Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrcicicicia

Jakie imiona Ci się podobają, a które wg Ciebie są okropne? Podaj po 2 przykłady

Polecane posty

Gość seesaw
ładne : Paulina, Oliwia, Emilka Alan, Sebastian brzydkie: Gabriela , Anna, Kasia takie pospolite Tomasz, wszystkie typu Eustachy Walerian, ale to chyba dla każdego ;P Rafał, Krystian

Ja dla dziewczynki rowazalam: Bianka, Sara, Hania A dla chlopca: Samuel, Wojtek, Beniamin, Nataniel Nie lubie meskich imion typu: Krzysztof, Stanislaw, Wieslaw I nie przepadam za twardo brzmiacymi zenskimi imionami takimi jak: Grazyna, Bozena, Marzena, Zaneta

Mi się podobają żeńskie: Nela, Melania, Izabela, Amelia. a męskie: Bartek, Sebastian, Tomek. Nie podobają: ż: Barbara, Luiza, Kamila, Katarzyna, Małgorzata i Joanna itp. m: Antoni, Zdzisław, Wiesław, Bożydar, Bogumił itp.

Gość nuby avent
extra: -Julia, Kamila -Filip, Marceli okropnie: -wszystkie staroświeckie, - --''-- zbyt nowoczesne

Gość moje typy
Fajne: Sara, Aurelia, Miriam oraz tradycyjna Ania i Magdalenka Brzydkie: Michalina, Oliwia, Wiktoria, Amelia, Julia, Jessika, Nikola Brzydkie chlopiece: Kuba, Kacper, Wiktor, Mikolaj,Olek

Gość tralalala morda mala
ładne Nadia,Lena,Magdalena Michał,Szymon,Jakub brzydkie wszystkie zagraniczne typu wanessa,dzesika,brajany,kewiny.

Gość Efffcia24
Dla chłopca: Okropne: Kacper, Robert Ładne: Gabriel, Andrzej Dla dziewczynki: Okropne: Natalia, Jessica Ładne: Helena, Penelopa

ładne: Agnieszka, Mateusz, Rafał,Damian okropne:Ania :-O, Ilona,Renata,Beata etc., Arek,Łukasz, Błażej :-O ,Jakub i wszystkie starodawne

Gość Natalia to piękne imię
Natalia to piękne imię

Gość vdsvgfdbg
a jak Wam sie podoba imię ANITA??

Gość julek26
dla chłopca: dominik i julian (jak widać po podpisie:) dla dziewczynki: lidia i kornelia nie podoba mi sie: grażyna, krystyna, stanisław i dorian anita jest bardzo ładne

Gość a mi tak kazała
ja mam Błażeja i mi się podoba, podobnie Szymon, Mikołaj, Miłosz brzydkie Olivier, Brajan, Dawid itp.

Gość fghd
nie podobają mi się: żeńskie: Nikola, Julia, Zuzia,Amelia, Violetta męskie: Andrzej, Wiktor, Aleksander, że już nie wspomnę o innych Kevinach czy Brajanach. podobają mi się: żeńskie: Łucja, Anna męskie: Łukasz, Michał