...jak długie masz cykle?w który dzien cyklu były starania?w którym dc spodziewasz sie owulacji?moze to oznaki, ze za jakiś czas bedzie owulacja....ja pamietam że czułam sie dziwnie na około tydz przed @, moze każda kobitka odczuwa to inaczej, także trzymam kciuki....

Gość
Kasiulak-Cykle raczej mam regularne. Okres dostałąm 1 stycznia i teraz powinnam dostać 29. Dni płodne zaczeły mi się w sobotę, a z mężem kochaliśmy się w niedzielę i poniedziałek no i może dzisiaj też wieczorem pobaraszkujemy :P :) Owulacja mi przepada na 15 stycznia:)

Gość agaz26
Czesc dziewczyny co tam u Was?? Daria mysle ze musisz saie uzbroic w cierpliwosc i tak za ok 2 tygodnie dopiero zrobic test Majeczka co u Ciebie zaczeliscie juz staranko?? Ide dzis do gina wieczoram napisze co mi powiedział Trzymajcie sie cieplutko

hej :) dziś niestety piersi bolą słabiej chociaż nadal są większe (prawa wręcz wychodzi z miseczki stanika;) ) , brzuch nie pobolewa, zachcianki.. coś za mną łazi do jedzenia ale jeszcze nie wiem co. nie nastawiam się specjalnie na ciążę bo tyle razy się rozczarowałam i wolałabym nie czuć tego znowu.nie kupiłam nawet testu ( jak bym kupiła to zaraz bym go zrobiła-taką mam silną wolę ;) ).chociaż dziwne że bolą słabiej bo @ ma być ok20. tak oto będziemy w kontakcie i trzymajcie proszę kciuki na brak małpiszona :)

Gość agaz26
Pewnie ze trzymamy kciuki Z silna wola mam tak samo, ale juz nie długo Ci zostało do 20 tego. pozdrawiam

Hej dziewczyny:) Dopiero wróciłam z pracy ufff:) Agaz jak tam po wizycie u ginka? Rano zajrzałam na chwilke i przeczytałam Twój post że masz dziś wizyte, cały dzień trzymałam za Ciebie kciuki:) bo niestety nie mogłam popisać:( Mam nadzieje że nic złego nie wypatrzył i z Twoimi jajnikami wszystko jak w najlepszym porządku:) Staranka zaczynam dziś, w sumie 9 dc ale co tam:):) U Ciebie zapewne ciąg dalszy staranek :)

Gość agaz26
Czesc Majeczka dzieki za wsparcie Wszystko jest ok lekarz powiedział ze nic tylko zachodzic w ciaze :) troche mnie podbudowł i mówił zeby tak koło 20 sie starać mam przyjsc po pół roku jak by sie nie udało No my to tak co dwa dni mamy przytulanki :) pozdrawiam

Agaz o widzisz jak super:):):) Mówiłam że wszystko będzie dobrze:) No to kochana musimy szaleć z naszymi męzczyznami nie ma co:) Ginek Ci powiedział żeby tak koło 20 się starać, to czyli mu chodziło o owulke? czy raczej coś innego miał na myśli?

Ciekawe co tam u Mirandy, miała zrobic teścik i dać nam znać, ale jak narazie cisza. Może zobaczyła 2 kreseczki i jest w takim szoku że zapomniała o nas:(

Gość agaz26
Mówił ze owulacja moze byc tak koło 20 Włąsnie tez myslałam o Mirandzie ciekawe czemu sie nie oddzywa Czyli co od przyszłego tygodnia działamy na całego :)) Robiłam tez juz ten test owulacyjny ale jeszcze nie wyszedł tzn była 2 kreska ale jeszcze mało widoczna pozdrawiam

kilka godzin temu zobaczyłam śluz z niteczkami krwi. od tamtej pory biegam co chwil kilka żeby sprawdzić czy to nie małpa bo odczuwam wilgoć i związany z tym dyskomfort. no i te kilka razy od kiedy zobaczyłam owe niteczki, nadal je widziałam :) teraz pytanie czy się cieszyć bo to zagnieżdżanie zarodka a jeśli tak to czy to może trwać kilka godzin..? wiem, głupie pytanie, ale na pewno wiecie lepiej niż ja.. :D

Gość agaz26
SamosiaGosia i jak tam dzisiaj ??ja to w sumie sie nie znam za dobrze ale do 20 stycznia jest jeszcze troche wiec to mozwe byc zagniezdzanie sie zarodka bo wtedy własnie moze pojawic sie troszke krwi Zycze powodzenia i trzymam kciuki

