Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys1818

oczekiwanie na dwie kreseczki

Polecane posty

mieszkamy u teściów, na podkarpaciu a moi rodzice na mazurach.spory kawał drogi. co do pracy to jasne że trzeba się porozumieć, ale mój mąż uważa, że wszystko ma być jak on chce i nikt nie ma prawa się wtrącić, bo on jest kierownikiem i on się w tym kierunku uczył. Typowy despota. Ja się na tym co robią w zakładzie nie znam zupełnie a miałabym też kierować ludźmi ale płci żeńskiej. w biurze nie ma dla mnie miejsca tak mi teść zakomunikował. chociaż z drugiej strony wszystkie synowe są właśnie w biurze zatrudnione poza mną..

To moze powiedz ze w biurze mozesz pracowac a jak nie to nie i szukaj sobie czegos innego Nie ciekawa masz sytuacje i tak daleko od domu a maz hmm nie wiem co Ci doradzic moze jakas szczera rozmowa powiedz mu ze jestes nie szczesliwa i smutna moze na jakis weekend gdzies wyskoczcie Mysle ze napewno kochasz meza a on Ciebie wiec sie ułazy zobaczysz trzymaj sie cieplutko ja jestem z małopolski

skąd dokładnie? ja z okolic Rzeszowa :) masz rację musimy pogadać..ale najpierw kupię test jak tylko się nadarzy okazja bo za długo mi śmierdzą te różne potrawy.. dziękuję kochana :*

Ja z okolic Bielska Białej koniecznie kup test a kiedy sie spodziewsz @ ? bo wylecało mi z głowy nie ma za co

szczerze mówiąc nie wiem kiedy @ dostać powinnam bo ostatnia była po 24 dc, a przedostatnia po 21dc więc jestem ciut skołowana a zazwyczaj miałam 30-dniowe cykle.. ostatnia była 15 stycznia..

Gość anitia
Hej dzieczynki, mozna sie dolaczyc? Ja tez sie staram. Poronilam swoje pierwse malenstwo w grudniu w 10 tyg a teraz juz sie zaczelismy starac. Niestety w tym miesiacy przyszedl @ no wiec znowu czekanie. Mimo stosowania testow owulacyjnych sie nie udalo.

dziewczyny dołaczcie do nas na Chce miec dzidziusia, zaczynamy starania !!

ja chętnie tylko jak go znaleźć? tematów tyle że głowa pęka ;) proszę o podpowiedź :)

Gość Olcia224305
Witam! Trzy miesiące temu odstawiłam tabletki (po kilku latach brania).Kupiłam masę testów owulacyjnych. PIerwszy cykl był normalny,trwał 28 dni ale owulka się nie pojawiła. W drugim cyklu owulacje miałam w 25 dniu a cały cykl trwał 40 dni. Teraz jestem w 27 dniu cyklu a owulki niby nadal nie ma. Od 3 dni pojaia się druga kreseczka na teście owu ale taka bledsza. Nie wiem czy mam za niskie stężenie LH czy po prostu w tym cyklu owulki nie będzie :(

Gość olcia224305
Disiaj 30 dzień cyklu a na teście owulacyjnym dwie mega czerwone krechy :)

Gość czarna_06
Nie lamcie sie, my sie staramy juz 17 cykl :)

Gość olcia224305
Dziasiaj jest 33 dzień cyklu,testy owulacyjne nadal pozytywne i wszystko inne też wzorowo :)