Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys1818

oczekiwanie na dwie kreseczki

Polecane posty

Witajcie kobietki!:) Bardzo bym chciała z wami popisać ale niestety wpadłam tylko na chwilkę, niestety jestem w pracy i nie moge posiedziec na kafe:( Wieczorkiem do was wróce :) super że nas przybywa pewnie w większym gronie raźniej :)

Gość miranda1976
agaz...dzięki..:)....ale nie wiem czy się nastawiać.Równie dobrze mogą być to oznaki zbliżającej się@

Gość daisyyy007
czesc dziewczyny , czekam na dwie kreseczki od czerwca .. i sie w koncu pojawila !! :):) ale slabiutka.. okres mam dostac jutro .. mam nadzieje ze za kilka dni jak powtorze test, bedzie widoczniejsza !

Gość miranda1976
daysssy....test robiłas z rannego moczu?

Gość agaz25
Deisyyy badz dobrej mysli jezeli pojawiła sie choc słąba ale 2 kreseczka to masz duze szanse zrób test najlepiej nie wczesniej niz 48 godzin powodzenia

w ulotce chyba nawet pisze że kreska może być mało widoczna a wynik jest pozytywny:) powodzenia daisyyy007:))

O a co tu tak cichutko:( daisyyy myśle że te dwie kreseczki mimo że ta druga słabsza jednak oznaczają fasolkę:) Może zrób jeszcze jeden dla pewności jutro rano. Napewno wyjdą 2 super kreseczki:) agaz ja może zaczne starania już 10 dc:) no i tak co drugi dzień hihi:) aż do skutku :)

Gość agaz25
Majeczka87 My to juz zaczniemy pewnie zaraz po @ :)) bo maz chyba tak długo by nie wytrzymał hihi :) i tez tak co 2 dzień a i biore jeszcze folik

hihi no tak dla nich nasz okres to taaaakie dłuuuugie czekanie:) Ja też biore folik już kilka miesięcy. W listopadzie brałam z M jeszcze Zincas czyli cynk. agaz a pierwszy raz po ilu cyklach zaszłaś w ciąże? przepraszam jeśli to dla Ciebie przykre pytanie...

hej. zalozylam ten topik ale sama nie mialam okazji nic napisac bo komp odmowil posluszenstwa. ale teraz jest juz ok. mam nadzieje ze bedziemy mogly sie dzielic naszymi osiagnieciami w kwestii pozytywnych testow:) moj niestety kolejny raz pokazal tylko jedna kreseczke:(((

Gość agaz
Pierwsza ciaza była nie planowana w czerwcu mielismy wesele a poczatkiem lipca sie okazało ze jestem w ciazy wczesniej brałam tabletki anty. ale 3 miesiace przed slubem odstawiłam bo włąsnie po slubie chcielismy miec dzidzie i włąsnie w tym trzecim miesiacu po odstawieniu byłąm w ciay ale tylko 5 tygodni niestety:(

wspolczuje... ja taz bralam tabletki anty. jestesmy po slubie jakies 3 miesiace i ciagle nic chociaz bardzo nam zalezy na tym zeby sie udalo

Gość miranda1976
Dziewczyny ...mdli mnie nawet teraz.....jajniki bolały a zwłaszcza jeden i tak na zmianę.....piersi bolą nawet jak chcę podbiec nie mówiąc jak zbiegam ze schodów:(Ale @ za 3-4 dni.Możliwe żebym już miała jakieś objawy-----chyba nie!!

Gość agaz25
Miranda i jak sie dzisiaj czujecz ??

Gość miranda1976
agaz...dzięki,dziś czuję się lepiej.Jak narazie raz zrobiło mi się nie dobrze...pobolewanie brzucha zwłaszcza z prawej strony się pojawia:(......No nic zobaczymy w wtorek czy @ nadejdzie. Trzymam za was kciuki dziewczyny---aby się udało:D

Gość szarlotka80
Oj fajnie by było jakby tak wszystkie zaciążyły w tym nowym roku...:)Taki najlepszy prezent od losu by się przydał...:(...oj rozmarzyłam się....

Witajcie dziewczynki:) Witam koleżanke szarlotke80 jesteśmy razem na dwóch topikach:) Zgadzam się z Tobą w zupełności cudownie bybyło gdybyśmy w tym roku wszystkie zobaczyły 2 kreseczki:) Hehe można powiedzieć że to takie nasze postanowienie noworoczne:) miranda oj czuje ze to coś "fajniutkiego" sprawia że masz takie złe samopoczucie:) kiedy zamierzasz zrobić teścik ?