Cześć dziewczyny:):) My wszystkie tak samo jak jedna, liczymy wciąż nasze dni cyklu, póżniej staranka, następnie wynajdujemy objawy ciąży, no i w końcu te długaśne czekanie oczywiście nie na @ :). A ja dziewczynki chciałam wam powiedzieć że wczoraj się dowiedziałam, że moja szwagierka jest w ciąży. Ale żebyście wiedziały ile czasu minęło dopóki się o tym dowiedziała. Otóż normalnie miała 2 @ , nie podejrzewała ciązy wogóle, ale później zaczeła się źle czuć,robiło jeje się nie dobrze, jeść nie mogła wogóle, i miała lekke bóle podbrzusza. A że to jej nie pierwsza ciąża więc przyszło jej na myśl że może zaciążyła:) no i udała się do ginka i okazało się że jest już w przeszło 9 tygodniu ciązy. Była w szoku! bo przecież miała okres przez 2 miechy, a ginka powiedziała że jak się źle czujemy to nawet po okresie należy zrobić test, bo teraz jest coraz więcej takich przypadków że mimo @ jest już fasolka w brzusiu :):) Nieźle nie:) przyznam że czytałam takie historyjki w necie ale tu usłyszałam na żywo, to przyznam daje do myslenia:) I jeszcze wspomne że ta moja szwagierka ze sprawami kobiecymi też nie ma najlepiej a to jej juz 4 dziecko (mała wpadeczka), tak więc głowa do góry dziewczynki:) Agaz pewnie nie opuszczamy ani jednego dnia hehe:) Chyba że nasi chłopcy będą mieli dość:) samosiaGosia trzymam kciuki aby to było zagnieżdżenie:):):) Ale się rozpisałam ufff:):) pozdrawiam wszystkie babeczki :)

Gość miranda1976
Niestety @ nadeszła.Trudno nie tym to kolejnym razem się uda:D Ale za was trzymam kciuki🌼

hej! niezła ta historia z 9tyg ciążą! ja to co miesiąc praktycznie testuję żeby nic mojej uwadze nie umknęło.. ;) dzis nie ma żadnych plamień, cycki bolą, mdli ale leciutko. pokłóciłam się z mężem, mamy jechać do moich rodziców a on robi wszystko żeby nie jechać..a to 10 godzin drogi..poza tym jest takim despotą, że czasem z nim nie mogę wytrzymać.. wszystko ma być jak on chce, ja mam być zawsze gotowa podczas gdy on ma wszystko gdzieś.. i gdzie tu prawda że na kobiet się zawsze czeka??? on nienawidzi mojej rodziny, a ja jego muszę lubić.. ta ciąża teraz chyba by nie pasowała za bardzo.. wybaczcie,że was tak zamęczam moimi problemami ale nie mam komu się wygadać.. jestem w tej części PL nowa i nie mam znajomych.. buziaki

samosiaGosia nie martw si i sie nie denerwuj szkoda sobie złe samopoczucie robić. Wiesz odnośnie swoich rodzin to przeważnie tak jest że każde ciągnie w swoją strone. U mnie też nieraz tak bywa i daje ręke że u innych też. Niunia ciąża pasuje tu jak najbardziej, to byłaby taka odskocznia, będziesz miała swoje maleńkie serduszko zawsze przy sobie, i tylko na nim będziesz się skupiać, a męża kłótnie pójdą w kąt, niech sobie gada:) przynajmniej ja tak uważam:) Przejzalam cały topik ale może przoczyłam, a ile juz cykli staracie się o dzidziusia?

15 cykli się staramy.. aż się popłakałam jak czytałam o tym małym serduszku... chlip chlip.. chciałabym bardzo.. jestem na tym topiku od niedawna dlatego nie znalazłaś.. dziękuję :*

Jejku aż mi się zrobiło smutno:( jak pomyślałam że przezemnie się rozczuliłaś, ale wiesz ja tez nie raz uroniłam łezkę jak czytałam niektóre inne topiki:( Juz tak jest jesteśmy tajkie wrażliwe, nie to co faceci, nic ich nie bierze. Mimo że to 15 cykli musisz być silna, wiem łatwo tak pisać ale trudniej z tym żyć:(. Ale trzeba się nie poddawać i wierze że Ty się nie poddasz i niedługo będziesz tulic swoje maleństwo tak długo wyczekiwane z CAŁEGO SERCA Ci tego życze:):):):) Ja niestety musze uciekać z kafe:( a tak fajnie mi się tui pisze ahhh:( Odezwe się wieczorkiem papa:*** buzialki trzymaj się:)

Gość agaz26
samosiaGosia nie przejmuj sie task to jest ja z moja szfagierka nie rozmawiam juz ok 3 miesiecy a wczesniej nie rozmawiałysmy rok nie znam takiej osoby jak ona jest nie do wytrzymania a najlepsze jest to ze jest w ciazy w która zaszła na złaosc mi i dziewczynie mojego szwagra ale szkoda pisac ja sie nia nie przejmuje Co do meza to poprostu jedz sama jak on nie chce jak przez kilka dni bedzie miał nie ugotowane nie posprzatane to zobaczysz jaki bedzie milutki :) Trzymam za Ciebie mocno kciuki jak chcesz sobie popisac z kims to ja chetnie w pracy sie nudze i mam czas

Gość agaz26
Miranda fajnie ze sie odezwałas przykro mi ze nie wyszło :( Trzymaj sie i zycze owocnych starań bedzie dobrze

Gość agaz26
Hej co tu taka cisza!! samosiaGosia jak tam samopoczucie?