Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biela

Mój mąż zabronił mi kontaktować się z ojcem!

Polecane posty

Gość MAJKA nowy serial tvn
wiecie co smiac mi sie chce z takich dziewczyn co to robia tak jak im męzuś zaklaska!!! JA nigdy nie pozwole zeby ktos za mnie decydowal i mowil mi co jest DOBRE a co ZLE!!!!!do takich kobiet faceci nie maja zadnego szacunku wiec dziewczyno miej swoje zdanie !!

Gość biela
Mój mąż sam widział mojego tate kilka razy pijanego, był wobec mojego męża wtedy bardzo agresywny. Mąż po kilku akcjach powiedział że najlepiej będzie jak zerwe z ojcem wszystkie kontakty, ja wiem że on zrobił to z troski. Mój tata tylko raz był pijany przy moim synku, ale mojemu synowi nic przy nim nie groziło! Dlatego głupio mi teraz wobec taty! ale także wobec męża że go okłamuje gdy ide do ojca. Mój tata prosił mnie nawet o to bym zostawiała swojego synka na całą sobote i niedziele u niego ale wtedy musiałabym porozmawiać ze swoim mężem na ten temat.

Gość asdsm
rosołek, autorka pisała że ojciec miał problem z piciem jak była dzieckiem, po co dopisujesz jeszcze jakąś historię której nie da się wyczytać w jej postach?

wiesz co innego gdyby twoj ojciec cie skrzywdzil ale sama mowisz ze byl dla ciebie kochany mimo problemow alkholowych wiec czy moze zrobic cos swoim wnukom??watpie!!! jedynie co sie moze stac to staczanie sie ojca z powodu ze corka nie chce go widiwac a wnuki znać!!!

Gość rosołek -
oho - pojawiła ię nowa madrość na kafie - Majka - zjadająca wszystkie rozumy :)

Gość asdsm
A czemu był agresywny do Twojego ojca?

Gość asdsm
*do Twojego męża?

biela powinnas zrobic wszytsko aby pomoc swojemu ojcu wyjsc a alkoholizmu a nie izolowac sie od niego bo twoj mezus sobie tak wymyslil... skoro jest dobrym i kochanym czlowiekiem to walcz o niego i nie zostawiaj go bo jakis obcy facet ktory pojawil sie niedawno w twoim zyciu tego chce....Wiesz facet moze dzis byc a jutro moze sie okazac ze poznal fajną niunie i już go nie bedzie a ojciec jest jeden!!

rosołek bo jak widze takie wypowiedzi jak twoje to mi słabo.Jak mozna mnowic ze jej mąz robi dobrze itd!!!

rosolek jeszcze jedno pytanie do ciebie... to ze ktos jest alkoholikiem to znaczy ze jest smieciem ktorego trzeba sie pozbyc z zycia???????? alkoholikiem ktos sie staje bo nie potrafi zyc ze swoimi problemami...jeden wpada w depresje, inny odbiera sobiue zycie a inny wpada w alkohilizm ale to nie znaczy ze trzeba tego czlowieka sie pozbyc!!! tak samo jak walczy sie z depresja tak samo walczyc trzeba z alkoholizmem!!!

Gość majka nie przesadzaj
niestety alkoholik sam musi dojrzec do tego by sie leczyc a takei chuchanie i dmuchanie na niego powoduje tylko to, ze on sam nie musi breac za siebie odpowiedzxialnosci i stan rzeczy sie utrzymuje a nawet poglebia!

jej ojciec pewnie dodatkowo zacznie miec powod do picie skoro wlasna corcia nie chce go widywac i tez nie pozwala mu na spotkania z wnukami:-o

Gość rosołek -
bo jakis obcy facet ktory pojawil sie niedawno w twoim zyciu tego chce...-------------------nie , to mnie sie robi słabo :) To jest jej mąż , ojciec jej dziecka - no nie wiem jaki moze być bliższy stopień zażyłości między kobietą a mężczyzną . A skoro jest jej męzem - to może sie chyba wypowiadać na tematy dotyczące ich rodziny , prawda ?

i wiem co mówię bo niestety problem alkoholizmu nei jest mi obcy! Z alkoholikami trzeba stanowczo!

dokładnie rosołek - szkoda słow na osoby, ktore twierdzą, że mąż czy zona to obca osoba, takim nie przegadasz

"To jest jej mąż , ojciec jej dziecka - no nie wiem jaki moze być bliższy stopień zażyłości między kobietą a mężczyzną ." słabo mi.... jaki???? ano z ojcem jest o wiele bliższy!!