Gość miranda1976
Witam kobitki:) Majeczka........nie wiem czy nastawiac sie już teraz na to że będę w ciąży.Wiesz rozczarowania są okropne:( Jeżeli @ nie pojawi się we wtorek,to w środę zrobię test.Mogła bym jutro ,ale to pewnie nie ma sensu.bo tyle się słyszy o małej skuteczności robienia testów przed oczekiwaną @. Pobolewa mnie z prawej strony,a wcześniej pobolewał mnie brzuch dzień lub w ten sam dzień spodziewanej@,a w tym cyklu już 5 dzień mam takie pobolewania.Mdłości chyba nie powinny się jeszcze pojawić ,no już sama nie wiem. A jak u was staranka?:)

Gość katie30
pomóźcie.... Miałam dostac woczraj @, nie dostalam, a mam strasznie regularne cyle. Dziś zdorbilam test - dwie grube krechy... powtórzyłam test i tez sa dwie kreski, z tym ze ta druga troche bledsza... mozliwe ze to dlatego ze ten drugi test nie byl z I moczu, czy się nakrecam?

Gość miranda1976
Katie ....gratuluję jesteś w ciąży.Tak myślę że ten drugi test wyszedł bledszy bo to juz nie był poranny mocz. Napisz jakieś szczególne objawy miałaś:)

Gość katie30
nic zupelnie, wszystko jak przed okresem, bol piersi, powiekszone mocno, napiecie w dole brzucha i bol jajnika. Zadnych zaciemnien do okola sutkow, mdlosci czy innych takich. moze jedna sie nakrecam:(

Gość katie30
moze powinnam zrobic bete?

hej.... u mnie dzisiaj smutny dzien bo znow sie nie udalo:( dzisiaj rano dostalam @. spoznial sie 5 dni wiec myslalm ze sie udalo a tu zero

Kochane kobitki! Powiedzcie czy to może być ciąża, otóż miesiączka spóźnia mi się 4 dni (i nie czuję aby się miała zbliżać). Pobolewają mnie piersi, raz wymiotowałam i ogólnie słabo się czuję. Ile dni po spodziewanej miesiączce mogę zrobić test?

test mozesz juz zrobic skoro minal termin miesiaczki. jednak zrob go rano z pierwszego moczu bo wtedy jest najlepszy wynik.

Gość miranda1976
Katie....jesteś w ciąży...ale bete zrób jezeli to cię uspokoi:) Karmelka test możesz już zrobić.Jeżeli jest po terminie @ możesz zrobić o każdej porze....ja 8 lat temu(mam już córeczkę)zrobiłam po 2 dniach spóznienia o wieczornej godzinie i wyszła już druga kreseczka,trochę bledsza.Na drugi dzień z rana powtórzyłam z rannego moczu i były już wyrazne 2 kreski.-powodzenia życzę i daj znać jaki wynik pokazał test:) justyś..nic straconego:)Rozczarowania są okropne,tym bardziej że @ się spózniała,ale nie tym razez to kolejnym się uda:):):):):) Ja dziś czuję się lepiej,choć 2 razy lekko mnie zemdliło.Piersi bolą,ale wiadomo jak to przed@,mają prawo boleć. Często dziewczyny piszą o zabarwieniach na około sutków,a ja nadal nie wiem jak to powinno wyglądać.U siebia mam taką aurore,taj jak by ktoś mi lekko brązową kredką poprawił kontury brzegu sutków,ale nie wiem czy nie mam tak od zawsze:( Ale to miłe jak któraś z was pisze,że zobaczyła dwie kreski na teście:D

Gość agaz26
Czesc dziewczyny co tu tak cicho Ja od wczoraj juz nie 25 :) jakies zmiany U Was ja koncze @ i jutro ide do lekarza bo pobolewa mnie lewy jejnik a niedawno miałam torbiel i boje sie ze powróciła :((:(( pozdrawiam

Gość agaz26
Halllo jest tu ktoś ??

Gość miranda1976
Witaj agaz:) Dziś tescik robiłam.....jedna kreska:(......@ mam dostać jutro,ale robiłam dziś bo byłam obok apteki i kupiłam.Myślę że raczej wynik się nie zmieni.Pewnie @ tez jutro nadejdzie,choć nie czuję jej przybycia.Standardowo mam lekkie mdłości, zwłaszcza jak zjem coś słodkiego,choć w małych ilościach.Pobolewa mnie prawy jajnik ,ale to chyba nie te objawy 100 procentowe-eh. A tak po za tym -słabe frekfencje są na tym topiku:(