Gość to mi jest słabo jak czytam
wypociny majeczki :o

rosołek owszem maz moze sie wypowiadac ale nie narzucac jej co ma robic!!a tu jest roznica!!!

Gość nie dyskutujcie z majeczka
bo jak widac nie ma dziewczę pojecia co to małżenstwo.

widze ze tu jest mnostwo zastaraszonych dziewczynek ktore robia tak jak im mezus każe zrobić hehehhehe fajne zycie macie gratuluje:)

Gość rosołek -
a gdzie ja pisże ,ze jest śmieciem ? Uważam ,zę ojciec dzieci ma prawo decydować z kom mogą sie spotykać jego dziecci - nawet jeśli w grę wchodzi rodzony dziadek . On - autorka - słuchać go ślepo nie musi - ale udawanie ,że ojciec problemu nie ma , albo ,że jest on maly niczemu nie pomaga . A wręćz przciwnie - ojciec musi sam dojrzeć do leczenia -a jak pisze autorka wszyscy go namawiali i nic . To jest ojciec autorki - nikt i nic nie powinno wpływać na jej decyzje - ale swoim zachowaniem utwierdza ojca w przekonaniu ,że wszystko jest ok - a tak przecież nie jest .

Gość asdsm
Skoro ojciec jej pomagał to trzeba mu kopnąć teraz w dupę tak? Po pomoc do ojca to łapę się fajnie wyciągało, teraz jak znalazła sobie faceta i ułożyła sobie zycie to najlepiej o tym zapomnieć? oj, ludzie, ludzie...

asdsm zgadam sie w 100 procentach z toba Jak ja obecny oleje to wroci do tatusia szybciutko:-o

Gość rosolek nie schodz
do poziomu majeczki, kazdy rozsadny to rozumie ale ona nie

Gość biela
Chciałabym własnemu ojcu pomóc! Tylko że mój tata sam powinien tego chcieć i odłożyć alkohol a także udać się na leczenie! Tata jest często agresywny po alkoholu! Widuje się z ojcem ale nic nie mówi o tym mężowi! Pisałam o tym że mój mąż martwi się o mnie. Syn widział się z moim tatą od chwili gdy mąż zabronił mi spotkań tylko pare razy i wie o pomyśle dziadka! Ja sama bym chciała żeby mój ojciec skończył ze swoim problemem i zaczął się leczyć!

rosołek ale tez jej mezus nie dosc ze zabrania dzieciom to jeszcze zonie....:-o zreszta czy wnukom cos grozi??? czy dziadek zrobil jakas krzywde dzieciom???? JESLI NIE -TO NIE MA PRAWA ZABRANIAC!!!!!!

Gość asdsm
no nie każdy :D bo ja się akurat z Majką zgadzam :P

Gość rosołek -
Majka - zdaje sie ,zę rozmawiamy o dwóch róznych sprawach . Ja o odpowiedzialności a Ty -..... no własnie nie wiem o czym - o niezależności - ale od kogo ? od męza - bo co ? bo jest dobry dla dzieci i kocha autorkę i czaasmi podjać trudne decyzje ? I

Gość dlatego autorko
nie mozesz ciagle "glaskac po glowce" swojego ojca bo on nigdy z tego nie wyjdzie wiedząc, że zawsze ktos sie nad nim zlituje! sadze nawewt ze jestes wspoluzalezniona i przydalaby ci sie specjalistyczna pomoc - dzieci alkoholików czesto czują zupelnie nieslusznie winne wobec rodiców alkoholików!

rosołek A to ze jej ojciec i jej mąż maja ze soba problem to ich sprawa.Moj ojciec nieznosił teściów i często dochodziło do kłotni ale nigdy przenigdy nie zabraniał mojej mamie czy nam widywac sie z dziedami...to jest jakis absurd!!!